Facial Massage Cream cu extract de scorţişoară şi curmale, revitalizare pentru tenul obosit

masaj facial
Share the joy
 • 26
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Facial Massage Cream cu extract de scorţişoară şi curmale, revitalizare pentru tenul obosit

În sanscrită, „Ayu“ înseamnă „viaţă“, în timp ce „Veda“ înseamnă „cunoaştere“, fiind descrisa ca știința vechilor Vedele, textele indiene antice care vorbesc despre cunoaşterea adevăratului sens al vieţii.

Ayurveda este cea mai veche medicină tradiţională care este încă practicată. Ayurveda nu este un medicament, ci un mod de viaţă în sine, ajutând pe fiecare din noi să-şi păstreze sănătatea, să conserve mintea şi trupul veşnic tânăr , în armonie cu natura, dar şi să vindece acolo unde este cazul.

Aceasta știință străveche a fost iniţial folosită nu numai pentru a vindeca boli individuale dar, de asemenea pentru a promova o influenţă pozitivă asupra bunăstării societăţii în ansamblu. În textele antice, Rishi (înţelepţi) au declarat că sanatatea, pozitivismul şi comportamentul sănătos al fiecărui individ, produce o societate sănătoasă.

Respectând toate aceste cunoașteri străvechi, Star Internaţional Med aduce pe piaţa romaneasca produse marca Ayurmed, care să ne ajute să păstrăm un corp sănătos și un aspect strălucitor, veșnic tânăr.

Produsele Star Internaţional Med conțin și ingrediente 100% naturale, fără efecte adverse( exceptând alergii la unele persoane hipersensibile, la unul din ingredientele din compoziția produsului) , au efecte revitalizante, întineritoare, afrodisiace şi purificatoare.

 masaj facial

Crema pentru cu scorţişoară şi curmale pentru un ten obosit

Cu sinceritate va spun că habar nu aveam că există o cremă pentru masaj facial. De altfel în rutină şi graba zilnică abia întind crema de faţă, grăbită, cu vârfurile degetelor obosite, alergând spre etapa următoare a îngrijirii personale.

Când am primit de la Brander, în nouă campanie de testare, această crema, m-am mirat oarecum, apoi când am început să o utilizez am înţeles ce înseamnă cu adevărat să foloseşti cosmetice naturale care să hrănească fiecare celulă a epidermei şi însoţite de masaj să îşi sporească de câteva ori efectul.

Prima dată am aplicat-o simplu, că pe orice cremă. Mi-a plăcut parfumul fin, textura cremoasă care se absoarbe normal pentru o cremă grasă şi pielea fină şi catifelată care se simte după aplicare.

Ziua următoare însă, am aplicat o cantitate mai mare şi am urmat cu degetele, fiecare linie a fetei, insistând pe conturul obrajilor spre gât şi barbie.

Am urmat apoi procedeul în fiecare din serile următoare aplicând crema Facial Massage Cream, pe tenul curat, după demachierea acestuia, dacă în ziua respectivă foloseam produse cosmetice pentru machiaj. Am masat apoi pielea cu mişcări circulare timp de 10-15 minute, insistând în locurile unde începuseră să apară uşoare riduri de expresie. Dacă rămânea un surplus, îl îndepărtăm cu un disc demachiant, după care clăteam faţa cu apă călduţă.

Nu am întinerit cu 10 ani, însă astăzi, la 2 săptămâni de când am aplicat această cremă pentru masaj facial prima dată, pot spune că se vede o uşoară diferenţă, pielea căpătând strălucire şi aspect proaspăt şi odihnit.

Ştiaţi că gimnastică facială şi masajul poate reduce ridurile şi să vă facă să păreţi cu până la 10 ani mai tânăr?

Masajul facial este extrem de important pentru ten, pentru că stimulează circulaţia la nivelul pielii, fapt care ajută la menţinerea unui aspect tânăr şi sănătos.

 masaj facial

Proprietăţi Crema pentru masaj facial cu scorţişoară şi curmale pentru un ten obosit

 • hrăneşte tenul obosit şi deshidratat
 • conferă strălucire şi fermitate pielii
 • datorită consistenţei grase se absoarbe încet, motiv pentru care este ideală pentru orice tip de masaj, inclusiv corporalo puteti folosi si e pielea uscate de pe coate , genunchi sau calcaie

Compoziţie Facial Massage Cream

Aqua, Parafină lichidă, Ceară de albine, Cetilalcool, Glicerină, Polisorbat-80, Monostearat de gliceril, Ceară emulsifianta, Cinnamomum zeylanicum (Scorţişoară) extract din scoarţă, Ulei din Triticum sativum (ulei din Germeni de grâu), Phoenix dactylifera (Curmale) extract din fructe, Borax (Sodi biboras), Parfum (Rooh amla), Metilparaben, Propilparaben.

Acţiune

 • Extractul din scorţişoară, cu minerale şi uleiuri esenţiale stimulează circulaţia sanguină, reduce ridurile, formând un strat protector pe piele. Cunoscut pentru proprietăţile sale antiinflamatoare, antivirale şi antimicrobiene extractul de scorţişoară combate iritatiile, dar şi alte afecţiuni ale pielii.
 • Extractul din curmale, are o eficientă recunoscută în prevenirea aspectului tern al pielii şi apariţia petelor, datorită vitaminei A care protejează celulele de stres, prevenind îmbătrânirea prematură a pielii.
 • Uleiul din germeni de grâu hidratează, tonifiaza şi previne îmbătrânirea pielii, datorită antioxidanţilor şi fitosterolilor pe care îi conţine.
 • Extract din curmale conţine antioxidanţii, crea protejează pielea de acțiunea degenerativa a radicalilor liberi. Mulțumită vitaminei A din extractul de curmale este prevenit aspectul tern al pielii, dar şi apariţia petelor.

Fiecare din ingredientele cremei, ajută la menținerea unei epiderme sănătoase, cu aspect odihnit. Prin utilizarea cremei se aduce un plus de hidratare fiecărei celule a pielii, însă prin aplicarea unui masaj adecvat, fiecare rid începe să se întindă, iar pielea își recapătă vitalitatea, elasticitatea și un aspect reîntinerit.

O cremă de faţă despre care nu știam că există, dar care mi-a întrecut orice așteptare. La prețul pe care îl are și rezultatele pe care le dă: RECOMAND !!!

Recipientul este din plastic și aduce o cantitate de 40 g produs. Cutia are capac dublu, ce duce la o păstrare adecvată a cremei care nu este expusă acţiunii aerului și nu se usucă. Totul este frumos ambalat în cutie elegantă de carton care prezintă instrucțiuni, ingrediente, mod de utilizare și loc de fabricare.

Crema costa 18 lei și o puteți achiziționa online sau în orice farmacie care vinde produse naturiste.

 • 26
 •  
 •  
 •  
 •  

4 Comments on "Facial Massage Cream cu extract de scorţişoară şi curmale, revitalizare pentru tenul obosit"

 1. Clar, o vreau.Are un pret bun si ma incanta ingredientele din compozitia ei.

 2. Mi-as dori si eu un masaj cu o astfel de crema.

 3. si eu o vreau

 4. Nu stiam ca pate exista si o crema pentru masajul facial.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*