Tratamente faciale NomasVello pentru ingrijirea tenului inainte de sarbatori

cadou nomasvello suceava
Share the joy
 • 105
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tratamente faciale NomasVello pentru ingrijirea tenului inainte de sarbatori

Pielea noastră trebuie să fie răsfățată în toate lunile anului și în fiecare sezon trebuie să îi acordăm o atenție specială și o îngrijire adecvată, dacă vrem să avem un ten perfect.

Astăzi vreau să vă ofer câteva sfaturi pe care le-am primit și eu la rândul meu de la fetele de la NomasVello Suceava, salonul din oraș unde merg adeseori pentru a avea un ten de vis și o imagine perfectă în toate zilele acestei ierni.

Trebuie sa tinem cont ca frumusețea stă în mâinile noastre, la salon doar o îngrijim, dar trebuie să acordăm o atenție constantă pielii, să o hidratăm corect și să o hrănim cu diverse creme și seruri.

Știm cu toții că o mască de faţă este necesară din când în când. Un peeling trebuie să curețe celulele moarte de la suprafață pielii în fiecare săptămân[ și desigur nu trebuie să uităm de cel mai important lucru pentru frumusețea tenului: demachierea.

Cum se apropie sărbătorile de iarnă este necesar să urmați anumiți pași pentru a avea un ten perfect la petrecerile de sezon, iar primul dintre acestea este curățarea profundă prin tratamentele ProSkin.

Desigur trebuie să ne amintim că pielea noastră este în evoluție continuă, dar uneori îmbătrânirea acesteia nu depinde doar de vârstă, ci și de factori externi și interni. Astfel expunerea la soare, aerul rece sau prea uscat, poluarea din mediului înconjurător, radicalii liberi sau diverse tratamente medicamentoase sunt decisive în ceea ce privește îmbătrânirea tenului, însă un tratament de rejuvenare facială poate restabili echilibrul celulelor pielii și poate readuce sănătatea, elasticitatea și frumusețea acesteia, încetinind considerabil îmbătrânirea prematură.

ProSkin si Rejuvenare Faciala, îngrijirea tenului înainte de sărbători

Toată luna noiembrie aceste două tratamente faciale NomasVello merg mâna în mâna și până la sfârșitul lunii poți profita de oferta grozavă ProSkin + Rejuvenare la doar 179 lei. Tratamentele NomasVello sunt unisex și au prețul de 140 lei pe zona, așadar dacă achiziționați oferta lunii, câștigați o suta de lei.

Cei care mă urmăriți deja știți că eu fac epilare definitivă IPL zona axilă și din când în când mă răsfăț cu ProSkin. Astăzi nu o să vă vorbesc despre evoluția epilării definitive, care este excelentă, însă o să vă tentez cu tratamentele și produsele pentru îngrijire facială, pentru că sunt extrem de eficiente și au rezultate rapide și de durată.

NomasVello este o franciză spaniolă și are deschise centre în toată Europa și a cucerit clienții prin cea mai avansată tehnologie IPL și tratamente personalizate în funcție de nevoile fiecărui tip de piele.

Cum reușești să găsești tratamentul perfect pentru pielea ta

Experți în frumusețe și tehnologie cosmetică, specialiștii NomasVello au conceput proceduri și tratamente faciale pentru a rezolva probleme specifice care apar în funcție de tipul de piele, însă pentru a personaliza fiecare tratament la toate centrele NomasVello se efectuează absolut gratuit o diagnoză Wood Lamp care determinată care este cel mai potrivit tratament.
Lumina ultravioletă ajută la evaluarea rapidă a stării pielii, iar pasul următor este alegerea procedurilor adecvate.

ProSkin, o piele mai curată și mai sănătoasă

ProSkin a fost primul tratament pe care l-am efectuat la NomasVello Suceava și mi-a plăcut foarte tare pentru ca rezultatele sunt imediate, cu mult peste nivelul oricărui alt tratament încercat de mine până acum.

 • Pielea devine hidratata, netedă şi moale;
 • Porii se închid, pielea se uniformizeaza si se atenueaza cicatricile cauzate de acnee;
 • Punctele negre dispar;
 • Celulele se regenerează şi se stimulează producerea de colagen.

Rezultatul este o piele mai curată, mai sănătoasă, hidratată și fără semne de acnee. În plus fiecare tratament facial se încheie cu 5 minute de masaj absolut divin!

Rejuvenare faciala, cel mai eficient tratament de întinerire a tenului

Venirea sărbătorilor este momentul perfect pentru a oferi tenului un plus de hidratare, regenerare și hrănire. Lumina IPL pătrunde adânc în straturile pielii stimulând producerea colagenului și a elastinei, pentru a reduce ridurile și liniile fine, redefinind ovalul feței și unificând tonul pielii.

Această metodă este eficientă pentru întârzierea îmbătrânirii pielii, dar și reducerea ridurilor și a petelor pentru că poate restabili echilibrul pielii și poate aduce sănătate, elasticitate și fermitate acesteia prin stimularea producției de colagen și elastină proprii pielii, încetinind îmbătrânirea.

Rejuvenare facială cu IPL NomasVello Suceava

Tratamente faciale NomasVello Suceava sunt o completare esențială pentru orice alt tratament facial pe care îl faceți acasă. Acestea permit eliminarea tuturor imperfecțiunilor pielii, a celulelor moarte și impurităților acumulate.

Epilare IPL NomasVello Suceava

La NomasVello Suceava găsiți cea mai înaltă tehnologie, care se adaptează la diferitele tipuri de piele și păr ale clienților, stabilindu-se parametri de lucru individuali adaptați fiecarei persoane in parte.
. Alegând varianta epilării feței cu IPL, îndepărtați părul inestetic, dar în același timp obțineți și un ten mai fin, fără pete și urme de foliculită.

Clienții Nomasvello Suceava beneficiază de oferte lunare speciale și de pret, acesta fiind redus cu 50% la tratamentele Proskin,( dacă au efectuat cel puțin o ședință de IPL). Așadar, prețul unei terapii Proskin pentru clienții fideli este de doar 70 ron. Totodată, salonul oferă și abonamente avantajoase, cu pana la 30% discont.

Produsele profesionale NomasVello maximizează rezultatele tratamentelor și se pot achiziționa atât pentru acasă, cat și pentru a fi dăruite celor dragi.

Cardul cadou NomasVello – un cadou inspirat pentru acete sarbatori

cadou nomasvello suceava

O experiența este apreciata mai mult decât un cadou fizic, consumabil! Dacă vrei sa oferi ceva cu adevarat util rudelor, prietenilor, colegilor sau angajaților este timpul sa renunți la cadourile clasice in favoarea unei experiențe NomasVello. Cardul cadou poate fi achiziționat și ambalat frumos apoi oferit tuturor celor pe care vrei sa-i surprinzi.

Tu cum îți pregătești pielea pentru sărbători?

 • 105
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Tratamente faciale NomasVello pentru ingrijirea tenului inainte de sarbatori"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*