REALASH, secretul genelor lungi si frumoase

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

realashREALASH, secretul genelor lungi si frumoase

Cum ar fi sa te trezești dimineața, iar genele tale sa para date cu rimel?

Cum ar fi sa pari machiata și aranjata în fiecare clipa a zilei?

Intensificatorul de gene REALASH face genele mai lungi, mai dese și mai rezistente. Astăzi începe experienta mea și drumul spre niște gene perfecte.

Am primit kitul meu REALASH, frumos ambalat, un cadou care ascunde secretul celor mai frumoase și mai lungi gene.

Dar ce este REALASH ?

Ea este evident că toate femeile doresc să aibă un aspect frumos, aşa că în general pornim de la machiaj. Uneori folosim pentru anumite ocazii, gene false încearcând să obţinem o privire mai intensa.
Aplicăm straturi de rimel în fiecare zi pentru a conferi privirii profunzime şi mister… Dar … dacă am putea avea toate acestea natural? Fără artificii, fără clei şi lipici…

… ochii incadrati de gene lungi, groase … spectaculoase. Cine nu ar dori o asemene imagine pentru privirea sa?

 

REALASH este cel mai bun intesificator de gene, recomandat de bloggerite şi publicaţiile de beauty din toate colţurile lumii. REALASH  a fost testat clinic de dermatologi şi oftalmologi, nu a fost testat pe animale şi conţine nutrientului perfect  care stimulează creşterea naturală a genelor.

Cum se foloseste

REALASH  este un ser care se aplică numai pe timp de noapte, la baza genelor, pe pielea pleoapelor complet curată şi uscată.

Se aplică pe pleoapa superioară cu ajutorul aplicatorului precum un eyeliner, în fiecare seară, timp de 3 luni de zile. După această perioada de 12 săptămâni, produsul poate fi folosit de maxim 2 ori pe săptămâna, pentru menţinerea rezultatelor.

Intesificatorul de gene REALASH nu are parfum, nu am simțit nimic special când l-am aplicat pe pleoapa și nu mi-a cauzat nici o alergie. Deja îl folosesc de 3 zile și nu am întâmpinat nici o problemă.

Incrediente

O parte dintre ingredientele sale active sunt: Aloe, D-Panthenol, colagen + Elastină, proteină hidrolizată de mătase, acid hialuronic, extract de mango, extract de flori de portocal amar, extract de Sabal, extract de rodie, extract de papaya, extract de gălbenele şi coada calului, obligeană (o planta care este sursă de vitamine C şi E).

Puteți găsi mai multe informații despre acest produs de pe pagina oficială REALASH.ro.

 

Acum să vă vorbesc despre mine, genele mele cu aspect neregulat, rare, subțiri și fragile și despre așteptările imense pe care le am de la acest produs.

Acestea sunt câteva fotografii pe care le-am făcut înainte să încep utilizarea acestui produs.

UPDATE : primele rezultate Realash.

 

 

 

 

Îmi doresc gene ca ale vedetelor, sper sa crească măcar 1 milimetru și sa nu mai cada.

Știți despre mine că îmi plac produsele cosmetice și că uneori le testez pentru voi. Dar acest produs îl doream de foarte multa vreme, tocmai pentru ca am auzit doar lucruri fantastice despre el.

Voi îl folosiți?

Va aștept aici, peste câteva săptămâni, sa vedem împreună primele rezultate.

 

UPDATE: Rezultate dupa 3 luni de utilizare.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "REALASH, secretul genelor lungi si frumoase"

 1. eu astept cu mare interes rezultatele pentru ca si mie mi-ar trebuie un astfel de tratament pentru gene

Leave a comment

Your email address will not be published.


*