Semne bune anul are, daca promovezi Dwyn.ro prin profitshare

Share the joy

Semne bune anul are, daca promovezi Dwyn.ro prin profitshare

Cu siguranţă fiecare dintre noi are nevoie la un moment dat de… mai mulţi bani. Fie pentru o jucărie nouă pentru cel mic, un gadget de ultima modă sau un mixer cu mai multe funcţii pentru mama, întotdeauna avem nevoie de un „fond„, o puşculiţă, care să ne dea acel surplus pentru dorinţele momentului. Pentru cei care suntem mai tot timpul online, platformele de afiliere sunt răspunsul.

Mediul online are un potenţial uriaş când vine vorba de monetizare, făcând posibilă o nouă abordare a marketingului. Dacă ai un blog sau un site… sau pur şi simplu petreci multe ore în faţă calculatorului şi pe reţelele de socializare si forumuri, primul pas pe care trebuie să îl faci, pentru a avea un portofel mai plin este crearea unui cont de afiliat… da, chiar puşculiţa de care îţi vorbeam, virtuală , dar sigură. Vei beneficia de diverse instrumente de afiliere care iti vor creste substantial veniturile. Platforma cu cele mai avantajoase şi mai mari vânzări din România este Profitshare , o platformă de marketing prin afiliere care îţi oferă ocazia de a promova pe blogul sau site-ul tău produsele marilor retaileri, cum ar fi Dwyn.ro, de exempul , iar când un cititor cumpără un produs prin intermediul link-ului tău de afiliat, o parte din suma cheltuită de el pe acel produs, îţi va reveni ţie. Dwyn.ro oferă 2% pentru toată gama de produse plus premii în bani sau vouchere cadou, pentru cei mai performanţi afiliaţi. Ei ce spui ? Ţi-am captat atenţia ?

DWYN shopDwyn.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online de pe piaţă din România, care comercializează o gamă diversificată de produse, la preţuri fenomenale. Clienţii Dwyn.ro beneficiază de seriozitate, retailer-ul având parteneriate cu firme de renume mondial (Samsung, LG, Sony, Microsoft, Seagate, Intel, HTC, etc), diversificând şi mărind continuu oferta de produse şi servicii, oferind posibilitatea de a vedea şi proba produsele dorite în magazinul fizic, service şi buy-back daca produsul este în garanţie şi îţi doreşti ceva mai performant.

Rapiditatea este un alt atu al acestui retailer, livrarea fiind făcută în aceeaşi zi pentru comenzile din Bucureşti plasate până la ora 14 sau a două zi pentru comenzile din afară Bucureştiului, în plus Dwyn.ro are parteneriate cu firmele de curierat , oferind cel mai mic preţ de expediţie sau trimiterea produselor gratis în anumite condiţii.

Siguranţă plătii este un aspect ce ne preocupă pe toţi, de aceea la Dwyn.ro ai posibilitatea de a plăti cash în magazin sau în momentul livrării , precum şi în sistem 3D secure, online , toate produsele fiind asigurate pe durata transportului, iar dacă nu eşti mulţumit de produsul achiziţionat, îl poţi returna în 15 zile.

La calitate Dwyn.ro nu face rabat. Toate produsele sunt originale, cu certificat de garanţie de producător .

Portofoliul Dwyn.ro include peste 20.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaţionale premium, mărind astfel şansele afiliatilor de a face vânzări prin link-urile lor.

Poţi face comenzi 24h x 7zile. În orarul magazinului, poţi apela telefonic sau online ,iar specialiştii Dwyn.ro sunt bucuroşi să îţi ofere informaţiile necesare şi să te consilieze pentru a alege produsul cel mai potrivit pentru tine.

Promovând Dwyn.ro prin profitshare, nu vei avea decât de câştigat, rata de satisfacţie fiind de aproape 100 %, toţi clienţii recomandând serviciile şi produsele Dwyn.ro. Aceştia se vor întoarce constant la link-ul tău de afiliat, iar tu îţi vei umple puşculiţa , din nou şi… din nou.

Asadar, semne bune anul are… daca promovezi Dwyn.ro prin profitshare

Be the first to comment on "Semne bune anul are, daca promovezi Dwyn.ro prin profitshare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*