5 semne ca echipa ta are nevoie de un team building

Share the joy

5 semne ca echipa ta are nevoie de un team building

 Daca esti managerul unei companii sau organizatii, coordonatorul unui departament sau chiar si un project manager, trebuie sa fii constient si sa intelegi cu adevarat faptul ca echipa ta nu e facuta sa munceasca in continuu, ca e formata din oameni ca si tine care au nevoie si de momente de relaxare si distractie pentru a-si incarca bateriile. In ultima perioada, lucrurile nu functioneaza pe masura asteptarilor tale si nu stii cum sa cresti productivitatea angajatilor sau membrilor echipei tale. Astfel, in ajutorul tau, iata o lista cu cinci semne pentru care alegerea unei oferte de team building reprezinta cea mai buna solutie:

 

  1. Mediu rigid. In interiorul companiei sau in cadrul echipei nu s-a mai facut o gluma de mult. Oamenii vin la serviciu, isi fac treaba si pleaca fara sa interactioneze cu colegii lor. Parca nu i-ai mai vazut razand de mult la povestile de dimineata de la cafea si acest lucru a condus la instaurarea unor bariere intre oameni care nu fac bine deloc organizatiei.
  2. Fluctuatie de personal. Daca in ultimele luni s-au schimbat cel putin trei oameni pe un post, cu siguranta exista o problema. Oamenii au motive intemeiate sa renunte la un job, iar printre acestea se numara si relatiile defectuoase de la locul de munca.
  3. Demotivarea angajatilor. Acea energie pozitiva de la inceputul proiectului s-a stins de mult timp, iar oamenii nu mai fac cu pasiune ceea ce fac. Sunt demotivati si incearca sa scape cat mai repede de la birou. Cu siguranta, un team building ar readuce o revigorare intregii echipe.
  4. Implicare inegala. Exista persoane care se implica mai mult si persoane care se implica mai putin in cadrul echipei. Pe langa motivele enumerate mai sus, lipsa de implicare a unora poate fi cauzata si de lipsa increderii in colegi sau din cauza faptului ca acestia se simt marginalizati.
  5. Conflicte intre angajati. Chiar daca facem tot posibilul sa le evitam acestea pot aparea. Desigur, conflictele intre angajati se rezolva in privat in incercarea de a identifica problemele din ambele tabere. Insa, pentru a evita altele noi, activitatile de relaxare din team building ii vor ajuta pe membrii echipelor sa se cunoasca mai bine si eventual sa rezolve singuri problemele nelamurite.

 

team building

 

Be the first to comment on "5 semne ca echipa ta are nevoie de un team building"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*