Pune-ti blogul sa faca bani, promoveaza QuickMobile

Share the joy

     Pune-ti blogul sa faca bani, promoveaza QuickMobile

Sistemul economic permite fiecarei persoane sa traiasca si sa castige valori pentru a-si exprima standardul de viata. De aceea multi dintre noi ne orientam spre un al doilea job ,pentru a castiga bani extra care sa completeze veniturile, generand astfel un stil de viata satisfacator .
Marketingul actioneaza asupra fiecarui individ din mediul economic ,afectand aproape fiecare aspect al vetii sale personale. De la produsele sau serviciile achizitionate, pana la vizionarea  promovarii acestora, si chiar propiu loc de munca sunt afectate de marketing.
Si totusi… fiecare dintre noi poate deveni propiul specialist in marketing , influientand astfel in mod pozitiv propiul stil de viata, aliniindu-ne unui standard de confort superior. Daca ai un blog sau un site propiu tot ce trebuie sa faci este sa-l monetizezi. Adica trebuie sa afisezi publicitate cu scopul precis de a vinde produsele tertilor. Pentru inceput trebuie sa te afiliezi unei platforme de marketing pentru a avea propiul link de afiliat. Acest link poate fi considerat ca o semnatura propie la sfarsitul fiecarei tranzactii dintre un client si un retailer promovat  de un advertiser, client care a ajuns la serviciul sau produsul promovat de acesta, direct de pe blogul sau site-ul tau. Desigur pentru a primi comision ,vanzarea trebuie sa fie finalizata.
Reteaua de afiliere cu cele mai mari vanzari din Romania  este Profitshare. De aceea primul pas spre un portofel mai plin este afilierea pe aceasta platforma de marketing. Dupa obtinerea link-ului de afiliat iti alegi advertiser-ul care vrei sa iti plateasca comisioanele. De curand Profitshare si QuickMobile au devenit parteneri. „Lansat in martie 2005, QuickMobile s-a diferentiat in scurt timp ca fiind unul dintre cei mai importanti retaileri de IT&C din mediul online in Romania. Portofoliul de afaceri al QuickMobile este completat de o retea de puncte de vanzare in cele mai importante centre comerciale din tara, concepute ca magazine cu acces de 360°.”

“Portofoliul QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium“

“QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii
IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru
Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20%
pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din
categoria Branduri de Lux. “
In cadrul retelei de marketing afiliat  ai ocazia de a
castiga bani online prin promovarea produselor QuickMobile in Profitshare . Fiecare
vanzare generata de tine prin metodele tale de promovare va fi
recompensata printr-un comision. Ca metode de promovare ai link-uri de afiliat;    widget-uri cu produse; slidere de produse si bannere pe diverse dimensiuni;  avand posibilitatea sa le afisezi pe website-ul sau blogul tau,  pe forumuri pe care activezi sau chiar pe retelele sociale. Pentru orice client care aceseaza unul din instrumentele tale de promovare si achizitioneaza un produs,vei primi un comision.   Categoriile de produse disponibile in magazinul QuickMobile.ro sunt : Telefoane, tablete,  gadget-uri, accesorii si branduri de lux. Este aproape imposibil sa nu generezi macar o tranzactie.
Ai un blog, un site sau iti petreci mult timp pe retelele sociale, nu pierde timpul afiliaza-te si suplimenteaza-ti veniturile. Castiga bani promovand QuickMobile prin Profitshare.

Be the first to comment on "Pune-ti blogul sa faca bani, promoveaza QuickMobile"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*