Produsele apicole, un instrument eficient în stimularea imunității în prag de sezon rece

Produse apicole pentru stimularea imunității
Share the joy
 • 79
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Produsele apicole, un instrument eficient în stimularea imunității în prag de sezon rece

Zilele acestea toamna și-a făcut simțită prezența discret în ultimele dimineți, aducând o umbră de brumă în multe locuri din nordul țării. Sezonul gripei se va instala curând și cum cei mici s-au reîntors în comunitate, mai mult ca sigur primele răceli nu vor întârzia să apară, astfel ca produsele pentru stimularea imunității sunt un must have în acest sezon.

În fiecare an sper să ne ocolească și chiar am reușit să „fentez” gripa, sezoane la rând. În mare parte pentru că am obiceiul de a consuma încă de la sfârșitul lui august Royale Cocktail de la Apidava, un amestec de miere, polen și lăptișor de matcă care stimulează imunitatea, ținând bolile departe. Despre acest produs am mai povestit pe blog. Fiul meu îl adoră și cred că datorită calităților pe care Royale Cocktail le are, copilul nu a mai răcit de foarte multă vreme.

Așadar dacă sunteți în căutarea unui mod de a vă începe ziua cu energie, să ajutați organismul la eliminarea toxinelor, să combateți inflamațiile și îmbătrânirea prematură, să îmbunătățiți digestia sau să consolidați sistemul imunitar și să accelerați metabolismul, atunci trebuie să încercați Royale cocktail de la Apidava.

Royale Cocktail de la Apidava

Miere de albine Roua Florilor, proprietăți importante în stimularea imunităţii

Știți că eu vă spun întotdeauna că mierea este cel mai complex aliment oferit de natură, pentru că nu este doar produsul muncii albinelor ci și nectarul și polenul florilor, seva copacilor și chiar secrețiile afidelor. Bunica spunea că mierea ar trebui să fie pusă în ceai și în lapte în fiecare dimineață la micul dejun pentru că este un excelent tonic și contribuie la îmbunătățirea și păstrarea sănătății tuturor.

Mierea este formată din apă, carbohidrați, fructoză, zaharoză, maltoză, substanțe bactericide, acizi și aminoacizi, substanțe minerale și oligoelemente, aproape toată gama de vitamine, enzime și multe alte elemente și consumul cu regularitate garantează energie fizică și facilitează absorbția calciului atât de util pentru oase și dinți sănătoși.

Dar mierea mai are o calitate care a făcut-o iubită de mămicile din toate timpurile: este cel mai delicios medicament!

Îngrijind tractul respirator, sistemul digestiv, inima, mușchii, oasele, rinichii și sistemul circulator, mierea stimulează cel mai fin „software” al organismului: imunitatea, făcând ca tot acest minunat angrenaj, care este organismul nostru, să funcționeze bine, să fie plin de energie și sănătate.

Mierea simplă este cel mai eficient remediu pentru combaterea răcelilor și a diverselor probleme bronșitice, precum și cel mai bun medicament pentru ameliorarea durerilor în gât. În amestec cu lăptișorul de matcă și polen, devine o armă imbatabilă care ține boala departe de noi.

Mierea are și alte proprietăți: elimină bacteriile, dezinfectează rănile, calmează stările nervoase și ameliorează astmul. Totodată grăbește vindecarea organismului și conține calciu, sodiu, potasiu, magneziu, fier, clor, fosfor, sulf și iod, fiind o sursă de vitamine și acid folic.

Polen, proprietăți importante pentru stimularea imunității

Polenul adună și el în fiecare grăunte auriu toate proprietățile florilor din care este cules.

Polenul este adesea utilizat ca stimulent al apetitului, pentru a îmbunătăți rezistența și performanța organismului și pentru a contracara efectele radicalilor liberi.

Adunat cu atâta trudă de albinuțe, ajută la stimularea sistemului imunitar pentru că oferă corpului cea mai mare parte din substanțele nutritive necesare. În plus conține mai multe vitamine decât orice alt aliment.

Un super aliment, polenul și-a demonstrat științific valoarea, fiind capabil să depășească cu mult majoritatea suplimentelor fabricate în laboratoare.

Amestecat cu mierea de albine își îmbunătățește efectul energizant oferind organismului forță să lupte împotriva virușilor.

Lăptișor de matcă, proprietăți

O altă componentă strecurată de apicultorii Apidava în acest cocktail este lăptișorul de matcă. Acest produs al stupului aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Un supliment nutritiv unic, cu efect terapeutic de neegalat, lăptișorul de matcă conține carbohidrați, proteine ​​și grăsimi,cantități mari din complexul de vitamine B, precum și acid folic, aminoacizi esențiali și minerale precum fier, sodiu, potasiu, cupru și calciu.

Stimularea imunității cu Royale Cocktail de la Apidava

Amestecul acestor ingrediente cu puternic efect terapeutic transformă cocktail-ul Apidava în unicul remediu natural capabil să stimuleze imunitatea și să ne ferească de diverse patologii printre care și nesuferitele răceli.

stimularea imunității

Dar Apidava s-a transformat de ani buni în păstrătorul secretelor stupului și după rețete naturale, scrise demult de cei mai înțelepți vindecători, astăzi ne oferă o gamă întreagă de produse cu ingrediente apicole.

Bomboanele cu miere de exemplu sunt delicioase pentru cei mici, dar un cal troian pentru viruși pentru că și ele ajută la stimularea imunității.

Perle cu miere și propolis

Aceste perle sunt de fapt bomboane. Dulci și parfumate, sunt adorate de toată lumea. Noi, ori de câte ori avem în casă, cu greu rezistăm sa nu le terminam din prima zi, pentru că ne plac atât de mult încât le mâncăm că desert. Dar dincolo de savoarea și dulceața lor, au proprietăți terapeutice importante.

Perlele cu miere și propolis sunt excelente pentru acele zile când gripa îți dă târcoale şi primele dureri în gât îți confirmă febra ce va veni.

Bomboanele cu miere, fie în varianta cu propolis, fie în cea cu ghimbir, sunt micul nostru răsfăț dulce, însă ne ajută și atunci când avem probleme cu gâtul, când suferim de răgușeală sau când ne confruntăm cu răceală sau cu gripă.

Produse apicole pentru stimularea imunității

Perle cu miere și ghimbir

Ghimbirul este un tubercul bogat în compuși antiinflamatori, care ard grăsimile, au efecte anti-oxidante și imuno protectoare. De multe ori îmi fac limonadă sau ceai cu lămâie și ghimbir, îndulcite cu miere. Pentru că lămâia este bogată în vitamina C, vitamina B6 și potasiu, are proprietăți energizante și antimicrobiene, ajutând la regenerarea celulară și energizeaza organismul.

Ghimbirul a fost folosit de secole pentru tratarea problemelor respiratorii, precum astmul și răceala obișnuită, două cauze foarte frecvente ale tusei acute. Cu proprietăți antiinflamatorii, ghimbirul ajută la diminuarea alergiilor și la prevenirea spasmelor căilor respiratorii ameliorând tusea . În plus, exercită un efect de curățare și vindecare asupra sistemului respirator, deoarece compușii săi ajută la eliminarea mucusului acumulat în plămâni.

Iată deci de ce la noi în casă nu mai răcește nimeni,  Apidava ne protejează iar produsele stupului contribuie la stimularea imunității !

apidava

 • 79
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Produsele apicole, un instrument eficient în stimularea imunității în prag de sezon rece"

 1. Produse foarte bune.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*