Naked Honey, noua paletă Urban Decay este disponibilă acum și în România

Naked Honey Urban Decay
Share the joy
 • 67
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Naked Honey, noua paletă Urban Decay este disponibilă acum și în România

Paletele cu farduri pentru ochi reprezintă slăbiciunea fiecărei dependente de trucuri de frumusețe și indiferent dacă au doar câteva culori sau acoperă toate subtonurile unei nuanțe, există o paletă perfectă pentru fiecare capriciu și ocazie, dar cele mai iubite și căutate sunt cele cu tonuri calde și neutre precum cele de aici pe care le puteți folosi o viață întreagă fără să vă plictisiți de ele.

Eu tocmai am testat noua Naked Honey de la Urban Decay și pot să spun că este perfectă, fiind exact acea colecție de farduri pe care poți să o porți în orice moment al vieții, în orice ocazie.

De când Urban Decay a scos pe piață beauty ultima paletă de de farduri, Naked Reloaded, au trecut deja câteva luni bune și iată că în acest septembrie călduros brandul revine să ne uimească cu o nouă paletă, astfel încât să ne luăm rămas bun de la vară cu o bucățică dulce de… Naked Honey .

Tonurile naturale de maro, auriu sau bronz sunt fermecătoare, dar și nude-urile au misterul lor pe care Naked Honey îl etalează cu discreție. Fardurile a căror umbre pe piele noastră sunt mate, lucioase și ultra lucioase, transformă această paletă întruna completă în privința finisajelor. O trusă de farduri cu totul diferită de restul surorilor sale nude, deoarece conține o combinație ideala pentru recrearea machiajului foarte luminos și cald, păstrând pe chipul nostru soarele vacanței și aerul acela sofisticat pe care doar un makeup de calitate ți-l poate oferi.

Naked Honey Urban Decay

Naked Honey, noua paletă Urban Decay

Noua paletă Urban Decay este una dintre acele palete cu o combinație perfectă de farduri, mate și lucioase, care nu trebuie să lipsească din trusa noastră beauty și merită sacrificiul financiar pentru a o cumpăra. Conține 12 nuanțe neutre pe care le puteți folosi singure sau în combinație pentru a crea un makeup complet.

Calitatea și nivelul de pigmentare a fardurilor Urban Decay este bine cunoscută de noi toate, dar cu fiecare paletă pe care o lansează reușesc să ne uimească și să ne cucerească din nou. Cele 12 culori Naked Honey sunt dulci și se joacă cu auriul și bronzurile pentru un makeup perfect și plin de personalitate pe care îl vom purta în lunile de toamnă și iarnă și mai ales pentru petrecerile la care mai devreme sau mai târziu vom fi prezente.

Nu în ultimul rând, unul dintre aspectele care atrage cel mai mult atenția asupra noului copil Urban Decay este ambalajul somptuos. Cu o formă similară cu restul paletelor, dar în același timp , foarte elegantă și feminină, atât pentru design-ul minimalist, dar și pentru literele aurii reliefate pe capacul acesteia.

Pe scurt, noua paletă Urban Decay Naked Honey va deveni unul dintre elementele esențiale pentru machiajul acestui sezon și absolut necesară pentru petrecerile sfârșitului de an. Versatilitatea sa, calitatea și combinația frumoasă de culori sunt fără îndoială cele mai bune motive pentru a o cumpăra.

Paletele makeup de la Urban Decay sunt un instrument esențial dacă te gândești să stăpânești arta machiajului. Cu zeci de nuanțe extrem de pigmentate, cu finisaje lucioase, lichide și mate, varietatea de tonuri oferite face ca paleta să fie ușor de integrat indiferent de preferințele fiecăreia dintre noi și sunt convinsă că toată lumea are una.

Chiar și eu am o Naked a mea, desigur o variantă mai veche, dar la fel de frumoasa şi cu siguranță în curând îmi voi cumpără noua paleta Naked Urban Decay, pentru că m-am îndrăgostit de ea.

Urban Decay Naked Honey este disponibilă începând de weekendul trecut în magazinele Sephora și în acest moment costă 244 ron.

Naked Honey Urban Decay

Tendințe makeup toamă-iarnă 2019

Anotimpul rece este chiar după colț și oricât am vrea să păstrăm umbrele soarelui pe față noastră, tonurile vibrante și îndrăznețe pe care le-am purtat în cluburile de vară dau loc celor mai discrete și naturale, dar cu accente metalice atrăgătoare. Atingerile aurii vor fi vedetele acestui sezon, precum și clasicile tonuri oliv, o tendință pe care o vom vedea și în manichiură.

Pe lângă fardurile care ne vor înfrumuseța privirea avem nevoie și de alte „esențiale”beauty și fonduri de ten, mascara, tușuri sau creioane de ochi precum sunt cele de pe acest site, sunt și ele de trecut pe wishlist-ul acestei toamne.

Să nu uităm clasicul ruj roșu, cu aspect satinat și nuanțe vibrante care transformă orice makeup într-unul fabulos.

golden makeup NAKED Honey Urban Decay

Sursa foto: Urban Decay

 • 67
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Naked Honey, noua paletă Urban Decay este disponibilă acum și în România"

 1. Foarte frumoase nuanțele,mie îmi plac astea sclipicioase.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*