Primele impresii dupa utilizarea suplimentului Bio-Seleniu+Zinc de la Pharma Nord

Share the joy

Primele impresii după utilizarea suplimentului Bio-Seleniu+Zinc de la Pharma Nord

Bio-Seleniu+Zinc
Acum câteva zile va vorbeam despre un supliment alimentar produs de Pharma Nord. Acesta a ajuns la mine într-o campanie desfășurată sub marca @Brander si mie personal mi-a prins foarte bine.

Sunt aproape 3 săptămâni de când iau Bio-Seleniu+Zinc şi m-am gândit să vă spun şi vouă care sunt primele impresii şi primele semne că aceste suplimente îmi fac bine.

Într-un articol de prezentare a produsului ţi-am povestit despre propietătile zincului, unul din componentele principale ale acestui supliment şi despre nenumăratele beneficii pe care le are asupra organismului.

Astăzi vreau să vă povestesc despre Seleniu, un oligoelement cu proprietăţi antioxidante care este un antitumoral şi stimulent imunitar, cu proprietăţi extraordinare.

Seleniu este un element chimic, care se găseşte în organismul uman în cantităţi infime, ingerat în general din diverse alimente. Seleniul este esenţial în menţinerea sănătăţii noastre fiind necesar organismului nostru pentru producerea anticorpilor.

Bio-Seleniu+Zinc conţine conţine 100 de micrograme de seleniu organic sub formă de drojdie cu seleniu, cu absorbţie ridicată. Această poartă denumirea de SelenoPrecise şi conţine 67% seleno-methionina şi 33% alte forme de seleniu.

Drojdia cu seleniu de la Pharma Nord este o drojdie patentată şi este mai bine absorbită decât alte forme organice sau anorganice de seleniu.

Datorită acestui element în denumirea produsului apare atributul BIO, însă acesta nu înseamnă că este obţinut din substanţe bio, produse în agricultură ecologică, ci la felul în care interacţionează cu organismul nostru, fiind descompus cu uşurinţă şi absorbit în proporţie foarte mare de acesta.

” Biodisponibilitatea ” este capacitatea de absorbție a organismului  și modul în care metabolizează toate vitaminele și compușii de care are nevoie pentru a funcționa în condiții optime.

88.7% din seleniul care se găseşte în tabletă de Bio-Seleniu+Zinc se absoarbe în organism. Această absorbţie ridicată se datorează în mare parte şi faptului că seleniul este legat organic cu zincul şi cu vitaminele A, B6, C şi E.

Diferite cercetări arată că seleniul organic este printre cele mai eficiente suplimente alimentare care stimulează imunitatea.

Eu am fost întotdeauna o friguroasă, sensibilă la răceli şi gripe. De aceea am început să beau acest supliment chiar de când l-am primit.

În asociere cu vitamina E seleniul organic activează şi stimulează producţia de celule ale sistemului imunitar şi de anticorpi specifici, care ne ajută să luptăm cu virozele şi cu gripele.

Aşadar această cură cu Bio-Seleniu+Zinc de la Pharma Nord mă va apară în această primăvară de episoade de răceală.

bio seleniu

Primele rezultate

Evident nu am răcit deloc în aceste săptămâni de când îl iau.

Pielea a devenit mai luminoasă, ştergându-se micile urme şi cicatricile minuscule de la câte un coş încăpăţânat care se ivea sub machiaj.

Părul a început să cadă mai puţin. De altfel acesta este rezultatul pe care îl aştept cu nerăbdare să se materializeze la sfârşitul curei cu Bio-Seleniu+Zinc .

Aceste rezultate au apărut aproximativ după 2 săptămâni de când iau acest supliment.

Aşa cum vă povesteam şi în articolul trecut, primul rezultat a fost diminuarea oboselii, simţindu-mă mai odihnită şi cu mai multă energie.

bio seleniu

Mod de administrare:

1 tabletă pe zi sau după recomandarea medicului.
Preferabil în timpul mesei sau după masă.
Nu depăşiţi doza zilnică recomandată.
Femeile însărcinate, cele care alăptează şi persoanele care folosesc medicamente trebuie să ceară avizul medicului înainte de a lua acest supliment

Bio-Seleniu+Zinc are puternice propietati antioxidante și lupta împotriva radicalilor liberi

Radicalii liberi sunt substanţe chimice foarte reactive care introduc oxigen în celule, cauzând oxidarea acestora, alterarea ADN-ului şi care provoacă schimbări care accelerează îmbătrânirea organismului.

Degradarea celulară precoce se datorează faptului că oxigenul, deşi esenţial pentru viaţă, este de asemenea un element chimic cu o reactivitate foarte ridicată, care poate provoca daune importante celulelor producându-le moartea.

Procesul de oxidare celulară este progresiv: este suficient ca o singură celulă să fie expusă la acţiunea radicalilor liberi, pentru ca totul să evolueze în cascadă şi să ducă la apariţia diverselor boli.
Radicalii liberi sunt responsabili pentru procesul de îmbătrânire a corpului şi a bolilor specifice: ateroscleroza, boli de ficat, emfizem pulmonar, Parkinson, Alzheimer, schizofrenie şi chiar cancer.

În anumite concentraţii, radicalii liberi au efecte neutre şi nu afectează organismul. Mai mult decât atât, corpul are o serie de mecanisme pentru a lupta împotriva lor. Dar este foarte important ca in dietă noastră zilnică să îi oferim arme de luptă împotriva acestora.

Cei mai importanţi aliaţi sunt antioxidanţii- bio seleniu

Antioxidanţii sunt substanţe capabile să contracareze efectele nocive ale radicalilor liberi, care produc colaps celular fiind prezenţi în mediul exterior din cauza poluării dar se gasesc si în organismul uman.

Surse de antioxidanţi se regăsesc în multivitamine complexele oferite de surse naturale: cereale, fructe, legume, etc. Acestea sunt un real beneficiu pentru organism şi pot ajută la stimularea sistemului imunitar. Însă atunci când datorită alimentaţiei moderne aceste elemente nu ajung în organismul nostru, suplimentele alimentare sunt cea mai eficientă cale.

Seleniul care se găseşte în tabletă de Bio-Seleniu+Zinc împreună cu vitamina C, vitamina E şi vitamina A, formează un scut puternic împotriva acţiunii radicalilor liberi. Totodată, acest supliment, imbunatateste digestia, funcţia cognitivă, funcţia vizuală, funcţia cardiovasculare şi consolidează sistemul imunitar facilitând comunicarea intercelulară, astfel încât acestea nu mai sunt sensibile la agresiunea radicalilor liberi, stabilizează nivelul de colesterol şi furnizează acizi graşi esenţiali necesari pentru păstrarea integrităţii sănătăţii organismului.

Cu ajutorul suplimentului alimentar Bio-Seleniu+Zinc de la Pharma Nord sistemul imunitar poate combate şi neutraliza atacurile repetate ale radicalilor liberi, evitând dezechilibrele celulelor ce duc la procese degenerative, îmbătrânire şi boală.

Voi reveni cu un nou articol la sfârşitul curei cu acest supliment alimentar.

Aşa cum va spuneam şi dată trecută produsul se găseşte în cutii cu 30 sau 60 de comprimate filamate, ambalate în blistere, după normele daneze de igienă. Blisterele ajută la protecţia produsului pe toată durata să de valabilitate şi folosire.

Tu ce arme foloseşti împotriva radicalilor liberi?

Ai încercat Bio-Seleniu+Zinc de la Pharma Nord ?

5 Comments on "Primele impresii dupa utilizarea suplimentului Bio-Seleniu+Zinc de la Pharma Nord"

  1. O minune de vitamine.

  2. Si pe mine ma energizeaza zincul!

  3. Ieri mi-am cumparat si eu un supliment cu seleniu si Zinc in speranta ca parul nu-mi va mai cadea asa de mult.

  4. la capitolul caderea parului, si eu am avut o surpriza wow din prima saptamana de adiministrare. Eu uitasem ca iau suplimentul si ma tot intrebam de ce nu mai cade asa tare?

  5. Lică Mihaela Carmen | iunie 11, 2023 at 7:17 pm | Răspunde

    Eu iau acest supliment recomandat de medicul endocrinolog în urma descoperiri de noduli tiroidieni. Într-adevăr parul meu nu mai cade și îmi creste foarte repede, pielea nu mai este foarte uscată și am mai multă energie. Eu mă simt minunat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*