Service auto Almira, cel mai bun service auto din sectorul 3

Share the joy

Service auto Almira, cel mai bun service auto din sectorul 3

Masina este pentru multi dintre noi, o necesitate. A trecut de la rangul de moft sau lux din trecut, la indispensabil pentru a merge la servici, la cumparaturi sau in calatorii.

Masina este ca un prieten bun, daca ii acorzi atentiea adecvata, sta langa tine si nu te lasa la greu. De aceea trebuie sa fii foarte atent si sa faci revizii periodice dar mai ales sa folosesti combustibili adecvati, anvelope potrivite si piese de schimb originale.

Atunci cand trebuie sa faci revizia masinii tale, cand ai nevoie de raparatii sau doar vrei sa schimbi unul dintre filtre sau alte componente , s-ar putea sa fii in dificultate in alegerea atelierului, deoarece sunt multe si nu poti stii in care sa ai incredere.

Service autorizat RAR

Cel mai bun criteriu de alegere al service-ului este autorizatia RAR pentru a efectua revizii auto pentru o anumita marca de masini. Daca ai un Opel de exemplu un service auto revizii Opel va pune o diagnoza precisa si rapida oricarei defectiuni si va fi autorizat sa o si repare. Dupa cum stiti, daca apare o defectiune la o piesa sau o masina care este in garantie, trebuie sa apelati la un service autorizat, altfel va pierde garantia. Totodata acestia pot oferi pachete complete de revizii, la preturi mult mai mici decat in alta parte.

Registrul Auto Roman este organismul tehnic desemnat de Ministerul Transporturilor sa autorizeze operatorii economici care efectueaza reparatii pentru autoturisme care implica inlocuirea si repararea componentelor din ansamblurile si sistemele constructive si functionale care pot afecta siguranta circulatiei si poluarea mediului ambiant , precum si serviciile de reglare a acestor sisteme.

Dată fiind importanta sigurantei circulatiei rutiere, inspectorii Registrului Auto Roman recomanda sa foloseasca numai serviciile unităţilor autorizate RAR.

Chiar daca vi se parare nesemnificativa aceasta autorizatie, aceasta e elibereaza doar cand toate normele metrologice sunt în termen de valabilitate la sculele şi dispozitivele din dotarea service-ului.

Service auto Almira Bucuresti sector 3 de exemplu , este autorizat RAR sa efectueze revizii dedicate marcii OPEL, precum si a altor marci de masini.

Acest certificat este cu atat mai important cu cat pentru fiecare marca de masini este nevoie de seturi de scule si dispozitive speciale, care nu se potrivesc pentru o alta marca. La fel si instrumentele de diagnoza trebuie sa fie precise si adecvate marcii de autoturism pe care o verifica.

auto almira

Pretul la vedere

Multe service auto ajusteaza pretul in functie de client, nu inregistreaza reviziile sau chiar nu le fac decat pe acte. De aceea trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand efectuati reparatii la masinile din dotare. Alegeti un service unde totul este transparent si la vedere cum este Service auto Almira.

Pe site puteti verifica lista de preturi service auto Almira si va veti convinge de preturile juste si echitabile la pachetele de servicii oferite.

Service auto Almira are o gama completa de echipament pentru service roti, inclusiv aparat de reglat geometria, oferind servicii de inalta calitate, Mecanica, Electrica, Inspectii Auto periodice (ITP), Geometrie 3D, Sevice Roti, Piese Auto, Hotel Anvelope, Incarcare Freon, Anvelope , pentru diferite marci si dimensiuni si multe altele pentru autoturisme si utilitare. Alegeti marca automobilului dumneavoastra pentrua vedea lista de preturi la revizii auto.

Ce fel de service NU trebuie sa alegi

Stiu ca se obisnuieste sa apelezi la diversi amici, buni la toate, daca se arde un bec sau trebuie sa schimbi uleiul. Dai o bere si se rezolva…

Insa uneori, daca esti ghinionist s-ar putea ca lucrurile sa ia o intorsatura urata si sa te trezesti cu un scurt circuit care sa prajeasca ceva pe partea electrica. Desigur in acest caz vorbesc de experienta proprie, cand taica-miu a scos casetofonul de la masin si l-a inlocuit cu un CD-player. Dupa operatiune, bateria se descarca de pe o zi pe alta si tot blocul de lumini facea scurt circuit si ardea becurile.

Pana la urma tot in service a ajuns, doar ca l-a costat triplu toata distractia.

Asadar nu trebuie sa alegi diverse persoane fizice, care au un micut atelier in garajul din spatele blocului si au angajat 2 ucenici, copii ai rudelor de la tara. Nu au nici autoritatea, nici uneltele si nici cunostintele unui service auto autorizat.

5 Comments on "Service auto Almira, cel mai bun service auto din sectorul 3"

  1. Barascu Violeta Ramona | ianuarie 30, 2017 at 10:23 am | Răspunde

    o sa-l recomand unui coleg care are locuinta in Pantelimon.

  2. Foarte important e sa apelezi la un service autorizat RAR!

  3. Am grija de masina mea ca de sanatatea mea. Eu merg la doctor, masina merge in service.

  4. De evitat! Mecanici nestiutori si nepoliticosi

  5. De 5 ani merg numai la Auto Almira pentru reparatii auto, itp si mai nou pentru tinichigerie vopsitorie auto. Preturi bune, personal calificat si amabil

Leave a comment

Your email address will not be published.


*