No+Vello, preţuri reduse și oferte generoase pentru o piele perfectă pe tot parcursul anului

nomasvello
Share the joy

No+Vello, preţuri reduse și oferte generoase pentru o piele perfectă pe tot parcursul anului

Hello ladies
Am aproape 2 ani de când am pășit prima dată în cel mai modern cabinet cosmetic din Suceava: No+Vello. Uneori v-am mai povestit pe blog despre tratamentele pe care le fac aici, dar pentru că primăvara aceasta a venit cu multe reduceri, m-am gândit să vă spun și vouă despre acestea..

Pentru cei ce încă nu știu, No+Vello este o franciză spaniolă, cu peste 1200 de centre deschise la nivel mondial. Datorită acestui lucru No+Vello este cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume, specializată în epilare definitivă și terapii faciale cu IPL.

No+Vello oferă servicii complete de îndepărtare a părului de pe toate zonele corpului, tratamente de curățare facială ProSkin, rejuvenare facială și diverse tratamente faciale și corporale cu LED și albirea dinților care momentan nu este la Suceava, dar puteți citi aici despre această procedură. Totodată centrele No+Vello oferă testare gratuită epilare IPL și diagnoză facială WoodLamp gratis.Nomasvello Suceava

Epilare definitivă IPL

Epilarea cu tehnologia IPL este în prezent cea mai populară procedură pentru îndepărtarea părului corporal și facial, apreciată în principal datorită eficacității, permanenței și accesibilității acesteia. Dacă până acum No+Vello avea un preț fix pentru tratamentele sale, începând de luna trecută au apărut prețuri diferențiate pentru zonele mici, midi și zonele maxi.

Zonele mici înseamnă: mustață, perciuni, bărbie, perineu, areole mamare (ambele), mâini – degete și dosul palmei- (ambele), laba piciorului (ambele), linia albă și linia bikini, prețurile pentru aceste zone fiind reduse cu aproximativ 40%.

Pentru a avea pielea netedă și fără părul de prisos este recomandat să recurgeți la specialiști pentru a va epila și astfel să uitați de ceară, creme și aparatele de ras pentru totdeauna. Pentru mustață, de exemplu, este exclus să folosim un aparat de ras, iar metodă tradițională de epilat cu ceară, nu doar că este foarte dureroasă și incomodă, dar poate provoca foliculită, iritarea zonei și slăbirea elasticității mușchilor.

Acum poți apela la epilarea mustății la No+Vello, pentru că prețul pentru această zona a scăzut de la 140 lei la 85 lei pe ședință.

Epilarea IPL garantează rezultate excelente pentru majoritatea tipului de piele și a culorii părului. Este complet lipsită de durere și neinvazivă și poate fi folosită chiar și pe pielea bronzată. În plus, oferă rezultate de lungă durată și în majoritatea cazurilor, definitive.

Și linia bikini este una din zonele cu cele mai mari probleme. Aici foliculită poate cauza mici noduli dureroși care se formează datorită închistării unui fir de păr și desigur iritații îngrozitoare.

No+Vello

Epilare IPL  No+Vello axilă garantează o piele perfectă pentru totdeauna

Până acum eu am urmat tratamente de epilare IPL axilă, dar prețul de 85 lei pentru linia bikini, mi se pare o afacere excelentă și cu siguranță acesta este următorul pas în rutina mea de îngrijire.

Nu cred că vă puteți închipui ce ușurare simți când trebuie să îmbraci o rochiță fără mâneci și pielea axilelor tale este catifelată și frumoasă, demnă de arătat în orice împrejurare. Cu siguranță vreau să pot merge la plajă în orice moment, iar epilarea inghinală cu ceară este extrem de dureroasă pentru mine, așadar vreau să uit de ea.

Un tratament complet presupune un număr de 8-12 ședințe, dar pentru că fiecare din noi este unic, nimeni nu poate garanta numărul de ședințe de care aveți nevoie. De exemplu mie după prima ședința mi-a dispărut 30% din păr.

 

Afară încă e frig și porți haine mai groase dar…ai de gând să te chinui și vara aceasta cu îndepărtarea parului nedorit?? No+Vello îți reduce părul de la prima ședință.Și dacă ai probleme cu foliculita, pielea ta va fi alta. Ce mai aștepți? ?0773 878288

Publicată de Nomasvello Suceava pe Sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Primele 6 ședințe le-am efectuat la distanță de o lună, apoi aceste s-au rărit și iată-mă aproape la sfârșitul tratamentului, cu axile cu doar câteva fire de păr rătăcite, subțiri, deschise la culoare și cu o creștere extrem de lentă. Practic, de când am început epilarea IPL axila, nu am apelat la alte metode de îndepărtare a părului, pentru că nu a fost nevoie.

Numărul de sesiuni depinde de culoarea pielii și a părului, adâncimea rădăcinii, zona, sexul și vârsta clientului și desigur statusul hormonal.

Trebuie să subliniez faptul că personalul No+Vello are o calificare de excepție, cosmeticienele fiind în formarea continuă. Aparatele sunt performante, având tehnologii avansate și îmbunătățiri constante ale dispozitivelor.

No+Vello Suceava

No+Vello – Tratamente cosmetice personalizate

Și asta nu e tot, No+Vello oferă tratamente unisex, având o preocupare constantă pentru ca toți clienții să poată obține cele mai bune rezultate prin adaptarea protocolului fiecăruia dintre ei.

Acum pe lângă prețuri mici și tratamente personalizate, poți opta să faci o programare online ori de câte ori ai nevoie.

Un alt tratament de care am beneficiat este ProSkin, o procedură care curată pielea până în cele mai profunde straturi.

Tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficientă a Ultrasunetelor și a Energiei Galvanice, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele.

ProSkin este o metodă rapidă, eficientă şi non-invazivă în urmă căreia veți scapă de acnee și urmele acesteia, punctele negre dispar și ele și porii se închid, celulele se regenerează și se stimulează producerea de colagen, iar pielea devine hidratată, netedă și moale.

Pe lângă tratamente eficiente și de lungă durată, No+Vello vă pune la dispoziție produsele exclusive ale brandului, pentru ca orice tratament să fie complet și satisfăcător.

No+Vello vă aşteaptă cu preţuri reduse și oferte generoase pentru o piele perfecta pe tot parcursul anului!

1 Comment on "No+Vello, preţuri reduse și oferte generoase pentru o piele perfectă pe tot parcursul anului"

  1. Mulțumim pentru recomandare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*