Pigmenti holografici pentru unghii, review

pigmenti holografici
Share the joy

Pigmenți holografici pentru unghii, review

Hello beauties,

Bine v-am găsit la un review despre nişte produse care m-au cucerit. Astăzi vă arăt 2 pigmenti  pentru manichiuri strălucitoare şi 2 folii cu modele water decals elegante pe care le-am primit de la @Beautybigbang, un site fantastic de unde puteţi achizitiona mai multe categorii de produse: make-up, produse pentru unghii, pentru păr şi multe altele, iar transportul este gratuit dacă achiziţionaţi mai mult de un produs.

pigmenti holografici

Din comanda mea au făcut parte:

Recunosc, pigmenţii mă tentau ce ceva vreme şi dacă s-a ivit ocazia, nu am mai stat pe gânduri.

pigmenti holografici

Multi chrome holographic Flakies

Primul pe care vi-l arăt este pigmentul multi chrome holographic Flakies SKU:J2419-3C, pe care eu l-am ales verde, dacă tot este culoarea anului. Acesta are tendinţe de a se schimba în albastru, în funcție de cum cade lumina.

Pigmentul multi chrome holographic Flakies vine în cutiuţă de 0,2 grame , sigilat într-o punguță, însoțit de un aplicator tip fard. ”Fulgii” sunt fini, extrem de subtiri, cu irizatii metalice. Ai mei sunt nr. 3, dar pe site puteti găsi alte 5 nuanțe.

Cu ajutorul aplicatorului sau cu un penson se poate lua pigmentul şi se poate aşeza prin tamponare pe unghiile proaspăt lăcuite, fie până la acoperire perfectă, fie creând un model care va place.

Pe unghiile cu semipermanetă sau cu gel, fulgii sclipicioşi se sigileaza cu un top coat dedicat, pe cele normale cu top coat simplu, astfel că puteţi aplică aceşti pigmenţi pe produse obişnuite şi veţi obţine o manichiură elegantă.

Eu l-am aplicat peste un strat de lac normal, aşezat pe unghia facută cu semipermanentă câteva zile în urmă.

pigmenti holografici

Rainbow holo pigment

Rainbow holo pigment

Pudra holografică vine în cutiuţă de 0,5 grame, ambalată perfect şi sigilată cu folie autocolantă care păstrează produsul perfect până la următoarea folosire.

Acesta vine cu două aplicatoare tip fard pentru ochi, care facilitează utilizarea produsului. De altfel fiecare pigment vine într-o punguţă sigilată , alături de un aplicator special.

Pe acesta l-am folosit săptămâna trecuta în manichiura holografica. Partea frumoasă cu aceste pudre holografice este că se pot utiliza si cu produse profesionale si cu produse simple. Nu e nevoie neapărat de lampa, pur și simplu se tamponează peste oja proaspăt aplicată și se sigilează cu top coat.

holo powder

Holo nail art

Rainbow holo pigment are doua moduri de aplicare:

  1. Unul prin tamponare, care dă irizații multicolore oricărui tip de ojă aplicată. Făcând ca fiecare nuanţă să se vadă în alt mod.
  2. Prin frecare se transformă în oglindă, lasănd un finisaj perfect lucios, întocmai ca o oglindă magică.

In acest articol am prezentat pudra holografica mai pe larg.

Watter decals

Extrem de fine, cu modele atent detaliate, mi-au placut maxim cum sunt ambalate si cum a fost prezentat tot pachetul. Nu am probat încă niciunul, dar revin curând cu un articol cu ele.

 

water decals owl

water decals skull

 

Pentru orice produs comandat pe site aveţi transport gratuit cu condiţia să luaţi mai mult de un produs, iar pentru că mă citiţi eu am pentru voi şi o reducere de 10 % dacă la finalizarea comenzii aplicaţi codul de reducere CROIT 10.

Timpul de livrare este de 2-4 săptămâni, iar produsele ajung la poşta locală.

3 Comments on "Pigmenti holografici pentru unghii, review"

  1. Cat de frumoase, aspectoase pot sa faca unghiile!

  2. Valeria Chertes | iulie 19, 2017 at 6:39 pm | Răspunde

    Sunt minunate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*