Planuri de vacanţă, destinatii perfecte pentru fiecare familie

Filadelfia Group
Share the joy

Planuri de vacanţă, destinatii perfecte pentru fiecare familie

Baarrrr , să-i spună cineva verii că suntem în luna lui cuptor, că vacanţă este în toi şi avem nevoie de distracţie pe măsură.

Multe familii s-au bucurat deja vara aceasta de vacanţe, binemeritate zile de concediu, odihnă şi relaxare. Alţii insa se pregătesc de marea aventură în timp unii abia o planifică.

Cele mai multe familii care călătoresc cu cei mici, lasă concediul pentru luna august, până şi eu tot pe acolo mă încadrez. De aceea astăzi vreau să îţi las câteva idei la îndemână pentru luna lui august şi nu numai.

Sunt multe lucruri de făcut şi multe locuri de vizitat împreună cu cei mici. Indiferent dacă alegi să faci un tur al României, sa mergi pe o plajă exotică sau pur şi simplu ai chef de un city break, vacanţa cu cei mici trebuie să fie atent planificată, cel puţin la nivel de hotel, masă si transport pentru că nu-i aşa, călătoria împreună cu mezinii familiei este întotdeauna plină de neprevăzut.

Întotdeauna îmi planific vacanțele cu Filadelfia Group. Agenții Filadelfia Turism se ocupă de toate detaliile pentru ca fiecare vacanţă şi fiecare destinaţie spre care călătoresc împreună cu ei, să fie de neuitat.

Astăzi vă puteţi rezerva un pachet întreg pentru orice vacanţă, doar accesând site-ul Filadelfia Turism.

Aceştia îşi propun să devină una dintre cele mai importante agentii de turism din Romanaia, oferind clienţilor săi soluţii complete pentru vacanţe perfecte.Filadelfia

Arhicunoscutul parc de distracţii

Dacă există este ceva de care copiii să se bucure sau locuri pe care doresc să le viziteze cu adevărat, acela sunt parcurile de distracţii.

Acest lucru poate fi, de asemenea, o bună alternativă şi pentru persoanele în vârstă, deoarece în toate parcurile de distracţii sunt atracţii pentru toate vârstele. De obicei, o zonă pentru copii mai mici şi una pentru cei mai în vârstă, de asemenea adulţii se pot bucură şi ei de unele atracţii specifice acelor spatii.Marile parcuri de distracţii au zone pentru a mânca şi diverse spectacole, astfel încât cel puţin o zi am avea-o acoperită de distracţii pentru întreagă familie.

Unul dintre cele mai renumite parcuri este Disneyland, dar sunt parcuri tematice şi parcuri de distracţii în multe locuri, inclusiv în România astfel încat dacă vom alege o astfel de destinaţie vom bifa un moment extraordinar în amintirile tuturor.

Parc acvatic, distracţie sigură pentru zilele toride

Ce ar fi vara fără o zi la toboganul cu apă, sărituri în piscină şi cocktailuri exotice. Dacă vom merge la un loc în care tot timpul anului vreme bună vom găsi uşor un parc acvatic în apropiere. Peste tot sunt, ideea este să fie cald să nu îţi mai doreşti să scapi de stropii răcoritori.

Cu atracţii de tot felul pentru adulţi parcurile acvatice sunt cea mai bună opţiune pentru a te distra,iar copiii amuzaţi şi răcoriţi în zilele fierbinţi de august se pot distra în piscinele special amenajate pentru ei, cu supraveghetori experimentaţi şi animatori care îi vor face să petreacă o zi magnifică .

În acest tip de parc acvatic sunt servicii care te vor face să te simţi foarte confortabil, făcându-te să îţi doreşti să revii acolo în fiecare vacanţă.

Vizite culturale pentru toţi

Ştim că cei mici se pot plictisi într-un muzeu de artă antică, dar nu trebuie să se renunţe la planurile care includ obiective culturale pentru toată familia. Pentru copii pot fi interesante muzee de istorie sau cele de ştiinţe ale naturii, cu multe locaţii interactive, unde pot află, de asemenea lucruri interesante. De asemenea, vizitele la muzee în care se spun poveşti sau se joacă tot felul de scenete vor fi ceva care îi va captivă şi îi va distra deopotrivă. Multe muzee au, de asemenea, itinerarii proiectate special pentru cei mici, astfel încât acestea să explice artă într-un mod în care le va stârni interesul.

Alte obiective interesante sunt cetăţile medievale, marea majoritate dintre acestea fiind amenajate şi restaurate, devenind foarte interesante pentru cei mici.

Copiii sunt foarte activi, aşadar trebuie să ne gândim la activităţi care să le poată consumă energia.

Există mai multe activităţi care pot fi realizate atât pe plajă cât şi în peisajele montane. De la drumeţii cu familia, un traseu de caiac pe un rău rece de munte până la şedinţe de echitaţie sau tiroliana, atât de distractive. Întotdeauna, desigur, cu supraveghere profesională şi ţinând cont de vârstă copilului.

Plajă o destinaţie clasică

Știm cu toții că în fiecare vară pentru a distra întreaga familie, ne strecuram o saptamana pe litoral. La plajă este distractiv și statiunile sunt pline de divertisment pentru toată lumea, iar daca vremea ne permite pe langa pielea bronzata ne intoarcem cu valiza plina de amintiri frumoase. Cea mai buna idee este de a merge cu copiii pe o plajă cu apă puțin adâncă și fără valuri, pentru a le oferii acestora condiții de siguranță.

Deși mulți adulți pot fi gourmet, copiilor place, de asemenea, să încerce lucruri noi. Bucurați-vă de noi experiențe gastronomice impreuna cu famili si incercați noi feluri de mâncare și lucruri pe care ce mici nu le știu, va fi o experiență diferită pentru copii.

destinatii turistice Filadelfia Group

Compania Filadelfia Turism şi oferă toată gama de produse turistice ale tour operatorului Filadelfia Go.
  • cazări în orice destinație de oriunde în lume,
  • circuite şi city break-uri în orice moment doriți
  • sejururi în cele mai frumoase locații din România şi străinătate,
  • bilete ieftine de avion sau autocar,
  • poliţe de asigurare călătorii,
  • asistenţă în planificarea concediului perfect, oferta de ghizi și însoțitori.
Cu Filadelfia Group poţi vizita cele mai importante embleme turistice europene.
  • Destinaţii din ţări precum: Grecia, Austria, Turcia, Franţa, Italia, Spania, Cipru, Elveţia, etc, dar şi din România, sunt acum mai accesibile că niciodată.
  • Asia a deschis porţile Indoneziei şi Thailandei, pentru turiştii români care vor să petreacă vacanţe exotice în ţări cu o cultură total diferită de a noastră.
  • America, Orientul Mijlociu, Oceanul indian sau fabuloase destinaţii din exoticul Caraibe, sunt pe cale se dezvăluie cele mai frumoase locuri.

Serviciile diversificate, adaptate nevoilor turistului modern, îi recomandă că fiind cei mai buni operatori turism, care pot satisface orice dorinţă.

Filadelfia Group

Despre Filadelfia Group

Agenţiile Filadelfia Group oferă turiştilor servicii complete şi de calitate. Turiştii români preferă sistemul all inclusive, iar acest operator turism, prin parteneri săi, oferă sejururi all inclusive, la cele mai mici preţuri din România.

Pachetele cu transport inclus şi toate beneficiile precum: asigurare medicală, excursii, însoţitor, etc. sunt cele mai avantajoase. Echipa Filadelfia vine în întâmpinarea dorinţelor clienţilor săi, oferind toată gama de servicii, inclusiv excursii şi transporturi pentru evenimente corporate.

Cu Filadelfia Group aveţi posibilitatea de a călători cu autocarul sau avionul şi de a va caza în vile luxoase din staţiuni liniştite. Puteți sa va planificati vacanţele ideale alaturi familii, sa sărbătoriți luna de miere, croaziere, circuite, excursii corporate în resort-uri ce pot găzdui peste 600 de turişti sau în locuri liniștite unde puteți petrece în sânul naturii departe de rutina și zbuciumul orasului.

Filadelfia Group oferă clienţilor săi şi alte beneficii cum ar fi reduceri substanţiale la achiziţionarea vacanţei prin early book sau plata vacanţei în rate, o facilitate pe care foarte puţini operatori turism o pun la dispoziţia clienţilor.

Filadelfia Turism este una dintre puţinele agenţii de turism online care lucrează cu diferite companii, pentru a oferi tuturor clientilor sai, servicii complete, de calitate, la preţuri atractive.
O agenţie de turism cu adevărat valoroasă, care înainte de orice îşi respectă angajamentul faţă de clienţi, aducând cele mai bune oferte.

1 Comment on "Planuri de vacanţă, destinatii perfecte pentru fiecare familie"

  1. In ultimii ani am preferat sa mergem in concediu pe cont propriu ca sa nu fim legati de un anumit program.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*