Flake Pink Gold Blue – pigmenti de unghii Baff.ro, review

Flake Pink Gold Blue - pigmenti de unghii Baff.ro, review
Share the joy

Flake Pink Gold Blue – pigmenți de unghii Baff.ro, review

Nu știu când m-am îndrăgostit de BAFF.ro, cert este că toate produsele pe care le-am încercat de la ei m-au cucerit complet. Am încercat și ojele semipermanente și lacurile normale și lacul special pentru ștampila, dar și diverse decorațiuni precum și o matriță. Toate se aplică ușor, au un finisaj extraordinar și mai presus de toate au grijă de sănătatea unghiilor.

Produsele baff.ro sunt de o calitate ireproșabilă, apte atât pentru uzul personal cât și pentru saloanele de manichiură de unde clientele vor pleca întotdeauna mulțumite!

Diversele manichiuri create cu aceste produse vi le-am tot arătat pe blog, astăzi însă vreau să vă dau o idee pentru noaptea dintre ani și să vă prezint o manichiură făcută cu ajutorul unor pingmenţi Baff.ro.

Toate ne dorim o unghiuțe perfecte , însă timpul și rutina nu ne lasă să apelăm la salon tot timpul, plus că prețul unei manichiuri este destul de ridicat, de aceea eu mi-am îndreptat atenția asupra produselor care nu dau multe bătăi de cap, iar rezultatul este deseori mai frumos decât la salon.

De multe ori când îți faci unghiile și te grăbești, nu reușești sa aplici oja uniform și ajunge pe cuticulele sau pur și simplu nu îți place finisajul. Pentru a evita acest lucru, industria „beauty” ne-a surprins cu acești pigmenți care mai de care mai frumoși.

pigmenti unghii

Pigmenți de unghii Baff.ro – Flake Pink Gold Blue

În diverse nuanțe fulgii cu reflexii roșiatice se văd fenomenal pe unghii. L-am încerca și pe o nuanță închisă și mi-a plăcut enorm, e foarte elegant și ușor de aplicat cu pensula.

Pigmenți de unghii Baff.ro - Flake Pink Gold Blue

Pigmenții sunt foarte ușor de folosit, trebuie doar să aplicați o bază semi-permanentă sau ojă normală, care să permită că praful să rămână atașat de unghiile noastre. Aspectul inovator al acestei creații spectaculoase este faptul că pulberea se lipește doar de unghii și nu și de piele, astfel încât cuticulele și restul pielii de pe degete rămâne curată atunci când facem manichiură și pedichiură utilizând acești pigmenți.

Eu i-am folosit pe oja Pureluxe și am sigilat cu cel mai bun top coat din cate am avut vreodată. TopCoat Artistry este cel mai rezistent topcoat dintre toate încercate de mine vreodată. Conferă oricărui lac de unghii o strălucire aparte și sigilează perfect orice model de manichiură fără să întindă sau să amestece lacurile, dacă este vorba de un model stampilat și fără să încrețească water decals-urile sau să mute pigmenții de unde sunt asezaţi.

Nail Lacquer Pureluxe nuanța 292 VIPER este un lac de unghii superb, cu o nuanță gri antracit, aproape negru, cu sclipiri de diamant, intens pigmentat care se așează pe unghii de la prima aplicare şi cu uscare ultra rapidă.

Flake Pink Gold Blue - pigmenti de unghii Baff.ro, review

Aplicarea acestor pigmenți de unghii Baff.ro se poate face în mai multe straturi, iar rezultatul va fi unic de fiecare dată.

pigmenti de unghii Baff.roPoți alege să îl așezi împrăștiat cu ajutorul unui penson, ca o pulbere e stele sau poți lustrui ușor diferite porțiuni de unghie cu un penson de cauciuc special sau chiar cu degetul, pentru a obține efect de oglindă.

Treptat acest finisaj fascinant a devenit un must have și astăzi oricine poartă diverse modele obținute cu ajutorul pigmenților.

Nu mai trebuie decât să sigilezi unghiile cu un top coat și gata, ai o manichiură spectaculoasă.

Pulberea de astăzi este ultra-strălucitoare, cu o capacitate extraordinară de reflexie. Efectul asupra unghiilor vă va fascina, căci fiecare fulg captează și redă lumina în felul sau.

Pe site veți găsi diverse nuanțe de la chameleon auriu care poate reflecta lumina în toate nuanțele de galben, la tonuri verzi, albastre și violet.

 

Tu ai încercat pigmenți pentru unghii? Ce nuanțe îți plac?

Pentru 2018 Pantone Colors a declarat drept cea mai frumoasa culoare… Ultra Violet, așadar acești pigmenți sunt perfecți pentru a fi la modă.

16 Comments on "Flake Pink Gold Blue – pigmenti de unghii Baff.ro, review"

 1. Foarte frumoasa manichiura.

 2. Ai reusit o manichiura superba.

 3. Ce fain arata. Am si eu o oja mov dar efectul lasa de dorit. O sa incerc si eu pigmentii de la Baff.

 4. Cristina Barbieru | ianuarie 4, 2018 at 7:15 pm | Răspunde

  OMG! Ce frumusete! Nu am incercat pigmenti pana acum dar rezultatul e superb!

 5. Arata spectaculos, fug si eu pe site sa vad ce alte produse mai au 🙂 poate dau si o comanda

 6. Albu Steluta Georgiana | ianuarie 5, 2018 at 1:37 am | Răspunde

  Foarte frumoasa manechiura…eu n-am folosit niciodata pana acum astfel de pigmenti.

 7. Nu am incercat pigmentii de unghii, dar manichiura ta e foarte superba.

 8. NU am incercat niciodata pigmenti pentru unghii dar imi place ce vad la tine. Am sa imi iau si eu ca prea arata fain 🙂

 9. Cât de frumoși sunt pigmentii, si eu i-am folosit la manichiura de Craciun.

 10. Ai niste unghii superbe. daca nu mi-ai fi zis ca sunt ale tale, as fi crezu t ca sunt pze din revista. N-am folosit niciodata pigmenti pe unghii. Ar fi interesant sa incerc si eu manichiurile tale

 11. Superbi pigmentii! Nu am folosit pana acum, se preteaza si pentru oje semipermanente?

 12. N-am incercat acesti pigmenti, dar mi-am facut draci cu niste bile si un praf de catifea. Niciunele nu au vrut sa stea cum le-am pus eu.

 13. Ce frumos arata unghiile tale! ?? Nu stiam de pigmentii astia.

 14. Am auzit si eu despre pigmenti pentru unghii, dar pe unghiile mele nu pun decat oja clasica. Mno! 🙂 cand e vorba sa testez ceva despre care stiu prea putine, prefer sa testez pe pielea alteia ….

 15. Combinatia de negru si cu acel pigment mi se pare superba!

 16. Superbe toate cele 3 modele, iar unghiile tale sunt superbe!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*