Oje holografice BeautyBigBang, review

6ML Silver Holographic Nail Polish Holo Glitter Varnish Hologram Effect Manicure Nail Art Varnish
Share the joy

Oje holografice BeautyBigBang, review

Hello iubitoare de unghiuțe sclipicioase, astăzi vă arăt noi oje din colecția mea care se mărește aproape în fiecare zi. Stiti cât de mult ador manichiurile. Unele oje sunt frumoase, altele strălucitoare însă aceste oje holografice sunt spectaculoase.

Ojele pe care vi le arăt astăzi sunt de la BeautyBigBang, un magazin asiatic de produse beauty și ustensile cosmetice. Despre acest magazin v-am mai vorbit pe blog la prima colaborare de acest gen și pentru că am fost încântată atunci de produse, am comandat din nou. Dacă prima comandă a ajuns foarte rapid, cea de a doua a întârziat destul de mult probabil pentru că la poșta română s-au acumulat multe pachete, mai ales că acestea ajung la oficiile din cartier.

oje holografice

Comanda de astăzi a adus cu sine si fulgi argintii, despre aceștia ți-am vorbit deja într-o postare trecuta.

Box Gold Silver Mirror Effect Nail Powder Magic Glitter Aluminum Flakes Chrome Pigment – SKU: J2430-GD

Oje holografice BeautyBigBang, review

Dar postarea de astăzi este dedicată celor mai frumoase oje pe care le-am avut în ultimul timp: ojele holografice.

6ML Silver Holographic Nail Polish Holo Glitter Varnish Hologram Effect Manicure Nail Art Varnish ( cod SKU: J2448-1C) este argintie, cu tente roz și mii de particule care captează lumina într-un mod surprinzător.

6ML Silver Holographic Nail Polish Holo Glitter Varnish Hologram Effect Manicure Nail Art Varnish6ML Silver Holographic Nail Polish Holo Glitter Varnish Hologram Effect Manicure Nail Art VarnishFrumusețea acestor oje cu greu se poate surprinde în fotografii, cat despre descrieri, imaginile vorbesc de la sine.

6ML Dark Purple Holographic Nail Polish Hologram Effect Glitter Polish ( cod SKU: J2448-7C) este cu adevărat frumoasa. O ojă veselă, cu o nuanță violet absolut superbă.  Pe aceasta efectul se vede mult mai bine, strălucind în zeci de curcubeie la fiecare tresărire, la fiecare mișcare, oricât de fină ar fi.

Dark Purple Holographic Nail Polish Hologram Effect Glitter Polish (2)Dark Purple Holographic Nail Polish Hologram Effect Glitter Polish (2)Recipientele au 6 ml, o cantitate generoasa, mai ales ca se întind foarte ușor și se usucă aproape instantaneu.

Fiecare oja costa aproape 24 de lei iar fulgii argintii costa 6 lei și ceva. Dacă veți achiziționa 3 produse în aceeași comandă, transportul este gratis oriunde în lume. Si pentru că mă citiți codul CROIT10 vă aduce o reducere de 10% la întreaga comandă.

Voi ați cumpărat ceva de pe acest site?

Ce parere aveti despre aceste oje holografice?

3 Comments on "Oje holografice BeautyBigBang, review"

  1. Nu am cumparat nimic de pe acest site. In general ma feresc sa cumpar ceva de pe site-urile straine.

  2. Am facut greseala si am intrat pe site dupa ce am citit articolul si abia acum am aflat ca este un site romanesc. Imi pare rau de confuzia facuta.

  3. Sunt foarte faine ojele acestea.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*