Dermacare, dermato-cosmetice pentru o piele mai frumoasă și mai sănătoasă

deramacare produse
Share the joy

Dermacare, dermato-cosmetice pentru o piele mai frumoasă și mai sănătoasă

Hello ladies!
Bine v-am regăsit în 2020!

Anul acesta mi-am propus să am mai multă grijă de mine, să citesc și să mă plimb, să vizitez câteva locuri la care visez de multă vreme și să petrec mai mult timp alături de cei pe care îi iubesc. Cu timpul știu că voi bifa toate aceste lucruri de pe lista mea, dar când vorbesc despre grija față de persoana mea desigur că mă refer la produsele cosmetice, la un stil de viață mai echilibrat și la mai multă mișcare.

Produsele despre care vă vorbesc astăzi au intrat de curând în rutina mea de îngrijire și fac parte din portofoliul Dermacare, o companie înființată în 2010, ce oferă dermato-cosmetice, suplimente alimentare și dispozitive medicale realizate prin metode moderne și cu ingrediente de cea mai bună calitate.

Îngrijirea personală în cazul meu se axează foarte mult pe îngrijirea pielii, pentru că așa cum vă spun eu în articolele mele, consecvența va fi răsplătită și trecerea timpului nu va lasă urme adânci dacă pielea este îngrijită constant cu produse de calitate care o hrănesc, hidratează și o protejează.

Să ai grijă de fața ta și să îți păstrezi tenul curat este una dintre priorități atunci când vine vorba de îngrijea pielii. Fața are nevoie de îngrijiri speciale și de tratamente de care de multe ori nu ținem cont și prin urmare sfârșim prin a face greșeli care ne pot afecta pielea. Pielea mâinilor are și ea nevoie de produse speciale, pentru că alături de ten, ne trădează vârstă și chiar mai adaugă niște ani dacă nu e îngrijită bine.

Lapte micelar Synbionyme

Probabil cel mai important pas în îngrijirea tenului este curățare cel puțin odată pe zi. Acest lucru va menține pielea sănătoasă și frumoasă. Demachierea se efectuează indiferent dacă purtăm sau nu makeup și cel mai indicat ar fi să o efectuăm atât dimineața cât și seara.

De la Dermacare am primit un produs pentru curățare ce pe mine m-a uimit peste măsură: Laptele micelar Synbionyme, care combină puterea miceliilor cu delicatețea texturii, rezultând un produs care hidratează și curaţă în același timp, fără a afecta pielea.

Eu am un mod special de a folosi acest tip de produs, mai ales că este unul care nu necesită clătire. O cantitate mică se așează în palmă, apoi se încălzește frecând palmele și se întinde pe față cu mișcări circulare. Laptele absoarbe murdăria, sebumul și resturile de makeup, apoi este îndepărtat cu ajutorul unei dischete de bumbac. Se poate clăti și cu apă sau întinde direct cu discheta, dar mie mi se pare mai eficient așa. În acest fel, pielea este curătă și rămâne foarte hidratată, fără risc de iritare și fără să se usuce.

Metodă recomandată este aplicarea cu vârfurile degetelor sau cu o dischetă de bumbac pe întreaga față, inclusiv ochii și buzele, apoi cu mișcări circulare delicate se masează pe întreagă față, gât și decolteu dacă este necesar. Îndepărtați excesul de produs cu dischete demachiante sau clătiți cu apă caldă dacă doriți. Repetați dacă este necesar.

Lapte micelar Synbionyme

Laptele micelar Synbionyme este delicat, proaspăt și aproape invizibil după ce îl întinzi pe ten.

Curăță ușor și îndepărtează machiajul feței și al ochilor fără să te usture ochii și fără să creeze acea senzație de disconfort.

Pielea rămâne curată, moale și confortabilă, cu un sentiment plăcut de curat și fresh, nu știu să vă explic, dar îmi place mult, se absoarbe rapid și nu lasă niciun sentiment lipicios!

Laptele micelar Synbionyme vine în tub de 150 ml și se remarcă prin formula sa cu complexul Pro-B3 care oferă pielii tale forță de regenerare, lăsând-o protejată împotriva contaminării, totodată prevenind îmbătrânirea prematură.

Balsam de buze Hyfac

Balsamul de buze Hyfac a devenit rapid preferatul copilului. După Crăciun a nins și la noi și frigul a făcut ca acest produs să fie absolut necesar când ieșim la plimbare sau când merge cu prietenii la săniuş.

Are format că a oricărui balsam de buze și doar două ingrediente: ulei de ricin și ceară de albine… adică este un produs 100% natural și are doar 4 g, așa că îl poți strecura în buzunar și să-l aplici ori de câte ori simți nevoia.

Hidratează perfect, lasă o peliculă protectoare cu aspect natural și vindecă rapid ușoarele crăpături care au venit odată cu gerul.

Balsam de buze Hyfac

Crema de mâini Biorga

Crema de mâini Biorga este un must have în orice casă, atât în anotimpul rece, cât și în restul anului pentru că are dublă acțiune și îngrijește pielea mâinilor dar și unghiile. Eu care sunt tehnician manichiură și tot timpul stau cu degetele în praf, am simțit imediat diferența după utilizarea acestei creme.

Îmi place mult și textura, nu cred că mai trebuie să spun că urăsc cremele care sunt lipicioase. Crema de mâini Biorga este fină, se absoarbe rapid și lasă mâinile catifelate. Totodată permite hrănirea, hidratarea și protejarea pielii sensibile și uscate de agresiunile externe precum frig, vânt și chiar uscăciunea pe care o resimțim după utilizarea diverșilor detergenți.

După aplicare senzația inconfortabilă de uscăciune este instantaneu diminuată și lasă pielea hidratată durabil. Astfel mâinile au un aspect delicat, cu unghiile hrănite de la rădăcina și pielea mai moale și mai puțin sensibilă la frig.

Dintre ingredientele active care se remarcă în această cremă aș aminti niacinamida care este vitamina B3 ce este responsabilă cu reducerea petelor, repară și refacerea stratului protector al epidermei.

Untul de Karite sau untul de shea ce are proprietăți reparatoare. El înmoaie pielea și o hrănește în profunzime, fiind în același timp un foarte bun hidratant și alături de acidul hialuronic oferă o hidratarea completă.

Crema de mâini Biorga

Crema de mâini Biorga  este excelentă pentru îngrijirea mâinilor și unghiilor este benefică pentru elasticitatea, hidratarea și protejarea pielii.

In magazinul online Dermacare regasim mărci recunoscute la nivel mondial – Biorga, Dermagor, Hyfac, Laboratoarele LSI și Synbionyme.

Dermacare, locul unde pielea și părul își găsesc sănătatea și frumuseţea

Dermacare vine în întâmpinarea noastră cu o gamă generoasă de produse special create pentru ten, păr și corp, obținute din ingredientele cele mai bune, la preţuri avantajoase.

Printre atuurile care îi recomandă sunt profesionalismul personalului, stocuri asigurate necesare unui rulaj fluent, calitatea și promptitudinea distribuției, livrare foarte rapidă, plata cu cardul atât pe site cât și la livrare.

Pe lângă produsele cosmetice am primit și câteva materiale promoționale de care m-am bucurat ca un copil, în special de plăsuţa de pânză care şi-a găsit locul în poșeta mea și care ar trebui să înlocuiască pungile de plastic în fiecare casă.

dermacare promotionale

Voi ce v-aţi propus pentru anul acesta? Îngrijirea pielii cu produse de calitate se regăsește pe lista voastră?

Be the first to comment on "Dermacare, dermato-cosmetice pentru o piele mai frumoasă și mai sănătoasă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*