Cosmetice cu miere Apidava pentru o piele sănătoasă și frumoasă

cosmetice cu miere
Share the joy

Cosmetice cu miere Apidava pentru o piele sănătoasă și frumoasă

Hello beauties,
astăzi am un articol review despre două produse care mi-au venit ca o mănușă… că să zic așa. Este vorba despre o cremă de mâini nutritivă cu miere și propolis și un săpun cu ulei de măsline și miere de albine.

Produsele fac parte din linia cosmetică de la Apidava și nu conțin parabeni, coloranți sau conservanți, în schimb păstrează intacte proprietățile ingredientelor din care sunt alcătuite.

După cum știți, eu am pe blog o rubrică nail art în care va arăt diverse tehnici și manichiuri pe care le port. Ei bine, pentru a putea etala degețelele și unghiuțele în cadre „close-up” este nevoie ca pielea mâinilor mele să fie hidratată, iar unghiile îngrijite și fără pielițe uscate.

Vara acest lucru este aproape imposibil. În mare parte pentru că expunerea la soare este devastatoare pentru orice centimetru de piele, apoi faptul că suntem tot timpul cu mâinile în apă, fie spălând fructe și legume, fie doar pentru a ne răcori, nu îmbunătățește cu nimic această situație. Și iarna pielea mâinilor este vitregită de ger, dar măcar le mai ascundem în mănuși și buzunare de privirile răutăcioase ale soarelui.

Așadar pentru mine, produsele care hidratează și îngrijesc pielea mâinilor sunt esențiale în orice anotimp pentru că mă ajută să îmi păstrez pielea mâinilor netedă și catifelată. Pentru cuticule folosesc un ulei special, dar crema hidratantă este un mare pas înainte.

Soarele, vântul, variațiile de temperatură, substanțele chimice din detergenți, săpunuri și produse cosmetice, orice activitate care solicită mâinile… toate acestea sunt agresiuni care sfârșesc prin a deteriora pielea mâinilor, ridând-o, uscând-o și făcând ca aceasta să pară îmbătrânită.

Dar cu ajutorul cosmeticelor cu miere de la Apidava, veți îngriji frumusețea naturală a mâinilor, păstrându-le tinere, cu o imagine strălucind de sănătate și cu o piele fină și catifelată.

Cosmetice cu miere Apidava

Pe lângă binecunoscutele beneficii pe care le are mierea pentru sănătate, aceasta este un adevărat elixir și pentru frumuseţe, fiind folosită încă din cele mai vechi timpuri în scop cosmetic. Mierea are proprietăți antiseptice, antibacteriene, calmante, de regenerare a țesuturilor, dar și importante efecte hidratante și antirid.

Bogată în antioxidanți și enzime, mierea acționează asupra pielii lipsite de fermitate și o revitalizează. Mierea este astăzi unul dintre ingredientele principale în multe cosmetice naturale, de la săpunuri vegetale la loțiuni, creme și măști cosmetice.

4 pași spre mâini frumoase și îngrijite

Mâinile sunt cărțile noastre de vizită…Știu, e un clișeu deja, dar sunt singurele care ne trădează dacă nu le îngrijim corespunzător.

1. Chiar și pentru mâini soarele este un dezastru, așa că trebuie să folosim o protecție solară adecvată, ori de câte ori ieșim din casă… Nu glumesc deloc, mâinile și faţa sunt tot timpul expuse.

2. Alt pas important este scrubul și exfolierea pentru că îndepărtează pielea moartă. În plus, după exfoliere, pielea este mai receptivă la acțiunea cremelor hidratante pe care le aplicăm.

Eu prepar exfoliant în casă cu ulei de cocos, cafea măcinată grosier și miere de albine. Cu acesta frec mâinile, apoi le clătesc cu apă călduță și le usuc cu un prosop de bumbac, prin tamponare. La sfârșit aplic crema hidratantă.

3. Hidratarea pielii este probabil cel mai important pas în îngrijirea mâinilor, de aceea produsele cosmetice care ajută la menținerea umidității în straturile epidermei, trebuie să fie de cea mai bună calitate.

sapun vegetal cu miere si alte ingrediente naturale

Hidratarea nu înseamnă spălatul pe mâini cu apă caldă sau rece, căci în acest mod nu reușim decât să îndepărtăm stratul cu uleiuri naturale al epidermei, hidratarea înseamnă produse care vor hrăni pielea până la nivel celular, creând o barieră de protecție împotriva factorilor agresivi.Crema nutritiva de maini Apidava

Dacă pielea este corect hrănită și hidratata mâinile noastre vor fi netede, moi și catifelate. Iar pentru acest pas eu am descoperit cu ajutorul campaniei Brander, cea mai bună cremă pentru mâini cu piele mătăsoasă.

Această crema de mâini este foarte specială. Cu o textură fină și aromă apicolă este alcătuită pe bază de ingrediente 100% naturale.

Crema se întinde bine și absoarbe foarte repede fără a lăsa pielea cu senzație unsuroasă, în schimb devine netedă și catifelată, chiar de la prima aplicare.

Datorită proprietăţilor hidratante ale mierii la nivel epitelial, care împreună cu propolisul şi ceara de albine vor acţiona ca o barieră protectoare şi cu rol antibacterian la nivelul pielii împotriva factorilor externi, mâinile recapătă un aspect tineresc, cu pielea perfect hidratata, strălucind de frumusete și sănătate.

Recipientul este din plastic, aduce 50 ml produs și este sigilat cu bandă de hârtie.

Datorită ingredientelor naturale, în special a propolisului, crema poate prezenta variații de culoare.

4. Ultimul pas ar putea fi considerat igiena.

Un gest important din rutina zilnică, poate distruge pielea mâinilor noastre dacă utilizăm săpunuri prea agresive sau detergenți și produse chimice, fără mănuși.

sapun vegetal cu miere si alte ingrediente naturale

Pentru că igiena zilnică să nu devină un chin pentru pielea mâinilor, trebuie să ne asigurăm că săpunul pe care îl folosim nu are alcool și compuși chimici care pot afecta sănătatea pielii.

sapun vegan cu miereSăpunul de la Apidava este alcătuit exclusiv din grăsimi vegetale (Palmier, Shea și Nucă de Cocos) și miere. Astfel putem spune că este un produs vegan.

Îmbogățit cu ulei de măsline, săpunul cu miere de la Apidava răsfață, îngrijește și vindecă deopotrivă.

Uleiul de măsline are câteva calități speciale când este așezat pe piele, iar în combinație cu mierea și celelalte uleiuri naturale vindecă microleziunile pielii, are efect antioxidant, anti-inflamator şi antiîmbătrânire, redă elasticitatea pielii în timp ce o curată cu delicatețe.

Spuma catifelată, învăluie mâinile cu parfumul sau ierbal, îngrijind fiecare centimetru de piele. Astfel ori de câte ori folosesc săpunul, fiecare celulă a pielii este hrănită și hidratată, evitând efectele nocive la care a-şi supune-o utilizând un săpun agresiv, pe baza de detergenți și alți compuși chimici.

Săpunul poate fi utilizat și pentru ten sau corp, pentru ca reglează secreția de sebum și ajută la vindecare şi la prevenţia apariţiei vergeturilor având proprietăți exfoliante.

Pe site puteți găsi și alte tipuri de săpunuri, fiecare din acestea având proprietăți împrumutate de la ingredientele naturale pe care le conțin și parfumuri delicate, adunate din stup și din petalele florilor.

Tu folosești cosmetice cu miere?

apidava

1 Comment on "Cosmetice cu miere Apidava pentru o piele sănătoasă și frumoasă"

  1. Valeria Chertes | iulie 4, 2018 at 8:26 pm | Răspunde

    Imi plac foarte mult produsele pe baza de miere.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*