Parfumuri proaspete de vara by LAMBRE

Share the joy

Parfumul este o alchimie a simţurilor, un vis al chimiştilor din toate timpurile, îndeplinit de parfumieri. Este ca o pulbere de stele ce mă face să visez la dimineţi de vară, care mă învăluie în miresme catifelate, parfumuri uşoare, citrice, florale, aromatice şi uşor condimentate. Mă cuprinde dorul şi nările îmi freamătă îmbătate de arome fine şi luxuriante. Descopăr natura şi ea în mărinimia ei, mă îmbrăţişează şi mă parfumează. Îmi zugrăveşte amintirile şi mă las hipnotizată de susurul frunzelor din livezile de portocali, de unduirea spicelor de grâu şi de dansul picăturilor de rouă.

summer by lambre

Visez la dimineţi proaspete , la răsărit de soare şi stropi de rouă că nişte mărgăritare. Mă învălui în cel mai fin parfum şi zâmbesc fericită… am găsit Edenul.. pe pământ.
Astăzi vă povestesc despre o pereche veselă şi extrovertită AMALTEA SUMMER şi ARCHE SUMMER . Doi tineri excentrici ce cutreieră vara livezile, pictând aripile fluturilor.

arche summer

AMALTEA SUMMER by LAMBRE este pentru femei senzuale, independente şi moderne. Un parfum pentru o femeie care ştie ce vrea şi nu se sfieşte să ia…
Parfumul face parte din familia olfactivă floral- oriental iar avalanşa notelor de vârf al citricelor lămâie si grapefruit învăluite de arome subtile de pepene verde şi bergamot te cucereşte imediat. Apoi când se risipesc liniştite, notele de mijloc, seducătoare şi catifelate de piersic şi trandafir te fac să-ţi pierzi capul. Moliciunea şi fineţea acestor arome sunt aduse laolaltă de notele de bază, condimentate şi puternice, de lemn de santal, vanilie, nucşoară şi mosc.

Un parfum pentru femeia cosmopolitana, elegantă şi seducătoare. Un parfum care subliniază feminitatea celei care îl poartă.

amaltea summer

ARCHE SUMMER by LAMBRE este un parfum cu miresme proaspete, curate, revigorante şi apetisante. O aromă interesantă de vară care face parte din familia olfactivă lemnos- citric, incitantă şi misteriosa.

ARCHE SUMMER frapează prin accentele citrice de lămâie şi bergamot. Notele de vârf care te învăluie în prospeţimea lor. Apoi urmează o avansă de senzualitate ameţitoare, notele de mijloc te atrag şi te cuceresc instantaneu. Arome liniştite de lavandă, galbanum şi Angielica dulce par să te prindă în mrejele lor. Apoi după ce te-a cucerit complet, urmează un spectacol de arome fine de caramel, muşchi şi lemn de santal. Note de bază liniştite care încheie cerând aplauze.

Un parfum pentru un cuceritor autentic care te provoacă la aventură.

Ambele parfumuri se găsesc pe site în două variante de 75 ml şi mostră de 2 ml.

Nu uitaţi că încă vă puteţi comanda o mostră gratis, accesând mylambre.ro.

1 Comment on "Parfumuri proaspete de vara by LAMBRE"

  1. Am luat si eu o mostra de parfum de la ei si imi place tare mult cum miroase. Pacat ca am uitate ce mi-am ales 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*