Parfumuri masculine irezistibil de atragatoare

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Parfumuri masculine irezistibil de atragatoare

Hello, dragii mei

Iată-ne în linie dreaptă către cea mai frumoasă perioadă din an. Oraşele s-au îmbrăcat de sărbătoare, cu luminiţe argintii, săniuţe şi Moşi Crăciuni, iar în aer pluteşte parfum de cetină, scorţişoară şi coajă de portocale.

Iar unde este parfum sunt şi eu. Atrasă de acest cuvânt precum un fluturaş ce zboară spre pâlpâirea delicată a unui licăr de lumină.

Data trecută v-am vorbit despre un parfum clasic, o aromă fină , elegantă şi feminină. Astăzi, vreau să vă aduc inspiraţie pentru un cadou perfect de pus sub brad. Pentru că bărbaţii noştri au cravate pe care nu le poartă niciodată, cămăşi care nu se potrivesc la nici un costum şi diverse alte accesorii uitate în fundul unui sertar, astăzi te invit să cunoşti două parfumuri pentru ei, domnii gândurilor noastre.

parfum lambre

IREZISTIBIL, Apă de toaletă by Lambre no.29 pentru bărbaţi

… nu poate fi decât irezistibil. Unul dintre cele mai elegante parfumuri pe care le-am avut în casă, atât de proaspăt, atât de cuceritor…

IREZISTIBIL este un parfum care odată aşezat pe piele, obsedează, atrage şi subjugă. M-am trezit dorindu-mi să îl adulmec în fiecare clipă, pulsând pe pielea fierbinte… irezistibil de atrăgător.

Notele de vârf sunt ca o explozie de citrice proaspete. Bergamote zemoase, crude, astringente şi revitalizante, te învăluie de la prima pulverizare. Efectul proaspăt, obţinut din miresmele încărcate de verdeața frunzelor de violete, aproape îţi taie respiraţia cu supleţea lui. Ghimbirul şi lămâia aduc atingeri electrice, tăioase, amortizate de notele de inimă, oarecum feminine, de lavandă dulce.

Creat cu măiestrie, parfumul începe proaspăt, în genul parfumurilor sport, apoi se transformă, se conturează elegant, notele reci fiind înlocuite de altele picante, fierbinţi şi atrăgătoare. Miresme de busuioc şi piper alb, condimentează inima acestui parfum, sculptându-l pentru gustul gurmand al unui bărbat puternic.

Irezistibil, parfum lambre

Puternic şi generos, IREZISTIBIL by LAMBRE are o bază formată din arome clasice de vetiver, cedru şi boabe de tonka. Note masculine, lemnoase ce se împletesc armonios, mulându-se pe corpul miresmelor ce alcătuiesc inima, echilibrând aromele.

Foarte atrăgător, parfumul rămâne înscris pe piele şi însoţeşte purtătorul, ore în şir. Aromele de bază, proiectându-se puternice şi acaparând publicul feminin. Un parfum pasional, care reflectă eleganţă.

Îl puteţi găsi pe mylambre.ro în varianta tester de 2 ml şi apă de toaletă de 20 şi 50 ml.

Parfumurile sunt cadouri ideale. Fine şi elegante, dorite cu ardoare de oricine, vor trezi bucurie, descoperite sub bradul împodobit.

Aromele de care vă vorbesc astăzi fac parte din familia olfactivă lemnos-erbacee. Sunt parfumuri clasice, reci şi rafinate, uşor de purtat oricând.

CREATOR, Apă de toaletă by Lambre no.32 pentru bărbaţi

Un parfum radiant, CREATOR adună în corpul sau note senzuale, fierbinți , ce se insinuează languroase spre inima oricărei femei.

Un elixir masculin, cu arome misterioase desprinse din inima pădurii. Un parfum energic, care emană forţa bărbatului sportiv, un cuceritor şarmant, conştient de atracţia sa.

Arome cuceritoare se împletesc stilat încă de la prima pulverizare. Proaspete şi melodioase, notele de neroli se evidenţiază alături de bergamotă şi frunzele de portocală suculentă, trezind pasiuni cu intensitatea lor.

parfum lambre

Apoi când încep să se răsfire, aura elegantă a lemnului de cedru te dirijează spre inima uşor amăruie, cuprinsă între miresmele de muşcată şi salvie. O explozie atrăgătoare, de zambile delicate, atrag atenţia spre vârtejul profund, cu arome pământii, umede, medicamentoase, de aşchii acoperite de muşchi verde, udat de ploaia rece a toamnelor târzii.

Esenţe lemnoase, puternice, se adună în notele de bază ale acestui parfum. Cedrul alb, îmbogăţit de atingerea boabelor de Tonka se adaugă treptat notelor fixatoare de mosc şi chihlimbar. Baza acestui parfum devine fierbinte, greu de ignorat, copacul aquilaria malaccensis fiind o noutate surprinzătoare.

Copacul aquilaria malaccensis, este un arbore răşinos, veşnic verde care creşte în pădurile de la baza zonelor montane din Tailanda şi Malaezia. Secole de-a rândul a fost comercializat pentru lemnul infectat cu fungi, din care era făcută tămâia sau era folosit în medicina tradiţională.

Acum, pe cale de dispariţie, uleiul extras din lemnul acestui arbore a devenit un giuvaier pentru industria parfumeriei. Mireasma copacului aquilaria malaccensis, Oudh cum mai este numit, este pregnantă, puternică, cu propietăţi olfactive deosebite, care îi conferă acestui parfum, note orientale.

CREATOR se individualizează prin compoziţia sa viguroasă, dominată de note pătrunzătoare, misterioase. Arome pregnante care închid o experienţă senzorială greu de descris. CREATOR este un parfum pentru un bărbat puternic, un spirit războinic, obişnuit să cucerească.

parfum lambre

Mai sunt 4 săptămâni până la Crăciun, răsfaţă-ţi bărbaţii din viaţa ta cu parfumuri originale, croite exact după asemănarea lor.

mylambre.ro are parfumuri compuse din ingrediente de calitate, care durează întreaga zi pe piele. Dacă nu v-ați convins încă din articolele mele, puteți cere un tester, absolut gratis.

Încearcă parfumurile LAMBRE, cu siguranță te vor cuceri.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Parfumuri masculine irezistibil de atragatoare"

 1. Bila alba pentru magazinul asta pentru ca pune la dispozitie mostre care sa ne ajute sa decoperim aromele care ne plac.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*