Cabina foto, reteta perfecta pentru o petrecere reusita

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cabina foto, reteta perfecta pentru o petrecere reusita

Cu toţii ne dorim să avem petreceri perfecte. Fetele vor o nuntă de neuitat, băieţii vor ca petrecerile lor să fie catalogate drept distracţia secolului, iar la petrecerea de majorat, dorim cu toţii decoruri haioase şi amintiri spumoase.

O petrecere poate deveni cu uşurinţă plictisitoare, dacă nu vii cu ceva nou. Indiferent dacă e vorba despre o nuntă, un botez, o petrecere corporatistă sau pur şi simplu un weekend cu prietenii, atunci tot ce ce ai nevoie sunt câteva idei grozave pentru petrecerea ta, în aşa fel încât toată lumea să se distreze.

V-aţi gândit vreodată ce îi face pe oameni să se simtă bine la petreceri? Nu este mâncarea, nu este băutură iar, muzică influienţează prea puţin, adevărata distracţie sunt invitaţii şi interacţiunea dinte ei.

După cum ştim pozele de la petreceri va vor aminti totdeauna de momentele fantastice petrecute alături de prietenii voştri. Chiar dacă astăzi o camera foto este integrată în fiecare smartphone, niciodată fotografiile făcute de acestea nu se ridică la înălţimea pozelor haioase, făcute cu o recuzita specială, de aceea astăzi va vorbesc despre Cabina Foto, ingredientul principal din rețeta distracției.

Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi o firma cabina foto care să aducă distracția la petrecerea ta. Dispozitivul se integrează în recepția unui colț special pentru ca invitatii tai sa se bucure cu fotografii originale. Cabina Foto încorporează tot felul de măști, mustăți, costume, care sunt ușor de pus și toată lumea se distrează într-un mare fel.

cabina foto

Nunta văzută din cabina foto

Fotografiile de nuntă ar trebui să fie speciale. Toate albumele vechi, par trase la indigo. Grupurile de invitaţi zâmbesc rigide în faţă fotografului având grijă ca rochia să fie netezită şi cravata aşezată drept, astăzi însă, fotografiile pot deveni suprinzător de distractive, iar albumul de nuntă să fie cu adevărat inedit şi toţi prietenii să îl răsfoiască amuzaţi.

Fotografii originale, cu măşti haioase şi chiar mesaje amuzante, vor grava nişte amintiri speciale, asigurând distracţia la nunta ta.

Petreceri de tot felul devin mai haioase lângă o cabină foto

Cabina foto va deveni atracţia serii şi la o petrecere corporată, unde va imortaliza ipostaze haioase cu şeful şi colegii tăi. În acest Crăciun, la petrecere, cabina foto va fi mai aşteptată că Moşu’.

Nu doar petrecerile corporate tind să devină monotone. În general orice petrecere are nevoie de ceva inedit că să devină memorabilă. Astfel cabina foto poate susţine şi înveseli orice fel de eveniment, asigurând un nivel ridicat de amuzament.

Fotografiile pot fi personalizate cu diverse șabloane si fundaluri, iar recuzita poate include cele mai trăsnite obiecte, de la ochelari gigantici până urechi de iepurași roz și mustăți haioase. Primul pas însă este sa alegi o cabină potrivită pentru evenimentul tău. Fie îți dorești una încăpătoare unde poți intra alături de mai multi invitați la o nuntă sau un botez, fie una în care îndrăgostiții adolescenți vor dori sa facă o fotografie inedită la petrecerea majoratului tău.

La cabina foto poți personaliza orice: forma, recuzita, fundalu, printul și poți alege chiar diverse extra opțiuni, precum și numărul de ore pentru care vrei ca aceasta sa fie atracția principală de la petrecerea ta.

Uită de fotografiile clasice, fii propriul fotograf, dă startul distracție din cabina foto.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Cabina foto, reteta perfecta pentru o petrecere reusita"

 1. Interesant, nu stiam despre aceste cabine foto.

 2. chiar am vazut la varul meu niste poze de la un botez, foarte haioase, si mi-a spus ca aveau o cabina foto dar nu am inteles atunci despre ce vorbea.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*