Manichiura cu litere stampilate de pe ziar

Share the joy

Manichiura cu litere stampilate de pe ziar

Hello,

astazi vreau sa va prezint o manichiura ciudata, bine.. nu e chiar ciudata dar, pentru ca este facuta cu ajutorul unui ziar … nu e chiar uzuala.

Stiti.. uneori , cand ai un ziar sau o revista in mana, daca ai palma umeda sau tocmai te-ai dat cu o crema, toata vopseaua de pe pagina, se lipeste de palma ta? Ei bine, cautand un tutorial pe Youtube, am gasit cum sa faci unghiile cu modele de litere din ziare… si curioasa din fire am luat un ziar publicitar si … am probat.

Asadar iata un altfel de stamping nail art…

Aveti nevoie de:

  • fasii de ziare
  • spirt (alchool)
  • oja baza, eu am ales o superba oja de la BottegaVerde.ro, cu parfum delicios de cocos
  • oja french (opitinal)
  • top coat

In principal , modelul poate fi facut dupa imaginatia fiecaruia, al meu il las aici pentru voi… orientativ. O sa fiu atenta si o sa caut in ziare, litere cursive, sau diverse desene si o sa revin cu un model mai wow.

Newspaper nails

Pana atunci… treaba e simpla.

Aplicati oja de baza. Aceasta trebuie sa fie deschisa la culoare pentru a putea scoate in evidenta literele. Despre oja mea delicioasa, v-am vorbit aici, iar pe site gasiti multe alte oje minunate, parfumate si cochete, precum si tratamente pentru unghii sanatoase si frumoase.

oja parfum cocos

In unele reviste sunt si texte scrise cu rosu, promit ca o sa caut si o sa incerc sa vad daca se transfera. In teorie, ar trebui sa mearga, pentru ca toata cerneala tipografica este la fel, difera doar pigmentul.

stamping nail art

Am taiat cateva fasii pe care le-am scufundat in spirt. Am aplicat baza, apoi cand era aproape uscata, am scos bucatelele de ziar si am aplicat direct pe unghii. Ideal sa faceti cate o unghie, pentru ca se usuca prea tare si nu se mai face transferul.

Pentru astazi eu am ales sa fac un french cu verde, pentru ca imi doream sa incerc oja care era in dulapiorul meu de ceva vreme. Insa modelul arata foarte bine si simplu, fara alte artificii.  Trebuie sa mentionez ca spre deosebire de modelele facute cu stampila si matrita, de pe ziar literele si cuvintele se stampileaza invers, adica vazute in oglina.

Cand terminati de aplicat modelul, sigilati totul cu top coat.

stamping nail art

PS. Daca incercati cuvinte stampilate din ziar si reusiti ceva spectaculos, lasati-mi o fotografie si o postez aici cu drag…

Bottega Verde va face şi vouă, dragi cititori, un cadou: aveţi 10% reducere la orice comandă dacă folosiţi codul DARK înainte să finalizaţi comandă. Grăbiţi-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

Be the first to comment on "Manichiura cu litere stampilate de pe ziar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*