Persil Discs 4în1, noua generație de detergent capabil să elimine orice pată fără să atace țesătura

capsule persil discs 4in1
Share the joy

Persil Discs 4în1, noua generație de detergent capabil să elimine orice pată fără să atace țesătura

Uneori simt că ziua nu este suficient de lungă și în această perioadă aproape de sărbători, în care totul pare să se învârtă cu viteză amețitoare, ajung istovită de la birou și fără chef de a face altceva decât să mă ghemuiesc pe canapea cu o cană mare de ciocolată caldă, o carte bună și o pătură pufoasă.

Sfârșitul de an când cerințele de la muncă, studiul și viața socială par să te solicite enorm, face să pară că ziua are mai puțin de 24 de ore și că nu este suficient pentru a finaliza toate sarcinile, mai ales cele de acasă pe care le tot amâni pentru weekend.

Curățenia înainte de crăciun e o corvoadă pentru mine, în mare parte pentru că frigul de afară nu îmi permite să spăl atât de des pe cât este necesar, iar hainele groase se usucă tot mai greu.

Anul acesta însă am avut un ajutor neprețios primit într-o campanie BUZZStore: noile capsule Persil Discs 4în1, care adună 4 beneficii într-o singură capsulă

  • Îndepărtează petele
  • Oferă strălucire
  • Prospețime de lungă durată
  • Îngrijește țesăturile

Detergentul Persil este marca numărul unu în Germania și prezent în mai mult de 60 de țări. Persil este disponibil în mai multe variante atât pentru hainele albe, cât și colorate. În plus, are diferite formate care se adaptează nevoilor tuturor consumatorilor. În conformitate cu filozofia durabilității și angajamentului față de mediu, Persil este lipsit de fosfați și ingredientele active sunt biodegradabile.

Eu folosesc pentru mașina mea doar detergent lichid. Asta pentru că nu îmi plac reziduurile albe care rămân pe haine și întotdeauna am tendința de a umple sertărașul cu detergent de frică să nu rămână hainele murdare.

Astăzi, mășinile de spălat eficiente folosesc mai puțină apă, astfel încât și dacă sunt prea multe haine la spălat, acestea vor absorbi toată apa și nu va rămâne suficient pentru a dizolva complet detergentul pudră. De aceea capsulele Persil Discs 4în1 sunt neprețuite pentru a avea haine curate și parfumate, fără eforturi suplimentare.

Cât detergent ar trebui să folosesc pentru ca hainele mele sa fie curate?

Să fiu sinceră estimarea asta mi-a dat bătăi de cap tot timpul. Chiar și când aveam, detergent lichid tot turnam cu sticla direct în sertar pentru că dacă dozam cu capacul , întotdeauna câteva picături tot ajungeau pe jos.

Ei bine pentru dozarea corecta sunt câțiva factorii cheie de luat în considerare precum cât de murdare sunt hainele, câte kg are cuva mașinii de spălat sau duritatea apei din zona ta.

Pentru că specialiștii Persil știu cât de important este ca detergentul să fie dozat corect, ne-au adus noile capsule Discs 4în1, perfecte de fiecare dată cu rezultate impecabile spălare după spălare.

Oricum, pe cutiile de capsule Persil sunt instrucțiuni de utilizare și pentru dombs așa că mine. Pentru a facilita dozarea corectă capsule astea sunt ideale și tot ce trebuie să faci este să adaugi una în cuva mașinii de spălat. Nici măcar nu mai ai nevoie de balsam, atât de bine miroase și atât de pufoase rămân hainele.

Puneți doar un disc pentru spălările zilnice și dacă trebuie să spălați hainele foarte, dar foarte murdare, puneți două capsule la o încărcătură completă de haine (mașina mea are 6kg).

capsule persil discs 4in1

Persil Discs 4în1 este primul detergent sub formă unor capsule predozate care combină patru beneficii într-un singur disc: puterea de îndepărtare a petelor, strălucirea, prospețimea de durata și grijă față de țesătură.

  • amestecul unic de enzime pătrunde în țesătură și îndepărtează chiar și cele mai încăpățânate pete
  • păstrează strălucirea culorilor hainelor tale
  • conferă un parfum de lungă durata
  • curată în profunzime și are grijă de țesături
  • ușor de utilizat și prieten cu mediul datorită capsulelor predozate
  • disponibil în două variante, pentru o curățare în profunzime a hainelor albe, precum și a celor colorate

Persil Discs 4în1 – păreri după folosire

Înainte foloseam tot Persil lichid, alături de alți detergenți, dar ușurința de folosire a noilor capsule 4in1, rezultatele impecabile și parfumul care rămâne în haine m-a făcut să îl caut cu privirea prin magazine. L-am găsit peste tot, așa că vă recomand să îl luați, va fi un ajutor de nădejde acum de sărbători.

Capsulele pentru haine colorate am folosit doar câteva la uniforma și jeanșii copilului și câteva pulovere. Din nou pot spune că protejează hainele și detergentul Persil redă strălucirea pierdută a culorilor. Pana și geaca de fâș a ieșit perfect de curata și fără pete.

Capsulele pentru hainele albe le-am folosit la spălat perdelele din casă și pentru lenjerii. Perdelele au ieșit atât de frumoase, încât am adunat toate cămășile albe din dulapuri și le-am spălat și pe ele. Albul s-a făcut alb, cămășile recăpătându-și strălucirea, în plus Persil discs 4in1 a protejat și țesătura, pentru că dacă folosești clor sau alți înălbitori și detergenți agresivi, aceștia atacă fibrele și cu timpul hainele devin „ponosite”.

Mă declar mulțumită de noul detergent și voi continua să folosesc Persil, bazându-mă acum și pe puterea de curățare și beneficiile capsulelor predozate 4in1.

Tu ai folosit Persil Discs 4în1? Cum ți s-a părut?

Mai multe informații despre detergenții Persil poți găsi dând click AICI, pe site-ul lor oficial.

Be the first to comment on "Persil Discs 4în1, noua generație de detergent capabil să elimine orice pată fără să atace țesătura"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*