Noua gama elmiplant DETOX, hidratare și detoxifiere

Gama detox elmiplant
Share the joy

Noua gama elmiplant DETOX, hidratare și detoxifiere

Hey girls,
astăzi vă vorbesc despre câteva produse din gama DETOX, lansate recent de elmiplant. Voi știți că ori de câte ori aflu ceva nou, va dau de știre și pe pagina de Facebook a blogului unde pun adesea CP despre lansările celor mai recente produse, astfel încât aceasta gama nu cred că va este necunoscuta.

Elmiplant este unul dintre brand-urile mele preferate și cred că săptămânal vă arăt câte ceva de la ei. Cred că am articole pentru fiecare produs din gama Cellufight, atat de mult îmi plac și atât sunt de mulțumită de rezultatele obținute cu ele. Cum în curând vine sezonul de bikini, va invit să aruncați un ochi pe acolo.

Articolul de astăzi este despre 2 produse care urmează filozofia Elmiplant și au în compoziție mult ingrediente active naturale: Gelul de curățare și crema de zi cu filtru de protecție SPF.

Conform experților, în general în casele noastre aerul este mai nociv decât în exterior. Acest lucru se datorează tuturor produselor folosite care emană vapori sau împrăștie diverse particule în aer precum și smogului electronic produs de toată aparatura electrocasnică. La toate acestea se adaugă poluarea orașului și tenul se simte încărcat, cu porii acoperiți, lipsit de strălucire.

Gama elmiplant DETOX ne ajută să protejăm tenul de factorii agresivi din mediu și îi redă prospețimea și vitalitatea.

Gama DETOX elmiplant

Ingredientul cheie din această gama este cărbunele activ, 100% natural, recunoscut ca fiind unul dintre cele mai eficiente remedii în tratamentele de detoxifiere și energizare a pielii.

Cărbunele activ a devenit extrem de aclamat în cosmetică și nu numai, pentru numeroasele sale beneficii. Pudra de cărbune pare că face magie pentru ten datorită puterii de extracției a impurităților din piele, îndepărtând sebumul și detoxifiind pielea in profunzime.

Datorită produselor cu cărbune activ din gama elmiplant DETOX, îngrijirea pielii a devenit acum mult mai ușoară acum.

Din gama DETOX elmiplant fac parte patru produse:

  • Crema de zi elmiplant DETOX – previne stresul oxidativ la nivel celular, ajută la diminuarea ridurilor fine și acționează că un scut împotriva factorilor poluanți, lăsând o piele curată, hidratată și luminoasă. În plus aduce un factor de protecție SPF 15, ceea ce o transformă într-o excelentă bază pentru machiaj.
  • Crema de noapte elmiplant DETOX – energizează pielea și îi oferă o pauză binemeritată de la agitația orașului. În timpul nopții, pielea se reface și își recapătă frumusețea, iar tu vei începe ziua cu un ten proaspăt, odihnit, cu o strălucire naturală.
  • Loțiunea micelară elmiplant DETOX este perfect adaptată chiar și tenului gras și curăță porii în mod delicat, fără a produce iritațîi.
  • Gelul de curățare, care a devenit rapid preferatul meu, îndepărtează cu blândețe de pe chip urmele nocive ale unei zile petrecute în oraș, lăsând o piele proaspătă și luminoasă.

Crema de zi elmiplant DETOX

Folosite constant, aceste produse își fac treaba excelent, chiar dacă nu sunt dintr-o gamă de preț care să dărâme bugetul. De altfel produsele elmiplant s-au făcut remarcate de-a lungul anilor, tocmai pentru prețul decent, ingredientele curate și rezultatele mai mult decât satisfăcătoare.

Gelul pentru spălarea feței mi-a plăcut foarte mult. Are proprietăți de curățare decente și îndepărtează perfect murdăria și impuritățile.

Îmi dă instantaneu un sentiment plăcut, luminează tenul, lăsând fața curată. Sebumul este îndepărtat cu blândețe, fără a lasă senzația de piele uscată deoarece cărbunele activ nu extrage hidratarea pielii. Face o spumă suavă, care se aplică pe față umedă masând ușor cu degetele. Se îndepărtează cu apă călduță și voilà!pare că s-a îndepărtat o mască de murdărie.Gel de curatare Detox de la elmiplant

Curățarea fetei cu acest gel elimină celulele moarte ale pielii și face pielea mea să pară plină de viață. În plus cred că este potrivit și pentru pielea cu acnee.

Cremele sunt următorul pas DETOX care contribuie la ritualul de frumusețe. Ajută la eliminarea urmelor oboselii de pe piele, mențin nivelul de hidratare, hrănesc și îngrijesc în profunzime.

Eu le folosesc de câteva săptămâni și sunt îndrăgostită de ele asa ca îmi permit sa mi le recomand.

Voi le-ați încercat?

Gama detox elmiplant

1 Comment on "Noua gama elmiplant DETOX, hidratare și detoxifiere"

  1. Mulțumim pentru recomandare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*