Noua gamă Aslavital Mineralactiv cu argilă naturală, detoxifiază și hidratează tenul încărcat, review

gama detox Aslavital Mineralactiv
Share the joy

Noua gamă Aslavital Mineralactiv cu argilă naturală, detoxifiază și hidratează tenul încărcat, review

Hey girls,
iată-ne în linie dreaptă spre cele mai frumoase sărbători din an. Zile pline de iubire, liniște și magie.

Astăzi vreau să vă vorbesc despre noua linie de produse de la Farmec, care aduc și ele un stop de magie pe tenul nostru: gama Aslavital Mineralactiv cu formulă unică și originală ce conține Argilă 100% naturală și Cobiodefender EMR.

Despre detoxifierea tenului am mai vorbit pe blog. Numeroase studii științifice atrag atenția asupra impactului pe care îl are expunerea la agenți poluanți externi precum substanțe chimice, radiații, stres, poluare, alimente, medicamente, frig, căldură etc, asupra pielii noastre și a organismului în general. Mulți dintre acești factori modifică starea pielii până la nivel celular, fiind responsabili de semnele de îmbătrânire prematură a pielii.

În mediile urbane, poluarea împreună cu razele UV reprezintă prima cauză a îmbătrânirii premature a tenului, populația marilor orașe fiind supusă unor niveluri de poluare care depășesc niveluri alarmante de la an la an.

Farmec este și de această dată alături de românce și relansează gama Aslavital Mineralactiv adaptând-o la noile tendințe din domeniul cosmetic și la nevoile actuale de protecție împotriva poluării urbane pe care îl resimțim cu toții.

Noua gamă Aslavital Mineralactiv cu argilă naturală

Aslavital Mineralactiv este prima gama de produse românești create pe baza argilei 100% naturale, provenită din munții Pădurea Craiului, un ingredient local unic. Aslavital Mineralactiv conține 15 produse cu formulări inovatoare, menite să aducă tenului tinerețe, hidratare și strălucire, hrănindu-l, curățându-l și protejându-l de factorii externi.

La Bucovina Beauty Event 2, Farmec ne-a fost alături și ne-au oferit 3 produse din noua gamă Aslavital Mineralactiv.

Pentru hidratarea, detoxifierea și protejarea tenului împotriva stresului urban am primit o cutie cu fiolele hidratante detox, o crema hidratantă antipoluare SPF10 și o mască detoxifiantă cu cărbune, peel-off.

Farmecul naturii în produsele Gerovital

Știm deja cu toții că Farmec are grijă de frumusețea noastră, fiind echivalent cu parfumul pe care îl simțeam la pieptul mamei și pielea catifelată pe care o regăseam pe obrazul bunicii, însemnând fericire, familie, acasă…

Farmec a folosit dintotdeauna în produsele sale, doar ingrediente naturale, iar în gama Aslavital Mineralactiv asocieri unice dintre argila provenită din Munții Pădurea Craiului, un regenerator fizic deosebit de puternic, Cobiodefender-ul EMR, un agent antistres specific, cu un rol esențial în revitalizarea metabolismului celular și repararea epidermică precum și complexul Ferulan, bogat în acid ferulic, unul dintre cei mai puternici antioxidanți cunoscuți, aduc beneficii de netăgăduit sănătății și frumuseții pielii.

Masca neagră detoxifiantă cu cărbune, Peel-Off Aslavital Mineralactiv

Argila din Munții Pădurea Craiului are multiple proprietăți terapeutice și cosmetice pe care le cedează produselor Farmec.

Prin definiție argila are proprietăți purificante și este soluția perfectă pentru a elimina în profunzime impuritățile care se acumulează pe pielea noastră în fiecare zi. Grație combinației de argilă pură și Cobiodefender EMR, masca NEAGRĂ cu cărbune activ este recomandată pentru purificarea și detoxifierea tuturor tipurilor de ten ce se confruntă cu sensibilități sau reacții la efectele negative ale factorilor de mediu.

masca NEAGRĂ cu cărbune activ pareri

Rezultatul este o piele hidratată, radiantă, fără luciu sau imperfecțiuni. Aplicată odată pe săptămâna, masca NEAGRĂ cu cărbune activ echilibrează sebumul pielii pentru a lăsa un aspect curat, mat, o piele uniformizată, cu porii curați, eliberați, ce lasă pielea să respire.

Acest lucru se datorează faptului că o singură aplicare a produsului creează un film ce îndepărtează murdăria care se acumulează în pori. Cărbunele are proprietăți detoxifiante și absorbante și reglează excesul de sebum, ajutând la eliminarea toxinelor și a impurităților.

Am fost foarte curioasă în privința acestei măști și a fost primul produs pe care l-am încercat. Pentru efecte vizibile și de durată, se recomandă utilizarea săptămânala. O aplic într-un strat subțire, cu un masaj blând, pe pielea curată și uscată, evitând conturul ochilor și al buzelor. Apoi se lasă timp de 10-15 minute și se îndepărtează că orice altă masca peel off. Filmul elastic format la suprafața pielii se scoate începând din zona bărbiei, trăgând continuu spre frunte.

masca NEAGRĂ cu cărbune activ

Îmi place foarte mult, nu are o aromă, nu lasă pete și curată pielea perfect . De altfel l-am corupt și pe soțul meu să o folosească și s-a declarat mulțumit.

Fiole hidratante detox Aslavital Mineralactiv

Acum câteva săptămâni, v-am povestit experiență mea cu fiole cu acid hialuronic 5% Gerovital. Astfel că aceste fiole au venit perfect pe un ten hidratat, curățându-l și hrănindu-l în profunzime.

Dacă în cealaltă cutie era un tratament complet pentru 10 zile, cutia cu fiole hidratante detox Aslavital Mineralactiv, conține 7 doze.

Fiole hidratante detox Aslavital Mineralactiv

Fiolele au același mod de deschidere, în interiorul cutiei regăsim instrucțiunile de utilizare, precum și dispozitivul de desfăcut fiole. Eu personal nu am întâmpinat greutăți în desfacerea acestora, ba mai mult, dispozitivul de plastic l-am utilizat și pentru desfăcut fiolele cu ACC pentru tratamentul copilului, așadar funcționează perfect.

Fiolele hidratante detox asigură protecție antitoxică și antioxidantă pe timpul zilei. Le-am aplicat dimineață, pe tenul curat, pe fata, gât, decolteu și dosul palmelor. Aduc hidratare și detoxifiere instant, asigurând o protecție continuă pe tot parcursul zilei.

Sunt recomandate tenurilor sensibile sau care se confruntă cu reacții la efectele negative ale factorilor de mediu.

Toate ingredientele active ale gamei se regăsesc și în acest produs: Acid hialuronic ,Derivatul dipeptidic Syn Up, Argilă, Cafeină și Cobiodefender EMR.

La fel ca orice fiole Farmec, aduc 2 ml de produs. De această dată nu mi s-a părut prea mult, poate și pentru faptul că se absoarbe mai repede în piele.

Fiole hidratante detox Aslavital Mineralactiv

Tratamentul este extrem de benefic pentru piele, lăsând-o moale și catifelată, uniformizată, cu ridurile fine atenuate, umplute de acidul hialuronic. Astfel pielea se simte curată, hidratată, strălucind de sănătate.

Pe durata tratamentului cu produsele din gama Aslavital Mineralactiv, pot spune că am avut mai puține puncte negre și dimineața mă trezeam cu pielea mai puțin încărcată de sebum.

Fiolele le-am terminat, dar masca și crema încă le folosesc pentru că le ador.

Aslavital Mineralactiv Crema hidratantă antipoluare SPF10

Crema hidratantă antipoluare Aslavital Mineralactiv aduce protecție UV. Îmi plac foarte mult produsele care pe lângă beneficiile pe care le au asupra pielii, au și rolul de a o proteja de razele nocive ale soarelui.

Crema este fină și delicată, conține un complex de ingrediente cu efecte de hidratare și se absoarbe rapid în piele. Nu lasă senzație lipicioasă, din contra ai un sentiment de curat, fresh și răcoritor.

După cum știți efectele poluării urbane, smogul electronic și chiar diverse produse cosmetice cu prea multe ingrediente chimice, lasă urmă adânci pielii noastre. Aslavital Mineralactiv crema hidratantă antipoluare aduce o „gură de aer proaspăt” tenului încărcat. Cu o îngrijire delicată și ingrediente naturale, asigura o protecție zilnică tenului supus poluării și stresului oxidativ.

Se simte foarte ușoară pe piele și cred că poate fi folosită cu succes că baza pentru machiaj.

Desigur că la aplicarea produselor Aslavital Mineralactiv se evita conturul ochilor.

Aslavital Mineralactiv Crema hidratantă antipoluare SPF10

Concluzii după utilizarea gamei Aslavital Mineralactiv

Când am primit cele trei produse la Bucovina Beauty Event 2, am fost extrem de fericită să văd că sunt potrivite pentru orice tip de ten, indicate celor cu vârstă peste 25 de ani.

Beneficiile tratamentului cosmetic cu produse care se completează una pe alta, aparținând aceleiași game, se văd aproape imediat. Pielea se simte în primul rând foarte curată și hidratata. Apoi pe măsură ce zilele trec începi să vezi porii tot mai curați, cu tendințe de micșorare, în funcție de pielea pe care o ai.

Efectele detoxifieii tenului nu întârzie să apară și tenul începe să se lumineze, să se vădă mai odihnit și mai catifelat.

Un alt aspect care îmi place la această gama este imaginea retro a ambalajelor. De fapt par a fi realizate cu un filtru VSCO, atât de râvnit pe Instagram.

gama detox Aslavital Mineralactiv

Recipientele sunt ușor de desfăcut, dozajul este optim în cazul fiolelor, iar în cazul cremei și a măștii se realizează cu ușurință.

Aș putea zice că produsele utilizate de mine sunt unisex, apte pentru toate tipurile de ten, acoperind o arie extinsă de vârstă, de la 25 până la 55 de ani.

Gama Aslavital Mineralactiv este disponibilă în magazinul online www.farmec.ro și în rețeaua de magazine de brand Farmec și Gerovital precum și în toate raionele beauty dim market-urile din țară dar și în multe magazine online.

Tu cum ai grija de pielea ta și o protejezi contra poluării zilnice?

Be the first to comment on "Noua gamă Aslavital Mineralactiv cu argilă naturală, detoxifiază și hidratează tenul încărcat, review"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*