Ești antreprenor? Iată 4 situații când s-ar putea să ai nevoie de un detectiv particular pentru verificarea angajaților

detectiv particular pentru verificarea angajaților
Share the joy
 • 112
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ești antreprenor? Iată 4 situații când s-ar putea să ai nevoie de un detectiv particular

detectiv particular pentru verificarea angajațilorÎn câmpul muncii, nevoia de a rezolva conflicte sau diverse probleme care pot apărea în acest sector în îndeamnă pe numeroși antreprenori să solicite ajutorul unei agenții de detectivi particulari.

În acest caz, la fel ca în toate cercetările, întotdeauna e bine să apelezi la un detectiv particular dacă suspectezi că unul dintre angajații tăi nu este corect, decât să te apuci singur de spionat.

Un detectiv particular va efectua cercetări fără a încălca niciun drept fundamental al lucrătorului sau al angajatorului, în timp ce tu ai putea încălca intimitatea celui despre care îți dorești să afli mai multe și din acuzator te-ai putea transforma în acuzat.

Unele servicii, precum investigațiile făcute de un detectiv particular, este bine să le lăsăm în seama profesioniștilor care cunosc toate procedurile legale și nu vor încalcă în niciun fel drepturile celui investigat, în plus tacticile utilizate dau roade mult mai repede decât dacă ai cerceta singur.

Se știe că datorită supravegherilor efectuate de un detectiv particular, mulți dintre antreprenorii care se hotărăsc să solicite acest tip de investigație, nu numai că au salvat timp pierdut în eventuale litigii, dar dacă au ajuns acolo au câștigat în instanță, pentru că dovezile obținute astfel sunt recunoscute oriunde.

Când ai nevoie de un detectiv particular pentru verificarea conduitei profesionale

Motivele pentru care un angajator ar putea apela al un detectiv particular pentru verificarea conduitei profesionale pot fi foarte diverse. Uneori este necesară testarea loialității și a corectitudinii angajaților, pentru ca angajatorul să se asigure că are alături o echipă competentă și fidelă. Alteori trebuie făcute verificări ce vizează partenerii de business, colaboratorii sau chiar viitori furnizori și clienți.

Aceste investigații nu pot fi făcute de oricine, pentru că unele persoane pot avea o abilitate extraordinară de a ascunde adevărul sau de a manipula unele probe, astfel încât doar un profesionist cu experiență poate descoperi adevărul și poate oferi în orice situație detaliile de care aveți nevoie.

Un detectiv particular Brasov de exemplu, ar putea avea nevoie să înțeleagă perfect pe lângă limba română și limba minorităților care locuiesc în acest oraș, în timp ce un detectiv particular Suceava ar putea fi nevoit să cunoască limba rusă, pentru că în acest oraș sunt foarte multe persoane de peste Prut care își caută un loc de muncă.

De altfel agențiile de detectivi particulari care se respectă, precum detectivpremium.ro, au profesioniști de o înaltă calificare, pentru că oferă servicii atât în diverse județe ale țării cât și internațional.

Concedii medicale nemeritate

fotograf PhotoHotelToți oamenii, la un moment dat în viața profesională, au avut nevoie de un concediu medical oricare a fost motivul pentru care trebuie să îl solicite. Ulterior trebuie să se recupereze și să se întoarcă să-și reia activitatea atunci când le este mai bine.

Cu toate acestea, o întrerupere frauduloasă a muncii apare atunci când lucrătorul nu este deloc dispus să-și îndeplinească îndatoririle și a decis să-și întrerupă activitatea pentru un motiv care nu este justificat din punct de vedere medical pentru a avea câteva zile libere.

De departe cea mai des întâlnită fraudă în câmpul muncii este concediul medical obținut prea ușor. Desigur, aici nu vorbim despre persoane care sunt cu adevărat bolnave, ci despre acele persoane care încearcă să trișeze și pentru orice boală închipuită obțîn un certificat medical ce le permite să stea acasă, în timp ce angajatorul trebuie să îi plătească zilele de concediu și rămână și fără o persoană care să muncească, pierzând în acest fel pe mai multe fronturi.

Un detectiv particular pentru verificarea conduitei profesionale va căuta și va găsi dovezi care pot demonstra când un muncitor caută să se eschiveze de la îndatoririle sale.

Trecut incert al unui potențial partener de afaceri

Unele afaceri cresc atât de repede încât un singur om nu mai reușește să facă față și are nevoie de o mână de ajutor sau un plus de capital. Atunci începe să caute un partener de afaceri. Dar în ziua de astăzi nu te poți încrede nici în prietenul de o viață, darămite într-un străin, astfel că este nevoie de flerul unui detectiv particular să descopere dacă persoana pe care o vei lua ca partener merită încrederea ta.

Detectiv particular pentru verificarea angajaților

detectiv particular brasovO cercetare asemănătoare poate fi efectuată și în cazul unui colaborator, angajat sau chiar furnizor, pentru ca afacerea ta să nu sufere niciun fel de daune și să fie mereu înfloritoare.

Aceste servicii sunt aplicabile și când vine vorba de alegerea persoanei pentru un anumit post. Astfel veți ști exact dacă acea persoană care participă la un interviu, a spus adevărul sau a ascuns anumite lucruri. În orice caz este esențial să se știe dacă viitorul angajat este corect și se potrivește profilului pe care îl cauți. Mai ales atunci când ne referim la poziții de mare importanță în structura companiei precum manageri, directori de personal sau ocupanți ai unor funcții financiare.

În acest sens, o anchetă poate dezvălui existența unor posibile riscuri de care un viitor angajat se poate face vinovat, afectând locul de muncă și societatea care l-a angajat. Dacă sunt problemele legate de dependența de droguri, alcool, jocuri de noroc, rată cheltuielilor și a datoriilor ridicată, situații familiale delicate și multe alte motive ca o anumită persoană să nu fie un angajat bun pentru compania ta, doar un detectiv particular pentru verificarea angajatilor are abilitatea să le descopere. Astfel este posibil să se obțină reducerea tuturor riscurilor implicate la angajarea personalului.

Investigații privind furtul intern, sabotajul sau daunele materiale

O altă situație neplăcută când este nevoie de intervenția unui detectiv particular este cercetarea dedicată demonstrării descoperirii unui vinovat sau responsabil pentru furtul din patrimoniu, sabotajul sau daunele materiale aduse companiei care l-a angajat.

Dacă avem o afacere în concurență cu alți antreprenori și dintr-o dată lucrurile încep să meargă rău este posibil să avem un alt dușman, iar cercetările trebuie să înceapă din cadrul companiei noastre. De la angajații nemulțumiți, prin reducerea salariilor sau prelungirea orarului, la cei care au primit promisiuni care nu pot fi menținute sau muncitori care pur și simplu profită de orice moment pentru a putea obține materiale sau produsele companiei voastre pentru a dobândi beneficii personale.

Ce alte servicii mai poți cere dela un detectiv particular pentru verificarea angajatilor:
 • Controlul camerelor de luat vederi și al instalațiilor cu circuit închis .
 • Verificarea personalului contractat și controlul accesului în clădirile private ale companiei
 • Supraveghere specializată hoteluri, evenimente, congrese, expoziții, târguri, concursuri
 • Controlul membrilor și al personalului de securitate .
 • Obținerea oricăror dovezi audio-video despre posibilele nereguli care afectează compania ta
 • Investigarea comportamentului angajaților în timpul activităților profesionale
 • Client misterios pentru a vedea cum se comportă angajații atunci când vin în contact cu clienții tăi
 • Verificarea CV-urilor angajaților

Angajarea unui detectiv particular Craiova dacă stai în acest oraș de exemplu, ajută la minimizarea tuturor riscurilor de fraudare din partea angajaților, poate elimina costurile care nu sunt necesare și contribui la reducerea pierderilor inutile.

O agenție de detectivi particulari precum detectivpremium.ro ajută la menținerea integrității departamentelor de resurse umane și financiare. Totodată servește pentru a imprima o responsabilitate socială și morală pentru ceilalți angajați, generând astfel o viziune pe care compania o are fața de transparența la locul de muncă și consideră fiecare angajat că fiind parte egală din echipă.

 • 112
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Ești antreprenor? Iată 4 situații când s-ar putea să ai nevoie de un detectiv particular pentru verificarea angajaților"

 1. Mulțumim pentru informații.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*