Lucrează de acasă, fii reprezentant AVON

cum sa fii reprezentant AVON
Share the joy

Lucrează de acasă, fii reprezentant AVON

AVON este în acest moment una dintre cele mai cunoscute companii de produse cosmetice din lume. Astăzi oricine a utilizat măcar o singură dată un produs AVON, dar în majoritatea cazurilor, datorită prețurilor mici pe care le promovează, nu există nicio casă în care să nu se găsească produse AVON.

Dar AVON nu este doar un simplu furnizor de produse de îngrijire, poate fi de asemenea unul dintre cele mai bune moduri de a vă începe propria afacere prin vânzări directe. Produse cosmetice de tot felul, esențiale pentru baie și corp, precum și haine, accesorii și alte produse din portofoliul AVON, pot reprezenta o oportunitate profitabilă pentru cei care doresc să câștige bani în plus. Costul de pornire este foarte scăzut, iar procesul de afirmare este rapid și ușor.

Astăzi, AVON este una dintre cele mai cunoscute oportunități de a desfășura o activitate independentă și absolut oricine poate găsi în a fi reprezentant AVON o modalitate de a câștiga niște bani în plus fără prea multe bătăi de cap. AVON a dezvoltat o rețea de vânzări imensă. Produsele accesibile, vânzările în creștere și sistemul simplu au făcut ca aproximativ 6 milioane de reprezentanți să se alăture poveștii scrise de AVON la nivel global.

AVON oferă reprezentanților oportunitatea de a-și controla propriul venit lăsându-i să preia controlul asupra viitorului lor financiar și practic să vândă atât cât își doresc. Majoritatea reprezentanților au câștiguri semnificative în bani și produse pentru uz personal, care la urma urmei tot bani înseamnă, pentru că nu mai ești nevoit să cumperi produse, așadar produsele AVON obținute în urmă activității tale înseamnă mai mulți bani în buzunar.

cum devii reprezentant AVON

Cum devii reprezentant AVON

Procesul de înregistrare în echipa AVON este foarte simplu, însă dacă îți cauți un lider bun, lucrurile vor merge de la sine. În acest sens ți-o recomand pe Adriana, lider pe zona Sucevei și te poți înscrie in echipa ei la acest link.

Trucuri general valabile pentru a deveni un reprezentant AVON de succes

Dacă alegi să devii un reprezentant AVON ți se deschide o lume de oportunități, plină de distracție și de satisfacții, un mod excelent de a avea un venit în plus sau de ce nu, de a construi o carieră.

Iată câteva tips&trics pentru a avea succes în vânzări cu produsele AVON:

  • O broșură curentă nu trebuie să-ți lipsească nicicând din geantă. „Uit-o ” peste tot și revino după ea mai tarziu. Vei fi surprinsa de câți curioși sunt tentați sa răsfoiască și în final sa cumpere.
  • Organizați evenimente, demonstrații și mici întâlniri cu prietenii pentru a prezența noutățile sau ofertele AVON.
  • Uneori familia, prietenii, colegii și alte cunoștințe sunt potențiali clienți doar când va întâlniți întâmplător. Vorbește-le despre produsele AVON și vânzările vor veni de la sine.
  • Întotdeauna purtați mostre cu voi peste tot. Produsele sunt excelente și foarte avantajoase încât pur și simplu se vând de la sine.

oje Mark AVONEu folosesc foarte multe oje AVON. De altfel le puteţi găsi la rubrica nail art. Imi plac mult culorile, textura si finisajul, dar mai ales ca sunt ieftine, frumoase și durează.

Tu ce produse AVON foloseşti?

Comanda acum produse de frumusete, îngrijire, modă și parfumuri pentru tine și toată familia ta! Devino reprezentant AVON si bucura-te de produsele preferate la un preț special. Câștiga bani fără orar și fără să te bata un șef la cap, dar mai ales lucrează în ritm propriu!

Be the first to comment on "Lucrează de acasă, fii reprezentant AVON"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*