NOTD, white nails cu oje S-he Stylezone

oje S-he Stylezone
Share the joy

NOTD, white nails cu oje S-he Stylezone

Hello pretty little,

Astăzi îți prezint un set de lacuri de unghii superbe.V-am arătat deja câteva goodies DM pe pagina blogului și v-am întrebat ce produse folosiți de aici, pentru că eram foarte curioasă de răspunsurile voastre. Cred că în fiecare oraș este câte un DM, de unde majoritatea dintre noi achiziționăm gelurile de duș sau săpunurile lichide, cu parfum delicios, cremoase și fine, dar din aceste magazine putem lua tot tipul de cosmetice și produse îngrijire personală pentru toată familia.

Pentru că am început o serie de articole în care vă prezint diverse produse accesibile de preț și la îndemâna tuturor, pe parcursul a câtorva articole va voi prezenta mărci proprii DM.

Oje S-he Stylezone

S-he Stylezone este una din mărcile Dm și ojele sunt la un preț destul de ok. Le găsiți într-o gama largă de culori și tipuri. Acest set de lacuri de unghii tocmai l-am primit, sunt primele lacuri S-he din colecția mea de oje, însă recunosc ca deja îmi făceau cu ochiul când mergeam prin mall.

oje S-he StylezoneOja perfect french S-he Stylezone

Oja perfect french, are o pensulă lată, ușor rotunjită la vârf, ce ușurează mult aplicarea lacului. Eu am dat-o pe unghie în două straturi peste o baza cu o nuanță ușor lăptoasă.

Culoarea este un roz pal, aproape alb, extrem de fină și elegantă. Îmi place la nebunie, cred că voi purta această ojă toată vara… Nuanța este uniformă, fără irizații, se întinde fără efort într-un strat perfect și se usucă foarte repede.

Oja perfect french S-he StylezoneOja perfect french S-he StylezoneOja albă S-he Stylezone

Oja albă este pentru nail art, cu o pensulă fină și lungă. Cred că ar fi potrivită pentru trasat linii subțiri de-a lungul unghiei, promit că revin cu un update și cu o astfel de manichiură. Această ojă este extrem de pigmenta și arată perfect și ștampilată.

Oja albă S-he StylezoneOja albă S-he Stylezone

Astăzi am ales un french manicure simplu, m-am ajutat de benzi pentru a trasa curbură smiley, iar florile sunt tatuaje de unghii water decals.

Timpul de uscare e foarte scurt, unghiile rămân strălucitoare, cu aspect elegant. Tipul de manichiură pe care l-am prezentat astăzi, îl văd mai mult pentru o mireasă, voi reveni și cu unghii scurte să vedem cum se așează nuanță.

Am ales acest model tocmai pentru că multe mirese nu își doresc o manichiură semipermanenta sau gel, iar lacurile S-he sunt o alternativă excelentă. NIci măcar nu trebuie să ai foarte multă îndemânare, doar un pic de răbdare și atât.

Port această manichiură de două zile și unghiile arată impecabil, nu s-au ciobit și nu a sărit de pe unghii deloc.

Voi aveți oje S-he Stylezone? Ce nuanțe purtați?

Puteti gasi mai multe informatii despre produsele DM, pe pagina oficiala de Facebook sau pe site.

2 Comments on "NOTD, white nails cu oje S-he Stylezone"

  1. Din dm am cumparat numai oje essence. La viitoarea vizia am sa caut si aceste produse.

  2. Minunate unghiutele tale.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*