Nail art trends: oje magnetice cu efect cameleon – 6ML Aurora Series Holo 3D Cat Eye

oje magnetice
Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Nail art trends: oje magnetice cu efect cameleon

Lumea produselor nail art este în continuă schimbare și există momente când piața ne prezintă unele produse inovatoare care pur și simplu ne fac să ne îndrăgostim de frumusețea lor.

Noi forme forme ale unghiilor și lacuri inedite sunt cele mai recente tendințe din lumea nail art cu modele din ce în ce originale și manichiură rapidă, pentru că de fiecare dată pare că avem tot mai puțin timp, ceea ce nu înseamnă că trebuie să neglijăm aspectul mâinilor noastre.

Una dintre cele mai recente apariții pe site-ul BeautyBigBang în tendințele de manichiură este o colecție de oje superbe, cu efect magnetic – 6ML Aurora Series Holo 3D Cat Eye. Acestea sunt nuanțe metalice pentru unghii, cum ar fi verde, albastru sau purpuriu metalic, însă în același timp sunt cameleonice și se văd diferit, în funcție cum cade lumina. Aceste tonuri pot fi aplicate simplu, ca orice lac, disfrutand pe deplin de jocul de culori sau cu ajutorul unui magnet magnetizam particulele metalice din ojă și obținem desene de linii și valuri.

Pentru linii ,utilizăm magnetul dreptunghi, în timp ce pentru valuri puncte sau alte modele, ne putem juca cu magnetul rotund.

Așadar în articolul de astăzi aflați despre cele mai recente lacuri de unghii cu efect magnetic intrate în colecția mea, pentru o manichiură modernă și diferită.

 • SKU: J6512TM-1C
 • SKU: J6512TM-3C
 • SKU: J6512TM-4C

Magnetul face parte din aceeași serie și îl gastiti sub codul : SKU: 643824322820.

oje magnetice cu efect cameleon oje magnetice cu efect cameleon

6ML Aurora Series Holo 3D Cat Eye Varnish Magnetic Glitter Nail Polish

Despre BeautyBigBang am mai vorbit pe blog. La ei găsiți tot felul de cosmetice și accesorii la un preț accesibil. Comanda ajunge în maxim 2 săptămâni și dacă folosiți codul CROIT10 veți avea o reducere de 10% la orice comandă pe site.

Ojele acestea nu sunt chiar o noutate, lacurile magnetice fiind apărute de ceva vreme, însă noutatea este combinarea efectului cameleonic cu efectul magnetic pentru a crea manichiuri cu adevărat spectaculoase.

6ML Aurora Series Holo 3D Cat Eye Varnish Magnetic Glitter Nail Polish

Modul de folosință este simplu. Peste o baza, de obicei neagra, aplicați un strat gros de lac magnetic pe unghii. Este foarte important ca stratul de oja să fie generos, astfel încât efectul să fie mai clar. Lacul acoperă perfect din prima și se usucă destul de repede.

Magnetul se apropie de unghie imediat ce ați terminat de întins lacul, cât mai aproape, dar fără să-l atingeți. Lacul conține microelemente care se mișcă când magnetul este aproape, ceea ce va crea modele pe unghiile tale.

Culorile sunt frumoase, iar efectul obținut este spectaculos asa ca va recomand toate aceste oje magnetice cu efect cameleon.

Magnetul acesta este cea mai confortabilă și mai rapidă metodă pentru a crea modele pe unghii, dar există magneți cu diferite modele: inimă, linii, valuri sau stele.

Ce spui? Îndrăznești?

Double-end Black Wing Shape Eyeline Stamp Eyeline Pen For Eye Makeup

Chiar dacă sunteți un începător în machiajul ochilor, acest produs este un truc genia cu ajutorul caruia linia de tus poate deveni o sarcina ușoară și rapidă. Folosind acest eyeliner și stampila care vine impreuna cu el te vei machia mult mai rapid.Tot ce trebuie sa faci este sa stampilezi colțul exterior al ochiului, apoi sa trasezi o linie deasupra pleoapei. Si gata, puteți obține un aspect elegant fără niciun efort.beautybigbang eye liner

Daca vreți sa îl comandați îl găsiți mai simplu cu acest cod: SKU: J5788-1C

Stamp Eyeline Pen For Eye MakeupFish Scale Makeup Brush Mermaid Nail Dust Brush

Când am văzut prima data aceste perii cu aspect de coadă de sirenă, am fost intrigată și m-am îndrăgostit de imaginea lor draguță. Îmi plac modelele acestea drăgălașe, deoarece sunt moi și funcționează bine și sunt destul de accesibile ca preț.

Perii sunt de bună calitate. Sunt atât de moi și se simt drăguț pe față și se lucrează bine la intinderea fondului de ten sau a blush-ului.

Cu ajutorul acestei perii puteți crea un contur superb, sculptând și definind cele mai bune zone. Un vârf plat permite aplicarea pe față a unui contouring fin și precis, în timp ce perii moi și deși asigură un blending perfect.

Cod: SKU: J2828-1C

Photoderm Nude Touch Spf 50+ de la Bioderma

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Nail art trends: oje magnetice cu efect cameleon – 6ML Aurora Series Holo 3D Cat Eye"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*