NOTD – Blue nails, Cupio in the City

Cupio in the City
Share the joy

NOTD – Blue nails, Cupio in the City

Săptămâna trecută au intrat în colecţia mea de produse pentru îngrijirea unghiilor, primele oje de la Cupio și un ulei de cuticule.

Si pentru ca lacurile de unghii Cupio in the City mi-au plăcut asa de mult, astăzi vi le prezint și vouă.

Cupio in the City

Lac de unghii Cupio în the City – Santorini

Culoarea pigmentată şi strălucitoare a lacului de unghii Cupio în the City – Santorini, este absolut fermecătoare. De mult timp căutam o ojă care să se asorteză la denim.

Finisajul high gloss, culoarea profundă, vibrantă, m-a făcut să mă îndrăgostesc pe loc de această ojă şi m-am surprins căutând pe site şi alte nuanţe care să o însoţească în manichiurile pe care le voi purta vara aceasta.

Culoarea este extrem de frumoasă, un albastru viu, tineresc, ideal pentru a fi purtat la pielea bronzată.

Top Coat Matt Cupio în the City

Pe lângă lacul de unghii Santorini, care trebuie sa recunosc ca este absolut superb, va prezint şi un lac pentru ştampilă şi un top coat care oferă un finisaj mat, oricărei oje sau unghiei.

Nu am mai avut până acum nici un produs asemănător, însă mi se pare foarte interesant cum transformă sclipirea de diamant a lacului, acoperindu-l cu o peliculă mată. Mi-a plăcut mult şi voi reveni cu alte modele după ce stăpânesc mai bine tehnică.

Gramajul este de 15 ml.

Top Coat Matt Cupio în the City se aplică la fel că orice top coat, sigilând lacul de pe unghii cu un strat mat, protector. Poate fi aplicat pe orice fel de lac de unghii, acoperind-ul cu un strat fără nici un luciu și fără a schimba nuanţa iniţială a ojei.

Lac de unghii pentru ştampilă Cupio – Alb

Oja specială pentru ştampilă este foarte pigmentată şi se vede modelul foarte bine pe unghii, indiferent dacă folosesc o matriţa a cărei model are linii fine sau un model plin.

Lacul de unghii alb de la Cupio este profesional, special pentru ştampilele de unghii. Culoarea este profundă, foarte pigmentată asigurând ştampilarea uşoară şi simplă a oricăror modele, acestea ieşind foarte bine definite, clare.

Pentru stampilare am folosit o matriţa BP L027 şi o ştampilă de silicon. Pentru obţinerea modelului, am aplicat un strat subţire de ojă pe suprafaţa mătriţei, l-am întins bine cu scraper-ul apoi am transferat modelul cu ştampila, direct pe unghie.

Cupio in the City

Cupio

Ulei cuticule stilou Cocos

Acest tip de ulei este nou pentru mine în acest format, însă mi-a plăcut maxim. Atât pentru uşurinţa de aplicare cat şi pentru parfumul delicat a cocos. Se absoarbe rapid şi păstrează sănătatea unghiilor şi a cuticulelor.

Uleiul pentru unghii şi cuticule profesional de la Cupio cu aromă de cocos are o compoziţie unică cu un complex de vitamine şi aloe vera, ce asigură hidratarea şi revitalizarea profundă, păstrând unghiuţele sănătoase cu aspect frumos, deoarece aduce hidratare maximă unghiilor şi cuticulelor şi hrăneşte unghiile fragile.

ulei cuticule

Folosit cu regularitate înmoaie cuticulele şi combate uscarea lor, lăsând pielea cu aspect fin şi catifelat.

Modul de utilizare  a acestui Ulei cuticule stilou Cocos este foarte simplu: se învârte capacul tubului în sensul acelor de ceasornic până la apariţia lichidului pe pensulă, apoi se aplică pe cuticule, la baza unghiilor şi se masează degetele. Gramaj: 8 ml.

cupio

Aceste produse mi-au plăcut mult şi vi le recomand cu mare drag şi vouă. Cu siguranţă veţi mai vedea şi alte produse Cupio la mine pe blog, căci m-au cucerit şi vreau şi altele.

Si dacă vrei să vezi adevărata frumusețe a finisajului mat de la Cupio, am realizat o manichiură în care se observă perfect pelicula opacă care se așterne pe lacul de unghii folosit: Dots nail art.

Voi ce produse Cupio folosiţi?

Va aştept cu păreri, impresii şi de ce nu… recomandări de produse care v-au plăcut mult.

2 Comments on "NOTD – Blue nails, Cupio in the City"

  1. Gabriela Pana | mai 3, 2017 at 5:23 pm | Răspunde

    chiar este foarte pigmentata culoarea♡

  2. ghelbere elena | mai 4, 2017 at 8:32 am | Răspunde

    Imi place aceasta nuata de albastru.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*