Nici o nuntă nu ar fi completă fără aranjamente florale

flori
Share the joy

Nici o nuntă nu ar fi completă fără aranjamente florale

Fiecare mireasă vrea ca nunta ei să fie de neuitat şi de aceea florile şi aranjamente florale ar trebui să fie perfecte, să reflecte gustul şi personalitatea sa. Desigur florile pot ajuta și la crearea unei tematici pentru a face ziua aceea specială și cu adevărat unică.

Aranjamentele florale sunt pata de culoare care va avea impact maxim atunci când invitații vor intra în sală.

Există mai multe opţiuni pentru aranjamentele florale de nuntă, dar pentru ca totul să fie perfect cel mai indicat este să apelezi la specialişti.

Aşa a făcut şi prietena mea, la a cărei nunta am participat de curând, iar florile de la eveniment au fost admirate de toată lumea.

În cazul în care nu aţi ales încă florile şi aranjamentele de nuntă, iată o florărie online unde veţi găsi cele mai frumoase flori pentru un asemenea eveniment. Tot de aici le-a luat și prietena mea.

Atelierul de design floral Olla aduce la rang de artă dragostea pentru frumos, transformând pasiunea pentru flori în aranjamente florale unice, care definesc fiecare eveniment la care sunt prezente.

flori

 

Dar cea mai importanta piesa florala de la o nunta este buchetul miresei. Acesta este aranjamentul cel mai intim , în el se împletesc visele de o viata a tinerei mirese si de aceea trebuie sa fie spectaculos.

Pentru a alege buchetul perfect, cel care te va face sa vibrezi de fericire, trebuie sa vezi mai întâi câteva buchete mireasa ca sa vezi ce ti-ar plăcea.

Albul este un clasic, poți alege buchete mireasa cu flori de sezon sau poți comanda o selecție de flori albe, împletite armonios într-un buchet strălucitor.

Sunt mai multe stiluri de buchete: rotunde, asimetrice , cascada… dar, sunt si buchete exotice, originale… tu trebuie sa îl alegi pe cel pe care l-ai dorit dintotdeauna. Nu îți fie teama, la Olla.ro specialiștii florari te vor îndruma pentru ca tu sa faci alegerea corecta iar cea mai importanta zi sa fie perfecta.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*