Flori pentru tine, un mesaj special, fara nici o circumstanta

flori
Share the joy
 • 105
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Flori pentru tine, un mesaj special, fără nici o circumstanță

Toamna este o a două primăvară, când fiecare frunză e o floare

 şi fiecare floare, aduce primăvară în sufletele noastre.

Astăzi vreau să-ţi ofer flori, încărcate de miresme sfâşietoare, imagini angelice de petale, cuvinte simple şi demne… ascunse între frunze crude.

Astăzi vreau să îţi dau un trandafir înroșit de amor, garoafe îndrăzneţe, crini orgolioși, lalele dulci ca mierea şi bujori eleganţi, îmbrăcaţi în catifea.

Da… astăzi vreau să-ţi dăruiesc buchete de zâmbete, şiraguri de fericire şi îmbrăţişări delicioase, ambalate în fraze fermecătoare, închise în cutii misterioase, legate cu fundă de organză.

Ştiu, nu e ziua ta, dar mai ştiu că toate florile au un efect pozitiv asupra stării de spirit, te fac fericită, iar faţa ţi se umple de un zâmbet sincer.

Îmi place să văd cum admiri gingăşia petalelor, cum îţi plimbi obrajii pe răcoarea parfumată a foilor ca de mătase fină, înfierate cu versuri nescrise. Ador să văd cum îţi îngropi faţa, în buchetul parfumat sorbind cu nesaţ mireasma florilor delicate.

Ştiu că nu sărbătorim nimic, dar îmi place să văd acea scânteie în ochii tăi. Atunci şi eu sunt fericită şi simt că am primit de la tine, mai mult decât ţi-am oferit, simt că te-am făcut fericită şi în schimb mi-ai oferit bucuria de a vedea extazul tău.

Ştii care este cel mai bun moment să primeşti flori? Chiar atunci când te aştepţi mai puţin! Doar atunci emoţiile te vor copleşi cu adevărat, doar atunci vei simţi că trăieşti cu adevărat, de aceea, acum, în acest moment, te rog, primeşte acest buchet virtual, flori online, dăruite de mine cu atâta pasiune.

Ai zâmbit, nu-i aşa? Recunoaşte, ai tresărit o secundă şi aproape ai simţit aromele ispititoare ale unei grădini secrete.

Flori pentru tine, mesaj special de la mine

De ce îţi ofer flori tocmai ţie, draga mea cititoare? Pentru că vreau să simţi exact ce am simţit şi eu zilele trecute când mama mea mi-a adus din grădină ultimul trandafir, ocolit de bruma îngheţată. Gingaş, în palma ei aspră, m-a înduioşat până la lacrimi, m-au învăluit atâtea sentimente, că nu am găsit cuvinte să le exprim. Încet şi pe furiş mi-am şters o lacrimă cu petalele reci. Am văzut-o oglindită şi în ochii ei, dar mulţumirea de a mă vedea pe mine atât de fericită, nu a lăsat-o să-i sclipească pe obraz.

Cândva, când eram copil , ii duceam mamei floricele din acele albe, mici, care infloreau in gardul viu. Încleștate bine în pumnul meu mic, i-l ofeream pe nerăsuflate și mama, in nemărginita ei dragoste, îl păstra într-un pahar mic, pana a doua zi când ii aduceam alte floricele strivite. Știu ca se bucura, zâmbea într-un fel anume, un zâmbet pe care nu îl voi uita nicicând, caci a ferecat în inima mea dragoste.

Ţi-ai adus aminte de un prieten drag? Trimite-i un mesaj special si urează-i noroc cu un buchet de crizanteme şi el va zâmbi cu plăcere primind un neaşteptat si elegant dar parfumat. Florile sunt întotdeauna perfecte pentru a-ţi exprima sentimentele printr-o combinaţie aproape infinită de texturi şi culori.

Am văzut cândva la un atelier design floral, câteva aranjamente superbe. Unele hazlii pentru prieteni, altele de o eleganţă desăvârşită pentru o zi de neuitat, în timp ce unele mi-au atras privirea prin inovaţia şi textura lor. Florarii care le-au creat, erau cei mai iscusiți și au poposit la olla.ro ca să te inspire atunci când vrei să dăruiești flori. Au pictat cu artă și măiestrie buchete colorate, dând viaţă unor splendide aranjamente florale. Creativitatea lor nu are margini, iar buchetele create par zugrăvite pe pânză cu penelul unui artist.

Ai uitat ? Nu-i nimic, trimite-i zambile şi greşeala îţi va fi iertată. Florile sunt perfecte pentru a cere scuze, un mod de împăcare cu cel iubit, cu un prieten sau un apropiat oricare.

Surprinde-ţi iubita, prietenii, colegii, familia, pe toti cei dragi, cu un buchet floral care exprimă sentimentele cele mai pure, pentru că oricui îi place să primească flori în mod neaşteptat.

mesaj flori

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2016.

*citat Albert Camus

 • 105
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Flori pentru tine, un mesaj special, fara nici o circumstanta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*