Monopoly – un clasic al jocurilor de masă, distracție garantată în orice casă

Monopoly clasic
Share the joy

Monopoly – un clasic al jocurilor de masă, distracție garantată în orice casă

Board games au devenit foarte căutate de când a început pandemia. Felul minunat în care poți petrece timpul cu cei dragi, latura educativă sau distracția de care poți avea parte jucându-le, le-au transformat în cele mai râvnite cadouri ale momentului. Un astfel de joc de societate nu este altceva decât un joc care se joacă la o masă și la care participă mai mulți jucători pentru a încerca să obțină victoria. Alături de șah, regele incontestabil al jocurilor de masă, cel mai important dintre toate este Monopoly.

Multe familii consideră Monopoly un joc educativ, în care înveți să îți controlezi finanțele, să investește bine și să gestionezi banii într-un mod corect pentru a învinge banca. Popularul joc de societate în care jucătorii cumpără proprietăți și clădesc orașe are diverse versiuni pentru copii, tematice, electronice și chiar unele în care este permisă înșelăciunea.

Monopoly

Jocurile de societate sunt ideale pentru petrece un timp prețios în familie, pe lângă îmbunătățirea legăturii familiale și îmbunătățirea comunicării pozitive, sunt și foarte benefice pentru copii, mai ales acum când abia se mai desprind de ecranele gadgeturilor.

Desigur, jocurile nu sunt create doar pentru copii sau pentru a „te juca” cu ele. Multe sunt create pentru a spori celor mai mici jucători diverse abilități în timp ce se distrează în compania celor dragi. Când cei mici joacă jocuri de societate cu părinții și frații lor, se creează amintiri minunate care îi vor face să-și cultive stima de sine. Prin urmare cred ca este foarte important ca părinții să-și rezerve puțin timp în fiecare săptămână pentru a crea un obicei frumos, a grava amintiri de poveste și pentru a se distra în familie.

Board games pentru copii

O modalitate excelentă de a introduce copiii în lumea Monopoly este jocul Monopoly Junior. Această versiune foarte originală înlocuiește pionii tradiționali cu personaje simpatice în formă de animăluțe, bancnotele cu monede precum cele din joculile video și tabla de joc este pe deplin personalizata pe această tema.

Monopoly Junior este adaptarea clasicului joc Monopoly în varianta simplu de înțeles pentru copii, cu o tablă de joc special adaptată pentru cei mici.

Jocul Monopoly Junior oferă partide rapide, pentru ca cei mici să nu se plictisească, ușor de parcurs, dar și multă distracție atât pentru copii, cât și pentru adulți. Vârsta recomandată este de la 8 ani, dar cu puțin ajutor din partea unui adult, copiii mai mici de această vârstă se pot juca fără probleme. Este un joc foarte distractiv și un cadou bun pentru orice copil.

Monopoly Clasic – un titan al jocurilor de societate

Monopoly clasic

A învăța să pierzi este o mare provocare. Pentru cei mai competitivi poate fi chiar frustrant, însă Monopoly adulți te învață să câștigi și să pierzi, gustând în egală măsură sentimentul învinsului dar și al învingătorului. De altfel nu contează dacă câștigi sau pierzi, ceea ce contează cu adevărat este să participi și să te distrezi.

Pentru adulți Monopoly Clasic este unul dintre jocurile cele mai distractive, ce totodată trezește spiritul antreprenorial. Dacă încă nu l-ați jucat, nu știți ce pierdeți! Doar aici va puteți descoperi și îmbunătăți abilitățile de investitor financiar, construind un oraș întreg, bucurându-vă de falimentul celorlalți jucători.

Oricât de mult s-ar schimba timpurile în Monopoly The Mega Edition de la Winning Moves, inima și sufletul jocului rămân ca în vechiul clasic. Este cu siguranță un joc de familie bazat pe noroc, dar o mare parte din acest noroc provine din planificarea și bazele pregătite la începutul jocului. Mulți jucători au propriile strategii precum achiziționarea de proprietăți ieftine pentru a le îmbunătăți, dar și pentru a le transforma în locuri luxuriante pentru a le vinde.

Sună haios, nu-i asa? Întocmai ca în viaţa reală.

Despre cel mai popular joc al tuturor timpurilor

Monopoly este probabil cel faimos joc de societate și a fost conceput pentru a educa oamenii asupra regulilor capitalismului și beneficiile unui sistem de distribuție a bogăției într-un mod egal.

Monopoly este un joc originar din Statele Unite, introdus pe piață de frații Parker. Este un joc de strategie, numit și “Jocul de schimburi comerciale rapide cu proprietăți”, numele lui se inspiră din conceptul economic de monopol, adică dominația unei singure entități asupra unei piețe. Jucătorii se mișcă roata pe o suprafață de joc, deplasându-se în funcție de numărul decis de zaruri, mărindu-și averile imobiliare prin achiziționare de case și hoteluri și încasând chirii de la adversarii săi, scopul final fiind de a-i împinge pe aceștia spre faliment.

3 Comments on "Monopoly – un clasic al jocurilor de masă, distracție garantată în orice casă"

  1. Multumim pentru recomandare!

  2. Foarte interesante aceste jocuri atât pentru cei mici cât și pentru cei mari!

  3. Monopoly clasic avem și noi, dar de cand avem copiii stă așezat frumos in dulap

Leave a comment

Your email address will not be published.


*