Cel mai bun tratament împotriva acneei și coșurilor de la Remary.ro

produse anti acnee profesionale
Share the joy

Cel mai bun tratament împotriva acneei și coșurilor de la Remary.ro

De când a început pandemia, utilizarea măștilor a devenit obligatorie pentru toate categoriile sociale și astăzi o poartă toată lumea, nu doar cei care lucrează în domeniul sanitar. Din nefericire unul dintre efectele utilizării continue a acesteia este apariția acneei cunoscută sub numele de „ maskne ”. Denumirea exactă ar fi acnee mecanică și este rezultatul fricțiunii mecanice a unui țesut împotriva pielii.

Când vorbești sau respiri, mai ales acum în anotimpul rece, masca tinde să se umezească în exces și pe lângă faptul că este enervant, iar mie îmi strică și machiajul… creează un mediu ideal pentru proliferarea bacteriilor, astfel frecarea măștii de pielea feței face ca bacteriile să pătrundă în porii pielii și accentuează erupțiile acneice.

De fapt este o acnee obișnuită care poate apărea chiar și la persoanele care nu au avut-o niciodată și pentru că va trebui să mai purtăm încă multă vreme masca, dar pielea noastră nu este obișnuită și va reacționa prin formarea coșulețelor, astăzi va aduc în atenție două produse care ne pot ajută să ameliorăm efectul maskne și să avem o piele netedă și frumoasă când dăm masca jos.

În plus, complexul de ingrediente active face ca aceste produse să fie utile și adolescenților care în procesul de dezvoltare trec și prin această etapă.

Acneea juvenilă, un motiv de stres și pentru adolescenți și pentru părinți

Fiul meu are aproape 13 ani și este fix în acea perioadă în care hormonii sunt scăpați de sub control, totul este puțin confuz pentru el și nu prea înțelege schimbările care au loc și în plus a apărut și cel mai urât dintre inamici: acneea juvenilă. Deși acneea este o afecțiune comună a pielii care îi afectează pe tineri, mulți dintre aceștia se simt rușinați și frustrați, devenind introvertiți și refuzând socializarea de teama glumelor de prost gust. Acneea poate avea un impact semnificativ din punct de vedere emoțional asupra adolescenților, iar managementul timpuriu va evita sechelele și va permite un stil de viață sănătos și o adolescență fericită. Această afecțiune are o rezolvare excelentă cu produsele special dezvoltate pentru un ten cu acnee de către Remary România.

Pentru că am primit un pachet format din două dintre cele mai vândute produse ale Brandului Remary în anul 2020 și am observat chiar pe pielea fiului meu cum coșurile specifice vârstei se atenuează, astăzi vă vorbesc și vouă despre acestea.

Loțiune tonică anti acnee profesională

Creată pentru rezolvarea problemelor tenurilor acneice, indiferent de vârstă, ingredientele specifice din formulă conferă loțiunii proprietăți de reducere a onctuozității intense diminuând excesul de sebum. Epilobium Angustifolium inhibă acțiunea bacteriei Propionebacterium Acnes. Extractele de gălbenele și mimoză au acțiune antiinflamatoare, antioxidantă, reparatorie la nivelul epidermei.

Loțiune tonică anti acnee profesională

Această loțiune tonică anti acnee profesională are efect tonifiant și răcoritor, are o ușoară aromă verde, mentolată, a plante și a curat, nu are efect astringent și nu ustură la aplicare.

Pentru mine care am un ten mixt am folosit o dischetă și am șters toată fața, insistând pe zona T și pe zona acoperită de mască.Pentru băiat am utilizat un bețigaș cosmetic și am șters coșulețele cu acest toner. Pentru ambii am aplicat tratamentul o dată pe zi, pe tenul curat și uscat.

Acneea juvenilă a fost prima care a cedat după 3-4 zile. Coșulețele cu tendința de inflamare s-au retras, nu au mai format pustule și s-au uscat.

Pentru mine pot spune că are un efect uluitor de curățare și iluminare, pielea uniformizându-se foarte rapid.

Un alt lucru pe care vreau să îl subliniez este că nu are efect bumerang, cum se întâmplă cu unele tonere care inițial lasă piele curată, matifiată și spre dimineață excesul de sebum te trezește din somn. După aplicare pielea se simte proaspătă, nu strânge ( în cazul meu care am pus pe suprafețe mari, chiar nu am simțit vreun disconfort) și nu încarcă.

Flaconul are 200 ml, într-o săptămână am folosit amândoi cam ce se vede, așadar cred că e suficient pentru 6-8 luni, poate chiar un an, aplicat doar pe suprafețele afectate. Oricum produsele sunt valabile 24 de luni de la deschidere.

Desigur, eficiența sa este mai ridicată dacă se folosește împreună cu Professional Anti Acne Cream Remary.

Professional Anti Acne Cream Remary

Cremă tratament împotriva acneei și coșurilor

În timpul adolescenței, când nivelurile hormonale sunt depășite, pielea reacționează cu o activitate crescută a glandelor sebacee provocând bine-cunoscutele focare care, în timp ce pentru unii adolescenți reprezintă un por înfundat sau un coș ocazional, pentru alții se transforma într-o tragedie și devine o afecțiune cronică. Ambele situații pot fi rezolvate cu o rutină adecvată de îngrijire a pielii, astfel ca o completare a loțiunii tonice, crema anti acnee este un tratament medicinal intens purificant și reparator, ce tratează problemele oricărui tip de ten cu acnee.

Această cremă tratament împotriva acneei și coșurilor conține compuşi activi cu rol antibacterian, care ameliorează acneea și îmbunătățesc aspectul epidermei. De asemenea, conține ingrediente cu proprietăți de hidratare și reglează excesul de sebum.

Și pe aceasta am folosit-o diferențiat. Pentru băiat, doar pe locurile afectate, iar eu am testat-o pe toată fața, cu insistență asupra bărbiei unde îmi apar coșuri de la mască.

Ca o prima impresia pot spune că are o textură ușoară, se absoarbe rapid în piele și hidratează intens. Apoi estompează petele și ameliorează tendința de infectare a coșurilor. Nu am puncte negre, doar unele coșuri care se infectează de la mască ce se înroșesc și devin dureroase, dar felul în care uniformizează tonul pielii mi se pare incredibil.

Ca adult nu pot spune că am fost afectată de acnee, dar de când cu masca am episoade destul de urâte, în special pe bărbie și sub mandibulă. Produsele Remary au ajutat enorm. Nu doar că facilitează uscarea și retragerea coșurilor în formare, dar uniformizează tenul și în sfârșit pot zâmbi fără să las privirea în jos când îmi scot masca.

Nu va mai spun de puștiul meu, care e în al nouălea cer de fericire. În sfârșit deschide camera când este la ore online.

produse anti acnee profesionale Remary

Beneficiile tratamentului anti acnee Remary

  • Reduce erupțiile acneice
  • Reduce inflamația și roșeața
  • Reduce petele
  • Curăță și minimizează porii deschiși
  • Controlează secreția de sebum
  • Lasă pielea moale și mată
  • Remineralizează și hidratează pielea
  • Previne uscarea pielii

Produsele nu conțin parabeni și sunt apte pentru ten mixt, ten gras și / sau cu tendințe acneice.

Tu cum lupți împotriva acneei?

Be the first to comment on "Cel mai bun tratament împotriva acneei și coșurilor de la Remary.ro"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*