Facturare cloud Ciel România, cel mai simplu şi rapid program de facturare online

Ciel Cloud
Share the joy

Facturare cloud Ciel România, cel mai simplu şi rapid program de facturare online

Astăzi vorbim despre facturare cloud Ciel Romania, cel mai simplu şi rapid program de facturare online, mai exact o aplicaţie care foloseşte tehnologie de ultimă generaţie şi cu ajutorul căreia ai asigurate servicii de facturare, oricând şi de oriunde de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Ciel cloud îți pune la dispoziție un program de facturare, management şi contabilitate ideal pentru a facilita sarcini administrative de la orice calculator sau dispozitiv smart pe care îl deţii.

Acest program de facturare online oferă o gamă largă de opţiuni, flexibilitate şi personalizare. Ciel cloud permite un mod simplu de a controla resursele financiare ale companiei şi relaţia cu partenerii sau contabilul tău.

Programul de facturi online este extrem de simplu de utilizat şi poţi gestiona rapid fluxul facturilor. Ciel cloud este configurabil şi personalizabil pentru a se potrivi nevoilor fiecărui utilizator şi fiecare sector.

Cum accesezi şi utilizezi programul

Pentru a face facturi online, nu ai nevoie să instalezi vreun program. CIEL Cloud se poate accesa direct de pe dispozitivul tău cu browserele Google Chrome, Mozilla Firefox şi Safari. Astfel dacă eşti conectat la internet, prin CIEL Cloud poţi factura din orice loc al lumii, beneficiind de toate facilităţile pe care programul de facturi online ţi le pune la dispoziţie.

Pentru a utiliza programul nu ai nevoie de cunoştinţe de programare. Odată ce eşti familiarizat cu aplicaţia software CIEL V7, utilizarea devine simplă, CIEL Cloud fiind extrem de intuitiv.

Indiferent dacă ai compania ta sau eşti contabil şi lucrezi pentru un antreprenor, poţi factura în cloud simplu şi rapid.

Astfel datorită faptului că totul este stocat în cloud, practic ai acces în orice moment, la orice informaţie ai nevoie. În CIEL Cloud toate procesele de bază ale unei afaceri sunt grupate în cadrul unui sistem coerent, de maximă siguranţă, pe care îl poţi accesa rapid oriunde te afli.facturare cloud

Principalele caracteristici factură în cloud cu Ciel România

  • CIEL Cloud ermite accesul la program ai mai multor utilizatori oferind control total şi siguranţa bazei de date.
  • Bazat pe o interfaţă mulţi-fereastră, programul vă permite să lucraţi cu mai multe sarcini simultan, favorizând eficienţa şi organizarea de informaţii.
  • Structura programului, accesat exclusiv online, transferul de date făcându-se doar între client şi server, CIEL Cloud oferă securitate, fiabilitate şi o bună performanţă.
  • Factura în cloud este instrumentul de bază necesar pentru rapoartele contabile ale oricărei afaceri.
  • Aplicaţia oferă editor de script-uri, interogări şi rapoarte personalizate pentru toţi utilizatorii. Această flexibilitate vă permite să trimiteți sau sa primiți note contabile pentru realizarea automată a proceselor de facturare.

De ce sa apelezi la facturare cloud CIEL Romania?

Pentru ca CIEL.ro oferă soluții software financiar-contabile la cheie, însoțite de servicii profesionale de customer support.

Cu o experienta de peste 25 de ani, au dezvoltat multiple aplicații software stabile, uşor de utilizat, perfect adaptate oricărui tip de afaceri.

Detinand un portofoliu de clienti care ii recomanda, mai mult decât performanţă, CIEL România înseamnă evoluţie prin inovaţie şi viziune.

1 Comment on "Facturare cloud Ciel România, cel mai simplu şi rapid program de facturare online"

  1. ghelbere elena | mai 28, 2017 at 10:51 am | Răspunde

    Sunt multe programe de contabilitate iar Ciel este unul dintre cele mai bune.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*