WowFixit, solutia ideala pentru dispozitivele tale

Share the joy

Pe nisipul de la mare , am scapat tableta mea
Marea mi-a urmat chemarea, cu nisip semnandu-se pe ea

Am ridicat tableta cu rasuflarea intretaiata, am examinat-o pe toate partile, nu era ciobita, nu era crapata, doar plina de nisip.  Am sters-o apasat cu poalele rochiei de in. Si pe o parte si pe cealalta, apoi cand m-am uitat la ea, parea prafuita, i-am mai dat un lustru dar, parca se facea tot mai urata. M-am gandit ca nu se vede bine de la soare si o voi sterge in camera cu servetelele de la ochelari, asa cum fac de fiecare data cand degetelele murdare de ciocolata, ale pustiului meu, poposesc pe suprafata ei lucioasa.

Nu m-am gandit la dezastru pe care aveam sa il descopar mai tarziu, in camera de hotel. Tableta mea nou nouta era plina de zgaraieturi fine, serpuitoare si insinuante. Parca ma certau ca am fost nesabuia, nu ii aplicasem folie si nici nu o tineam in husa. Tot timpul aveam impresia ca folia incetineste timpul de raspuns apoi cand incepea sa capete bule, pe la colturi, devenea cu adevarat suparatoare. Nu mai spun ca am aplicat odata filia singura si am capsat gaura pentru camera fotografica, pe cealalta parte, apoi am mai facut una… si de acolo au inceput sa infloreasac bule. LA cateva zile dupa ce am lipit folia am scos-o . Si uite asa am distrus tableta. Tare as fi avut nevoie de WowFixit sa o repar si nu as mai fi iesit trista in toate pozele  pe care le-am facut  in restul vacantei.

Despre WowFixit am aflat intamplator chiar pe cand cautam un film despre aplicarea foliei protectoare. Si mi s-a parut o solutie salvatoare, dar nu ma gandeam ca voi avea chiar eu nevoie de ea.

WowFixit este un produs proaspăt lansat în România și este una dintre cele mai bune soluții pentru a avea grijă de ecranul dispozitivelor tale. Este o soluție care se aplică pe ecranul telefonului, tabletei, laptopului sau chiar smartwatch-ului pentru a le proteja. Soluția se întărește după aplicare și devinde un strat asemănător sticlei, cu proprietăți incredibile: fără bule la aplicare sau după (așa cum se întâmplă în cazul foliilor obișnuite), este ultra-rezistent la zgârieturi, anti-bacterian și invizibil.

WOWFIXIT

 Iata cateva motive pentru care sa ti-l doresti

*Invizibil
Având în vedere că vorbim de nanotehnologie, nu poate fi observat cu ochiul liber, deci e ca și cum nu ar exista.
*Rezistent la zgârieturi
O singură picătură de lichid WowFixit de protecție aplicată pe ecranul telefonului, tabletei sau laptopului tău va face sticla ultra rezistentă la zgârieturi.
*Organic
WowFixit nu conține substanțe toxice! Este realizat din materiale naturale 100% și favorabile mediului înconjurător.
*Protecție fără bule
Datorită nanotehnologiei, Wowfixit oferă un strat ultra rezistent. Fiind mai degrabă un lichid, decât un strat solid de plastic, nu vor apărea bule de aer.
*Vivacitate îmbunătățită
Foliile de protecție pentru ecran din plastic reduc vivacitatea și claritatea ecranului original. Cu WowFixit, ecranul telefonului este limpede asemeni cristalului iar vivacitatea, culorile și luminozitatea cresc.
*Anti-bacterian
WowFixit este anti-bacterian și anti-microbian, ceea ce înseamnă că nu permite dezoltarea bacteriilor.
Ei ce spui, nu-i asa ca e fantastic? Uita de folia plina de bule, WowFixit  are grija de dispozitivul tau. E clar ?

Be the first to comment on "WowFixit, solutia ideala pentru dispozitivele tale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*