Bratari din piele, cele mai frumoase accesorii – review

bratari din piele
Share the joy

Bratari din piele, cele mai frumoase accesorii – review

Hello dragile mele fashioniste, astăzi prezint un review despre nişte accesorii superbe, de la un magazin minunat cu lucruri handmade pe care eu le iubesc atât de mult.

Este vorba despre două brăţări din piele, absolut perfecte, de care sunt foarte mulţumită şi pe care vi le arăt acum.

bratari piele

 

Importantă accesoriilor hand made, a câştigat o importantă deosebită în vremurile de astăzi când fiecare tarabă e plină de chinezisme din plastic. Ştiind acest lucru, nu doar am cumpărat aceaste brăţări pentru mine şi soţul meu, fiind cadouri importante pentru un eveniment ce se apropie, dar vi le arăt şi vouă în caz rămâneţi fără inspiraţie, acum când luna cadourilor se apropie cu paşi repezi.

Despre magazin v-am vorbit AICI. Pe lângă brăţări din piele mai găsiţi acolo minunatele brăţări shamballa, încărcate de simbolistica şi magie, coliere, cercei şi diverse accesorii.

Brăţările mele sunt superbe. Au fost lucrate special pentru noi, după ce am ales nuanţele, modelul, tipul pielii şi mărimea. Au un aspect frumos şi elegant şi pot fi purtate la orice ţinută accesorizand-o cu stil.

Brăţările din piele nu pot fi categorisite că fiind exclusiv pentru bărbaţi sau doar pentru doamne. Podoabe aproape unisex, în afară de acele modele dedicate, sunt cele mai cool accesorii pe care le poţi purta sau dărui.

Bratari piele

Brăţara din piele pentru soţul meu este un accesoriu la care râvneşte de foarte mult timp. Făşiile fine din piele napa sunt împletite manual, cu grijă şi atenţie la detalii, formând un şnur cu un model superb. Capetele se adună împreună în închiderea metalică de culoarea oţelului sidefat, magnetică.

Brăţara este foarte confortabil de purtat, fie singură , fie însoţită de un ceas în aceleaşi tonuri. Se aşează perfect şi la capătul mânecii unui costum elegant dar şi la un tricou purtat cu o pereche de jeans.

bratari din piele

Eu mi-am ales pentru mine o brăţară cu un model complicat, sofisticat şi extrem de elegant. Farmecul ei m-a cucerit încă de când am zărit-o prima dată pe site.

Tot din piele napa, fină, într-o culoare nude, naturală, se închide într-un nod prin câte trec capetele suprapuse. As purta-o la orice. Se potrivește și la bluzițe diafane de mătase și la tricouri sau geaca din piele atât de necesara în zilele astea de toamna friguroasă.

bratari din piele

 

Bratarile au venit ambalate individual in saculeti fini de organza cu un bilet de prezentare scris de mana <3 .

Dacă sunteți în căutarea unui accesoriu potrivit pentru toate gusturile, va invit pe bratari-handmade.ro.

Doar aici veți găsi brațări unice, împletite special pentru voi, brațări care au o inimă și un suflet dăruite de meșteri, care vă vor face sa fiți remarcați prin eleganța pe care o emană.

Be the first to comment on "Bratari din piele, cele mai frumoase accesorii – review"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*