Zilele se reped hulpave lăsând în urma clipe pline de amintiri.
Luni, marți… zile, săptămâni, se scurg din orologiu, prind viată, apoi efemere, se sting, risipindu-se ca fumul unui tăciune aprins, uitat în vatră.
Iată că suntem în aprilie deja, vara stă să bată la ușă… goana timpului mă întristează uneori.
O noua săptămână, o nouă miercuri, în care am continuat sa păstrez obiceiul căpătat de curând, acela de a avea o zi pe săptămână în care meniul sa fie curat de… carne.
Astăzi am avut o prăjitură cu brânză ( de fapt am încercat o rețetă nouă de pască), pe care am servit-o alături de o dulceață de căpșuni.
Au apărut cartofii noi și pur si simplu nu m-am putut abține de la o porție generoasa de cartofi noi, fierți si apoi rumeniți în unt. I-am intercalat cu rondele de cașcaval și am presărat ierburi aromate.. mmm, un deliciu.
Seara o salată cu baby spanac direct de pe strat, câteva frunze de lobodă roșie, codite de ceapa și brânza emmentaler , stropită cu ulei de măsline și oțet balsamic de căpșuni.
Va invit si la masa lui @Daniel, unde pentru miercurea fara carne are o „bunaciune” de salata orientala si alte delicii… fara carne.
Super retete …arata foarte bine!!