Miercurea fara carne, 27aprilie

Share the joy

Zilele se reped hulpave lăsând în urma clipe pline de amintiri.

Luni, marți… zile, săptămâni, se scurg din orologiu, prind viată, apoi efemere, se sting, risipindu-se ca fumul unui tăciune aprins, uitat în vatră.

Iată că suntem în aprilie deja, vara stă să bată la ușă… goana timpului mă întristează uneori.

O noua săptămână, o nouă miercuri, în care am continuat sa păstrez obiceiul căpătat de curând, acela de a avea o zi pe săptămână în care meniul sa fie curat de… carne.

Astăzi am avut o prăjitură cu brânză ( de fapt am încercat o rețetă nouă de pască), pe care  am servit-o alături de o dulceață de căpșuni.

Au apărut cartofii noi și pur si simplu nu m-am putut abține de la o porție generoasa de cartofi noi, fierți si apoi rumeniți în unt. I-am intercalat cu rondele de cașcaval și am presărat ierburi aromate.. mmm, un deliciu.

Seara o salată cu baby spanac direct de pe strat, câteva frunze de lobodă roșie, codite de ceapa și brânza emmentaler , stropită cu ulei de măsline și oțet balsamic de căpșuni.

 

miercurea fara carne

Va invit si la masa lui @Daniel, unde pentru miercurea fara carne are o „bunaciune” de salata orientala si alte delicii… fara carne.

 

1 Comment on "Miercurea fara carne, 27aprilie"

  1. Super retete …arata foarte bine!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*