Gene frumoase și priviri de impact cu noile mascara Melkior

Mascara blue de la Melkior
Share the joy

Gene frumoase și priviri de impact cu noile mascara Melkior

Hello ladies,
sper că sunteți la plajă într-un loc exotic, bucurându-vă de peisaje spectaculoase și momente de relaxare deplină.

În articolul de astăzi vă vorbesc despre două produse Melkior pe care le-am purtat toată vara: Mascara Waterproof, de un negru profund și priviri de impact chiar și când ieși din piscină și Mascara Blue, ce îmbracă genele într-un albastru electric, pentru petreceri de vara fabuloase și priviri exotice.

Când vine vara și schimbăm pantofii cu tocuri înalte pentru sandale lejere și pantaloni scurți, nu înseamnă că trebuie să renunțăm și la machiaj pentru că temperaturile ridicate sau distracția la piscină îl fac să se împrăștie, ruinând imaginea perfectă.

Dacă blush-ul nu mai este obligatoriu, pentru că soarele conferă o strălucire aparte pomeților noștri, rimelul este o necesitate fără de care nu putem pleca de acasă. Așadar dacă te pregătești să mergi la plajă sau la piscină și nu ai vrea să renunți la machiaj, nu-ți face griji, cu rimelul de la Melkior poți obține machiajul perfect pentru această vară.

Mascara Waterproof – 12.5ML

Makeupul rezistent la apă a evoluat foarte mult de la începuturile sale. Acum, dacă dorești un machiaj rezistent, colorat și plin de farmec, îl poți avea doar cu o atingere și produse care nu încarcă tenul, îngrijind în același timp pielea.

Pentru vacanță cea mai bună opțiune este să alegem un aspect minimalist și elegant, care să dea strălucire și să sublinieze frumusețea naturală, adică cam un ruj și un rimel de calitate. Pe de altă parte, dacă ceea ce cauți este un machiaj care se păstrează perfect după o zi la plajă, poți îndrăzni cu o privire mai aventuroasă și noul rimel de un negru absolut de la Melkior.

A fi pe plajă sau la piscină nu înseamnă să renunți la makeup…

În această vară, veți fi mai frumoase decât oricând datorită noii mascara waterproof de la Melkior,rezistentă la apă, care datorită formulei pe bază de ceară nu se dizolva și îți permite să porți un makeup intact toată ziua.

Mascara waterproof

Formula inovatoare asigură un machiaj de lungă durată și dă un volum de invidiat genelor, separându-le perfect, fără a pierde naturalețea.

Peria sa perfectă îmbracă fiecare fir pentru un rezultat spectaculos, cu volum și definire, oferind o acoperire maximă pe întreaga lungime a genelor.

Nu se întinde, nu curge și este perfect pentru zilele toride de vară sau pentru o petrecere la piscină!

Mascara Blue Melkior – 8ML

Cu ajutorul rimelului blue de la Melkior poți să îți reinventezi aspectul prin afișarea genelor cu pigmenți în tonuri intense și de durată.

Dacă această tendință a fost prezentată în show-urile de modă ca o fantezie a artiștilor de make-up de paradă ce reamintește de anii 90, plini de culori vibrante, tinerești, acum este rândul nostru să purtăm o mascara colorată, de un albastru electric impecabil.

Mascara blue Melkior

Mascara blue este o resursă inepuizabilă pentru un makeup de efect vara aceasta. Perfect pentru a obține un stil de machiaj complet diferit, poți să te joci cu combinații diverse și să încerci un altfel de aspect pentru serile de distracție.

Cu o culoare intensă, mascara blue este ideală pentru obținerea unui efect de volum și pentru a conferi intensitate privirii în tonuri îndrăznețe.

Chiar aplicat într-un singur strat, textura intens pigmentată îmbracă genele într-un val vibrant de culoare intensă.

Peria sa este special concepută pentru o acoperire uniformă și definirea fiecărei gene în parte, oferind un makeup de durată care nu se întinde și nu curge.

Petrece vara cu un makeup impecabil și priviri glamouroase cu noile mascara Melkior!

3 Comments on "Gene frumoase și priviri de impact cu noile mascara Melkior"

  1. Trandafir Mihaela Anabela | iulie 22, 2019 at 4:56 pm | Răspunde

    daaa, as vrea eu plaja, dar tocmai am terminat ciorba si de tocat rosiile pt bulion? cand va mai creste fiimea poate o.m merge si noi la. mare

  2. Valeria Chertes | iulie 22, 2019 at 5:07 pm | Răspunde

    Arata minunat genele cu acest rimel.

  3. Chisnenco Oana Mihaela | iulie 22, 2019 at 7:57 pm | Răspunde

    Wow. Super rimelul Mascara Blue. Mulțumim pentru recomandare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*