3 ani de Zaful, OOTD cu ultima comanda de pe site

Tricou aniversar
Share the joy

3 ani de Zaful, OOTD cu ultima comanda de pe site

Zaful.com este unul dintre cele mai mari site-uri care comercializează tot tipul de obiecte de îmbrăcăminte pentru doamne și tocmai a împlinit 3 ani. Cu această ocazie au practicat niște reduceri senzaționale de care eu am profitat din plin.

După cum bine ştiţi, multe dintre hainele vândute pe acest site sunt cele care ajung sub eticheta vreunui mare brand, vândute la preturi de zeci de ori mai mari.

Mai am câteva lucruri achiziționate de la ei su sunt extrem de mulțumită. În ultima comanda am avut 3 tricouri, iar pe drum este o rochiță pe care abia aștept să o primesc.

Toate tricourile sunt cu un procentaj ridicat de bumbac, cu imprimeuri de bună calitate.

Tricou aniversar

Tricou aniversar zafulNu am ratat ocazia să am acest tricou aniversar, mai ales ca prețul a fost rezonabil. Incă îl puteți găsi pe site in mărime universala. Acest tricou este de bună calitate, cu imprimeul aniversar Zaful 3 ani. Cred ca este tricoul cu cea mai buna compoziție de fibre de bumbac din cate am luat de pe webshop-urile asiatice.

Eu aş aprecia ca este un M, deci dacă sunteți mai plinuțe, posibil să vă vină foarte strâmt.

Lungimea este medie, mâneca scurtă și strâmtă, nu lasă scame și nu pătează pielea ca unele tricouri similare.

Celelalte 2 tricouri le-am luat pentru o prietena care poarta XL. Marimile de pe Zaful corespund cu cele europene, cel putin la tricourile pe care le-am luat eu.

Tricoul tip rochiță nu mai este disponibil, nici nu mai are rost sa il arat.

Este perfect pentru plajă sau pentru diminețile care au inceput să se răcorească. Poate fi purtat și ca rochiţă de casă sau pentru viitoarele mămici pentru ca are design tip A line. Partea din fata este puțin mai scurtă în timp ce partea din spate are un croi tip sirenă. Dacă revine pe stoc vi-l recomand.

Imprimeul are sclipici pe care din fericire nu îl împrăștie prin casa. Nu este pufos pe interior, doar are o ţesătură mai groasă ca tricoul aniversar, fapt care îl face apt pentru a fi purtat pe o vreme mai racoroasă.

Şi acest tricou are un material destul de bun. Un bumbac moale, plăcut la atingere.

Roll Sleeve Text Print TeeRoll Sleeve Text Print Tee

Acest tricou nu prea m-a încântat. Mânecile nu sunt ”roll” deloc, e un tricou simplu, dacă vrei să îl porţi ca în fotografie trebuie să le rulezi tu și să le prinzi cumva. Fata de primul tricou aniversar nici nu se compara…

Nici materialul nu se ridică la înălțimea celorlalte două. E mai mult sintetic decât bumbac. Însă îl salvează imprimeul de bună calitate și mesajul haios. Măcar procentul mare de fibră sintetică nu îl lasă să se şifoneze deloc.

Este un model destul de lung, dacă nu iei măsura corectă, te derajează. Este însă elastic astfel încât se așează mai bine dacă este fix.

Desigur, pentru ca eu sunt un mare fan T-Shirt, la mine pe blog veti gasi intotdeauna tot felul de tricouri.

 

5 Comments on "3 ani de Zaful, OOTD cu ultima comanda de pe site"

  1. Foarte frumoase tricourile. Poate sunt din material mai bun ca la noi.

  2. Am luat de la ei o salopeta, este pe drum. Abia astept sa ajunga! Foarte faine tricourile!!! Si…la multi ani, Zaful!!!

  3. Wooow da ti-ai luat ceva hainute de la ei. Sunt super faine 🙂

  4. Foarte frumoase hainutele. Tricoul aniversar este chiar fain! Sa le folosesti cu drag.

  5. Foarte dragute tricourile tale. Cel mai frumos este cel cu Zaful!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*