Mama și copilul – o odisee cu parfum de amintiri minunate

cosmetice EP Line
Share the joy
 • 36
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Mama și copilul – o odisee cu parfum de amintiri minunate

Când devii mamă înțelegi că toate răspunsurile la unele întrebări pe care poate le-ai pus prietenelor tale care aveau copii nu necesită inteligență așa cum ne-am fi gândim noi, ci emoții care să fie câștigate prin experiențe. Acum că sunt la rândul meu mamă, am trecut și eu prin multe dintre acele experiențe și înțeleg clar unele lucruri care nu prea aveau sens când mi le explica cineva.

De-a lungul timpului am înțeles că mamele devin experte în raționamente care nu are nimic de-a face cu rațiunea. Ci pur și simplu funcționăm din instinct, în primul rând cu inima și emoțiile.

Astfel când pielea puștiului meu a fost afectată prima dată de dermatită am știut din instinct că nu e o simplă iritație și m-am bucurat teribil când am găsit produsele recomandate de medicul dermatolog și de pediatru, pe site-ul celor de la notino în secțiunea mama și copilul.

Uriage alintă pielea delicată

Evident nu există cuvinte care să exprime sentimentul de neajutorare pe care îl simți atunci când copilul tău se confruntă cu o situație care te scoate din zona de confort, iar diagnosticul de dermatită atopică pus copilului m-a făcut să înțeleg importantă produselor cosmetice pe care le așezăm pe pielea noastră și a copiilor noștri. Nu întotdeauna un puf de parfum de al nostru sau crema noastră preferată sunt tolerate și de pielea celor mici!

Produse mama și copilul de la Uriage

Produsele Laboratoarelor Dermatologice Uriage adună în fiecare “alint” ce îl așază pe pielea noastră toate efectele benefice ale apei îmbogățită cu minerale și oligoelemente ce țâșnesc din izvorul de apă termală Uriage.

Uriage Bariéderm Cica cremă reparatoare cu cupru și zinc SPF 50+

Apa termală Uriage ajută la calmarea tenului și a pielii, previne deshidratarea și fortifică barieră cutanată. Datorită efectelor sale, dermato cosmeticele Uriage sunt recomandate de dermatologii din întreaga lume atat pentru copii cât și pentru adulți.

Printre cele mai îndrăgite produse ale acestui brand franțuzesc se numără crema Uriage pentru față, Uriage Bariéderm pentru mâini și crema nutritivă Uriage Xémose și loțiunea facială de curățare Uriage Hyséac. De menționat și gama Uriage Age Protect, cu efect de întinerire, gama pentru ten sensibil Uriage Roséliane și cremele solare Uriage Bariésun.

Uriage pentru copii oferă o paletă largă de produse testate dermatologic cu efect terapeutic și de hidratare ideale pentru pielea celor mici.

Cred că am folosit cam toate produsele lor, de la balsam de buze când cel mic avea un puseu de dermatita periorală, la toată gama de Uriage Cica Cream cu zinc când pielea devenea atât de uscată încât apăreau micro leziuni ce îl deranjau pe puști. Șervețelele umede, crema de duș și produsele de protecție solară au fost și ele un real ajutor de-a lungul timpului și vi le recomand din inimă ca prima opțiune pentru îngrijirea pielii copilului vostru atunci când nu știți ce să cumpărați.

Produse cosmetice pentru copii? Da vă rog!

În ultimii ani oferta de produse cosmetice s-a diversificat considerabil vizând în mod specific fiecare grupă de varstă, portofoliul majorității brandurilor cuprinzând cosmetice potrivite practic oricărui utilizator. Dacă noi ca aduți ne putem permite testarea diverselor produse pornind de la preferințe personale sau specifice pielii noastre, pentru cei mici trebuie să alegem cu mare grijă produsele pentru igienă și parfumurile, mai ales în primii ani de viață când pielea este în plină dezvoltare.

Astfel de multe ori ne vedem puși în dificultate deoarece industria de produse cosmetice pentru îngrijirea copiilor a cunoscut un salt considerabil, iar oferta este amețitoare.

Dar cum copiii preferă culoarea și mirosul plăcut, fără să știe ce pot ascunde acestea, spumele de baie, uleiurile, cremele, loțiunile și parfumurile și chiar pudra de talc sau orice alte produse care în mod special nu se clătesc de pe piele, ar trebui să fie lipsite de orice ingrediente toxice întocmai ca cele regăsite tot în secțiunea mama și copilul și aparțin mărcii EP Line.

cosmetice EP Line

EP Line – cele mai haioase cosmetice pentru copii

Acestea sunt produse în UE și sunt special create pentru copii. Cu formule delicate, adaptate pentru igiena zilnică a celor mici, nu modifică pH-ul pielii datorită ingredientelor fără detergenți, respectând echilibrul natural al pielii.

Gelurile de duș și șampoanele curăță eficient, în timp ce hidratează și protejează epiderma celor mici, iar când se termină, flaconul haios se poate transforma într-o jucărie nouă.

Ambalate în recipiente vesele și colorate cosmeticele EP Line îi ajută pe cei mici să aprecieze îngrijirea corporală zilnică, transformând-o dintr-o rutină plicticoasă și uneori obositoare într-un joc plin de fantezie cu prietenii imaginari din desenele animate preferate.

Parfumurile lor sunt minunate, miros fantastic, recipientele sunt extraordinar de frumoase și cel mai important, acestea nu provoacă alergii. De altfel sunt atât de frumoase încât eu i-am cumpărat puștiului meu cadou câte un parfum și geluri de duș, ori de câte ori aveam ocazia… și sau comportat excelent pe pielea lui sensibilă.

Ultimate Spiderman eau de toilette pentru copii

Trebuie să subliniez că toate cosmeticele EP Line conțin cel puțin 95 % ingrediente naturale și sunt fără parabeni sau sulfați. Toate produsele EP Line sunt testate dermatologic și microbiologic, sunt certificate și respectă cele mai înalte standarde ale UE. Și să vă spun un secret… că tot au mai rămas mai puțin de 100 de zile până la Crăciun: au un preț foarte accesibil!

Mama și copilul – produse care aduc confortul

Bineînțeles experiența mama și copilul nu se rezumă numai la cosmetice și sunt extrem de fericită că notino s-a gândit la toate acele aspecte pe care viața unei tinere mămici le cuprinde, etalând în portofoliul acestei secțiuni și biberoane, suzete și sterilizatoare, creme pentru vergeturi, protectoare și creme pentru mameloane, chiloți și tampoane post partum și o mulțime de alte produse care aduc confort oricărei proaspete mămici. Ba chiar puteți gasi monitoare audio pentru bebeluși, produse pentru îngrijirea primilor dinți de lapte și celebrele forfecuțe cu varful rotunjit pentru taiat unghiuțele fără bătăi de cap.

Ție ce produse pentru mama și copilul ți-au fost de folos?
 • 36
 •  
 •  
 • 1
 •  

Be the first to comment on "Mama și copilul – o odisee cu parfum de amintiri minunate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*