Cateva idei pentru a amenaja locul de luat masa

cateva idei pentru a decora locul de luat masa
Share the joy
 • 133
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cateva idei pentru a amenaja locul de luat masa

Vrei sa decorezi putin locul de luat masa? In acest caz, trebuie sa stii ca nu este atat de complicat sa decorezi peretii din aceasta incapere din casa.

Nimic nu se compara cu decoratiunile murale pentru a pune cel mai bine in valoare locul de luat masa. Oglinzi, rame, ustensile sau alte accesorii… iata cateva idei de care sa tii cont pentru a decora asa cum trebuie locul de luat masa.

Oglinda oglinjoara…

Oglinzile sunt cele care vin cu un plus de eleganta pentru locul de luat masa, dar si cu un plus de profunzime. Rotunde, ovale, patrate sau in alte forme mai originale, oglinzile se adapteaza incaperilor din casa si stilului de la tine din casa. In functie de decorul locului de luat masa, fie ca este mai modern, mai boem sau de inspiratie vegetala, alege o oglinda cu o rama mai rustica sau mai vintage. Materialele nobile precum lemnul sau marmura sunt cea mai buna alegere.

Ramele foto pentru toate stilurile de decor

Pentru a avea un loc de luat masa extrem de primitor, ramele foto pot sa fie o optiune extrem de buna. Poti sa le folosesti pentru a expune pozele cu familia, dar nu  numai. Daca ai un loc de luat masa intr-un stil mai modern, poti alege poze sau afise cu orasele lumii in rame albe care au un efect extrem de fermecator. Sau daca locul tau de luat masa are un stil mai natural, inspirat de natura, poti alege poze cu plante sau vegetale care se vor integra perfect in ambianta casei tale.

Ustensile de gatit, un decor inedit

Ustensilele de bucatarie pentru cea mai originala sau mai autentica ambianta. Daca vrei sa conferi o alura mai vintage locului tau de luat masa, poti agata ustensilele de bucatarie pe pereti. Tigai, caserole, linguri sau alte ustensile, din alama sau din otel sunt foarte potrivite pentru a pune decorul in valoare.

Tendinta scandinava este cea mai buna alegere pentru locul de luat masa mai ales daca alegi rame de lemn sau alte accesorii cu forme geometrice.

cateva idei pentru a decora locul de luat masa

Dar, daca ai un loc de luat masa cu un stil mai modern sau mai contemporan, poti alege mai multe oglinzi drepte, dar si etajerele mai minimaliste unde poti pune obiecte de decor mai mici precum cactusii sau vezele mici si delicate. Lumanarile sunt si ele foarte potrivite.

In acest fel, locul de luat masa va deveni cel mai frumos loc unde poti petrece cele mai frumoase momente alaturi de prieteni sau de familie.

Pentru a afla care sunt restul lucrurilor pe care ar trebui sa le faci pentru a avea o casa cocheta, cu minim de investitie, poti apela la un designer de interior, recomandarea noastra sunt Studio West Concept, firma design interior din Timisoara.

 • 133
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Cateva idei pentru a amenaja locul de luat masa"

 1. Am renovat cel putin 3 bai si 3 bucatarii, dar am folosit foarte rar elemente decorative, fiindca erau spatii relativ mici, deci elementele functionale preluau si functia de decor. Totusi, o rama interesanta sau un alt element de decor pot sa schimbe spatiul.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*