Save the date, lansare lacuri de unghii Malika Colors Romania

Lacuri de unghii Malika Colors
Share the joy

Save the date, lansare lacuri de unghii Malika Colors Romania

Hello beauties,

Astăzi vă vorbesc despre o nouă lansare de produse cosmetice. De această dată este vorba despre 4 lacuri de unghii în nuanțe vesele, de la Malika Colors România. Așadar te invit alături de mine în lumea magică, unică și plină de culoare, a celor mai frumoase lacuri de unghii din colecția mea: Malika Colors.

După cum știm cu toții la desemnarea culorii oficiale a anului de către Pantone, tonul ales pentru 2018 a fost ultravioletul puternic și magnetic. Așadar tendința de culoare pentru anul acesta este modernă, electrică, puternică și atrăgătoare, întocmai ca lacurile de unghii de la Malika Colors.

Expresia veseliei și îndrăzneala par să fie definiția acestui an, fapt pentru care Malika Colors ne aduce lacuri de unghii în nuanțe din ce în ce mai neașteptate și mai expresive, care pot fi amestecate cu alte culori neutre pentru a crea un efect cu adevărat surprinzător. Nuanțe puternice de un optimism debordant, par să invadeze trendurile în materie de manichiură de vara aceasta. Încrederea care strălucește prin culori care nu trec neobservate, admirația ce este atrasă de nuanțe luminoase sau discrete, culori mate sau perlate, tonuri diferite ale aceleiași nuanțe, toate le gășiți pe site-ul Malika Colors România și sunt gata să vă scoată din anonimat cu strălucirea lor sofisticată.

Verde Fistich

swatch verde fistichAnul trecut, verde a fost aleasă culoare anului. Iată că una dintre nuanțele ce se vor lansa pe 15.04.2018 este un verde fistic care ne invită să inspirăm profund, să ne oxigenam cu vitalitatea naturii ce renaște. Descris ca un ton calm, acest verde va da unghiilor tale o imagine proaspătă, putând fi ușor combinat cu alte tonuri pentru a crea manichiuri surprinzătoare.

Acest lac de unghii este ușor translucid și eu l-am aplicat în două straturi. Astăzi vă prezint un swatch al ojei verde fistich, dar promit să revin cu o manichiură care să pună în valoare nuanța acestei oje.

Blu Capri

swatch Blu CapriOja blu capri este frumoasă de îți taie respirația. Un albastru profund și tăcut că adâncimea oceanului nemărginit. Puternic pigmentată, oja acoperă perfect de la primul strat. Dacă mă urmăriți de ceva timp, știți că am o slăbiciune pentru ojele albastre. Cred că sunt nuanțe perfecte pentru anotimpul cald și completează cu succes outfiturile pe care alegem să le purtăm.

Mai îndrăzneț decât alte culori, albastrul vă invită să vă îmbrăcați unghiile într-o culoare intensă și puternică, ca cerul supărat pe mare, ca valul învolburat și adânc…
Și pentru această ojă am un swatch, însă o văd completă lângă tatuaje de unghii albe, negre sau argintii. Mă hotărăsc și revin cu o manichiură completă.

Spring Beauty

Spring Beauty este ca o flacăra vie ce strălucește cu bucurie și forță, atrăgând privirile oriunde te duci. Și acest lac de unghii este puternic pigmentat. Acoperă perfect de la primul strat și are efect cameleonic, în sensul că particulele fine de glitter argintiu captează lumina ca o constelație.

Această ojă are o manichiură și un review complet pe blog, dar îmi place foarte tare și cu siguranță voi reveni cu noi combinații surprinzătoare.

Spring Beauty

Nude Pearl

Oja nude pearl subliniază cu finețe modernitatea din această primăvară. O nuanță atemporală, care se va purta în fiecare sezon, Nude pearl este delicată și elegantă, ideală pentru acele persoane care preferă culori neutre și french manicure.

Un roz pudrat, discret și elegant, oferă finețe și eleganță unghiilor tale și poate fi purtat în orice ocazie.

Manichiurile create cu tonuri discrete de roz sunt senzuale prin excelență. Nuanțe dulci și romantice sunt cele care vor completa cu finețe un outfit elegant si un NOTD cu aceasta nuanta gasiti AICI .

Malika NUDE

Nu doar o dată v-am spus că lacurile de unghii sunt o extensie a garderobei noastre și ne putem juca cu toate culorile pentru a crea manichiuri senzaționale care să evidențieze starea fiecărei zile. De aceea eu am zeci de oje, dar cele de la Malika sunt de departe cele mai numeroase și iubite din colecția mea.

Fiecare oja are 12 ml si costa 15 lei. Valabilitatea este de un an de la deschidere și sunt produse în Italia.

Manichiurile realizate cu lacuri de unghii Malika Colors sunt foarte rezistente, aceste oje pastrand intacta imaginea unghiilor tale, aproximativ o săptămână.

Ce nuanță din cele prezentate astăzi îți place cel mai mult?

lacuri de unghii Malika Colors

4 Comments on "Save the date, lansare lacuri de unghii Malika Colors Romania"

  1. Superbe sunt culorile, imi plac.

  2. Marinescu Constantina Cristina | aprilie 13, 2018 at 7:34 pm | Răspunde

    Albastrul mi-a atras cel mai mult atentia pentru ca este culoarea mea preferata <3

  3. Nuantele sunt foarte frumoase si mai ales purtabile.

  4. Verdele e favoritul meu din colectia asta???

Leave a comment

Your email address will not be published.


*