Madd Electronics are cea mai buna oferta Dell Alienware

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Astăzi va voi vorbi despre sportul meu preferat 🙂 … (o zic în gluma desigur) jocurile video și noile Dell Alienware, special create pentru a duce la performanta acest mic viciu al adulților .
Tehnologia a avansat atât de mult încât hobby-urile și micile plăceri de alta data, jocurile video, au devenit adevărate provocări . Majoritatea din ele, cu un story fantastic, te acaparează, te subjuga și în cele din urma devii un gamer consacrat, iți dedici timpul liber aflând toate secretele ascunse și numărând… RAM-ul 😀
Acum câțiva ani mi-am făcut primul desktop special conceput pentru jocuri. L-am construit bucata cu bucata și am avut parte de experiente fantastice jucând shootere la rezoluție maxima. O singura nemulțumire aveam, nu îl puteam lua cu mine nicăieri . Stătea acolo frumos și puternic, lipit de tăblia biroului meu.
Timpul a trecut și sistemul meu a devenit prea bătrân, încet și uituc, pentru noua generație de jocuri. Acum însă vreau un laptop pe care sa îl pot lua cu mine oriunde, puternic sa pot juca cel mai nou joc și… dacă se poate la oferta.

Acum vreau sa cumpăr un Dell Alienware. In ultimii ani, laptopurile Dell, au cucerit piața, oferind o alternativa excelenta si fiabila din toate punctele de vedere. Datorita varietății de opțiuni care a inundat piața dispozitivelor electronice,este greu sa te orientezi asupra unui brand și trebuie sa iți cunoști nevoile pentru a face alegerea corecta.

După ce am studiat amănunțit diverse laptopuri, căutările mele s-au întors întotdeauna la Dell Alienware. Iar cea mai buna oferta am găsit-o la Madd Electronics.

Firma Madd Electronics distribuie produse Dell pe piața IT din Romania din anul 2002, iar din 2010 devine Dell Registered Partner.

Ca partener oficial, Madd Electronics oferă cele mai bune echipamente refurbished. Asa cum v-am mau spus, refurbished nu inseamna second-hand, ci sunt echipamente care, din cauza unui viciu nu funcționează la parametri ceruți. Aceste echipamente se întorc la fabrica sau diverși parteneri , unde li se înlocuiește piesa care dădea semne de slăbiciune și sunt supuse unor teste extrem de riguroase înainte de a fi scoase din nou la vânzare. Datorita faptului ca sigiliul original a fost rupt, echipamentele refurbished nu pot fi vândute ca echipamente noi, cu toate ca practic sunt la fel ca orice alt echipament care iese în cutie sigilata, de pe poarta unei fabrici de electronice.

La Madd Electronics am găsit cel mai performant laptop Dell Alienware. In promoție , este exact oferta pe care o cautam.

Dell Alienware oferă o minunată experiență de joc, datorită tastatura iluminată și a unui touchpad mare.Laptop Dell Alienware M17x R5 cu procesor Intel Core i7-4700MQ a cărui frecventa este de 2.4 Ghz, cu 8 GB DDR3 si un HDD 500 GB SATA este un model ideal pentru jucătorii. Ecranul de 17.3″, FHD 16:9 1920×1080 si  placa video nVIDIA GeForce GTX 765M 2048 MB 128 Bit sunt desenate special pentru a te bucura maxim de jocuri la cea mai înaltă performanta.

Dacă si tu  ești unul dintre cei ce iubesc jocurile , sunt convins că vei fi de acord cu mine. Pentru Carcasa sa eleganta, calitate audio bogata , iluminat personalizat și ecran vibrant , cu siguranță experiența de joc va fi dusa pe cele mai înalte culmi .Madd Electronics

Toate laptopurile Dell Alienware sunt apreciate pentru performantele si aspectul lor. Cele oferite de Madd Electronics , laptopurile din Seria Alienware de la Dell fac parte din gama Ultra Gaming.SE știe ca acesta este cel mai cunoscut brand printre gamerii adevărați. Ingineria perfecta, software-ul special, funcțiile laptop-ului, placa video fac din acest laptop un adevărat „gladiator” în materie de jocuri. Gamerii cunosc doar doua tipuri de laptop-uri Alienware si restul…

 

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Madd Electronics are cea mai buna oferta Dell Alienware"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*