Ce Lenjerii 3D mi-as cumpara de la Cumparamisim.ro

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ce Lenjerii 3D mi-as cumpara de la Cumparamisim.ro

Zilele trecute am început să transformăm camera copilului, într-o cameră de adolescent.  El a  înlocuit deja figurinele cu Strumpfii cu o colecție de mini motociclete, iar locul cărților de colorat l-au luat albumele cu muzica rock și tot felul de gadgeturi. Doar eu încă îl mai văd copilul de ieri, pe care îl ciufuleam în timp ce strâmba din năsucul cârn cerând încă o jucărie. Într-o zi chiar m-a privit cu reproș pe când ii călcam lenjeria cu baloane colorate și un clovn haios. Aşa că am vrut să ii fac o surpriză și să ii dăruiesc o lenjerie potrivită cu noua lui cameră.

Ce Lenjerii 3D mi-as cumpara de la Cumparamisim.ro

Astfel am ajuns pe site-ul cumparamisim.ro unde am găsit lenjerii frumoase, originale și ieftine. In toate culorile, cu orice model iți dorești și reduceri consistente, lenjeriile prezentate pe acest site, m-au vrăjit complet. Nu doar ca am găsit câteva pentru camera fiului meu, dar am văzut și lenjerii elegante, ideale pentru patul meu sau de ce nu , un cadou reușit pentru cineva drag, ca tot se apropie diverse sărbători de nume.

Voi știți ca eu vă spun întotdeauna că online este mai ieftin, mai comod și ai toate șansele să găsești o varietate mai mare de produse, decât într-un magazin fizic.  De aceea îți recomand lenjerii 3d  de la cumparamisim, te asigur ca nu vei regreta.

Eu vreau sa îți arat cu ce l-am surprins pe fiul meu, două lenjerii superbe, din bumbac Poplin cu imprimeu 3D Digital și design modern, în trend cu hobby-urile adolescenților. Una cu diverse simboluri ale mediului online și una cu o motocicleta. Desenele sunt atât de bine realizate încât parcă te aștepți sa auzi sunetul motorului .

lenjerie-hobby-din-bumbac-poplin-cu-imprimeu-3d-digital-pentru-pat-1-persoana-tweet-cod-hb62-2722-800x600 lenjerie-hobby-din-bumbac-poplin-cu-imprimeu-3d-digital-pentru-pat-1-persoana-power

 

 

 

 

 

 

 

Lenjeriile pentru camera copilului sunt de o persoana și sunt compuse din  cearceaf  pentru pilotă cu dimensiuni 160 x 220cm, cearceaf de pat 160 x 240cm și o fata de perna de 50x70cm.

Eu am ales pentru un adolescent rebel, dar pe site sunt câteva lenjerii, absolut senzaționale, pentru domnișoare fine și elegante și chiar câteva neutre, pentru când ai un invitat surpriză.

Şi dacă tot v-am vorbit de cadouri, pe cumparamisim.ro unele lenjerii vin împachetate în cutie elegantă și cu pungă cadou. Lenjerii fine, sofisticate, care schimba înfățișarea oricărui dormitor.

Cadouri superbe, ideale pentru orice ocazie, din care mi-as cumpara încă vreo cateva modele. Si bineînțeles… toate sunt perfecte pentru dormitorul tău.

Ţie ce lenjerie îți place de pe cumparamisim.ro?

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a comment

Your email address will not be published.


*