Machiaj de zi cu produse Makeup Revolution

Machiaj de zi cu produse Makeup Revolution
Share the joy
 • 204
 •  
 •  
 • 2
 •  
 •  

Hey ladies,
săptămâna aceasta Notino are transport gratis fără limită! De aceea m-am gândit să vă arăt câteva produse makeup ideale pentru machiajul de zi, care sunt foarte calitative și au un preț excelent. În plus, dacă profitați de transportul gratis şi alte oferte notino, vă puteți asigura stocul de produse makeup pentru sezonul cald.

Machiajul de zi ar trebui să fie întotdeauna natural pentru a evidenția toate atuurile noastre și să pună în valoare frumusețea pielii fără prea multe artificii. Multe femei preferă să meargă la serviciu doar cu un rimel și un ruj aplicat rapid pe buze, în timp ce altele se simt mai confortabil atunci când poartă un pic de machiaj. Eu fac parte din a doua categorie și îmi place să mă machiez ori de câte ori ies din casă.

Pentru a merge la serviciu, pentru a mă întâlni cu prietenele sau pentru a petrece o zi în parc cu copiii, mi se pare că un machiaj natural este cea mai bună opțiune. Cu toate acestea, nimeni nu vrea să piardă prea mult timp în fața oglinzii în fiecare dimineață și suntem întotdeauna în căutarea produselor care să ne ușureze această sarcină. Pentru acest pas eu apelez întotdeauna la Makeup Revolution pentru ca produsele lor sunt pigmentate și de calitate, asigurând un machiaj care durează întreaga zi.

Desigur, ritualul zilnic de frumusețe începe cu mult înainte de ora când dimineața ia startul în sunetul deșteptătorului. Eu vă zic adesea că rutina de demachire nu trebuie ocolită niciodată. Mai trebuie să folosiți un toner, un gel care curată suav precum cel de la Bioderma și o loțiune hidratantă care se potrivește tipului de piele pe care îl ai. Aplicați-le cu mâinile curate sau folosiți o dischetă de bumbac și întotdeauna extindeți hidratarea și pe gât și decolteu.

Aplicați un fond de ten natural, pentru o piele ca de revista

Baza nu este obligatorie într-un machiaj de zi, dar eu prefer să să o aplic uneori pentru a ascunde imperfecțiunile pielii.

Fondul de ten îl aplic întotdeauna cu o perie pentru a economisi produsul și pentru a asigura o acoperire și o rezistență mai mare pe tot parcursul zilei.

Foarte important, pentru a evita efectul de mască, trebuie să puneți puțin fond de ten și pe gât și blenduiţi bine sub maxilar. Nu ezitați să folosiți anticearcăn bun, pentru mine acest pas e absolut necesar şi apelez la el aproape zilnic.

Paleta Makeup Revolution Reloaded – Blackout, review

În diminețile grăbite nu putem petrece o jumătate de oră blenduind umbre pe pleoape. Să fiu sinceră eu prefer să folosesc doar tonuri simple pe care le pot întinde cu pensula fără să fac combinații extravagante. Eu am pleoapă căzută și nu pot apela tot timpul la eyeliner, dar acesta ar fi cel mai genial truc pentru un machiaj perfect.Paleta Makeup Revolution Reloaded -culoare Blackout

Pentru ca nuanțele sa nu se împrăștie sau să se adune în pliul pleoapei eu folosesc o bază makeup transparentă sau cream, special creată pentru pleoape, de la Nyx.

Baza pentru fardul de ochi NYX Professional Makeup Proof It! intensifică nuanța fardului și asigură rezistența perfectă a acestuia.

Nu am foarte multe palete de farduri, dar Blackout de la Makeup Revolution este de departe cea mai frumoasă din colecția mea. Foarte versatilă, în sensul ca nuanțele sunt potrivite pentru a realiza atât machiaje de seară cât și de zi, aplicată pe o bază bună, machiajul ochilor poate rezista până la 12h.

Realizarea unui machiaj de zi perfect devine o joacă, folosind paleta de farduri de ochi Makeup Revolution Re-Loaded. Nuanțele sunt frumoase, moderne și destul de pigmentate, ușor cremoase, iar cantitatea fiecărei nuanțe este generoasă.

Blackout are câteva dintre farduri mate, dar majoritatea sunt nuanțe sidefate, armonios combinate ce garantează un machiaj cu adevărat reușit.

Blush, o atingere luminoasă pentru o piele elegantă

Iluminatorul Makeup Revolution Re-loaded conferă chipului un aspect sănătos și plin de vitalitate.

Iluminator Makeup Revolution Re-loaded

Aplicarea acestuia este ușoară, dar rezultatele sunt evidente și elegante. Unicul lucru de care trebuie să ai grijă este să nu abuzezi, pentru că machiajul de zi trebuie să fie delicat și natural.

Iluminatorul trebuie utilizat în puncte strategice de pe față precum aripioarele nasului, partea superioară a pomeților, partea superioară a sprâncenei și spre vârful nasului.

Priviri misterioase și buze apetisante

Sprâncenele perfecte sunt visul oricărei femei și asta pentru că forma sprâncenelor poate să schimbe complet fizionomia. Dar înainte să începi sa te pensezi trebuie sa știi că uneori le poți corecta cu un kit farduri pentru sprâncene astfel încât forma acestora să fie desăvârșită.

Makeup Revolution Focus & Fix este un set care va fi un real ajutor pentru a obține sprâncene perfecte!

Makeup Revolution Focus & Fix set pentru sprancene perfecte

Rimelul este o necesitate pentru orice tip de machiaj. Oferă profunzime și mister privirii, subliniază formă ochiului și contribuie mult la evidențierea liniilor feței. Mai puteți folosi un dermatograf alb pe linia ochilor și veți avea o privire de impact!

Machiajul de zi include neapărat și rujul. Alegeți culori discrete pe care nu trebuie să le retușați toată ziua. Puteți folosi un gloss, care să vă lumineze buzele sau un balsam hidratant cu o nuanță ușoară.

În cele din urmă fixează machiajul cu pudră transparentă precum cea de la Dermacol, de exemplu, pentru a-l face să rămână impecabil toată ziua. În plus, acest pas vă va ajuta să ascundeți sclipirile inestetice de pe frunte și bărbie.

Machiaj de zi cu produse Makeup Revolution

Pe lângă acestea vă invit să aruncați o privire la șervetele pentru curățare facială și alte produse cu cu Tea Tree care pe lângă faptul că înlătură perfect fondul de ten și impuritățile, lăsând tenul neted și curat, au efect antibacterian și proprietăți de purificare a aerului, calități ideale pentru sănătatea întregii familii.

Voi ce produse folosiți pentru un makeup de zi?

 • 204
 •  
 •  
 • 2
 •  

3 Comments on "Machiaj de zi cu produse Makeup Revolution"

 1. Multumim pentru recomandări! Nu am încercat aceste produse!

 2. Imi place mult cum arată paleta de farduri si iluminatorul!Eu întâi de toate imi șterg bine tenul cu apă micelara, aplic o crema cu spf,fond de ten,fard de pleoape, rimel,blush și fard de sprâncene

 3. Sunt produse foarte bune,îmi plac nuanțele paletei.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*