Lovely Angel & Sweet Princess, parfum copii by LAMBRE

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lovely Angel & Sweet Princess, parfum copii by LAMBRE

Astăzi voi vorbi despre două arome pure, proaspete şi răcoritoare, două parfumuri special concepute pentru copii. Parfumuri diafane, cremoase, senzoriale, care oferă o senzaţie plăcută de prospeţime şi de bunăstare olfactivă, fiind prietenoase cu pielea delicată a tinerelor domnişoare.

LOVELY ANGEL by LAMBRE Apa de toaleta pentru copii 50 ml

LOVELY ANGEL este o definiție de flori  regale şi fructe dulci, zemoase şi aromate ce se împletesc împreună pentru a crea o combinaţie netedă, curată şi proaspătă, mângâind şi protejând pielea delicată a celor mai mici domnişoare ale casei. Un parfum relaxant cu note de vârf răcoritoare de frunze de mentă, căpşuni şi mandarină care se adună cuminţi lângă vesele note de mijloc dulci şi parfumate de căpşună, iasomie şi trandafir. Şi notele de bază sunt extrem de delicioase, vanilia şi zahărul pudrat fac din acest parfum o simfonie efervescentă de arome .

Un parfum pufos, ca un ursulet de catifea, în a cărui componență sunt exact aceleași esențe ca pentru parfumurile misterioase și uimitoare ale adulților dar, adaptat copiilor. Mosc, fructe roşii, trandafir, o aromă minunată lemnoasă care este dezvăluită treptat, creând un cântec de leagăn dulce și duios așezat pe un baton de vanilie.

 

SWEET PRINCESS by LAMBRE Apa de toaleta pentru copii 50 ml

Căldură, prospețime, curățenie, sensibilitate și dorința de alint este ceea ce transmite aroma acestui parfum.

SWEET PRINCESS este un parfum delicat si surprinzator deopotriva. Note exotice de lamaie, flori de frezii și mosc amestecate într -o armonie perfect aromatică pentru a da naștere unei cele mai  naturale și pure arome. O apă de parfum proaspătă, cu izuri aromatice de citrice subtile și note florale aduse într-o compoziția ce oferă un parfum dulce, perfect pentru tinerele domnișoare.

Notele de varf sunt date de petale de trandafir, lamaie si piersici albe , zemoase si pufoase. Un norișor de arome proaspete ce învăluie inima de catifea. Compoziția dată de notele de mijloc este rafinată, un amestec de fructe, cu indicii florale, zmeura parfumată vibrează înconjurată de violete, trandafiri şi frezii. Această varietate de arome face într-adevăr ca parfumul obţinut să fie durabil, uşor dulceag, cu aromă fină aşezată pe note de baza de mosc, lemn de santal si cedru.

Un parfum minunat, ca o explozie spontană de culoare, optimism, bucurie și încântare.

 

Prezentarea ambelor parfumuri este deosebită , cu recipiente desenate parcă de bagheta unei zâne. Un cadou de excepție, pentru tinerele domnișoare.

parfum copii

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Lovely Angel & Sweet Princess, parfum copii by LAMBRE"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*