Lenjerii de pat, cum le alegem, cum le intretinem?

lenjerii pat 3d
Share the joy

Lenjerii pat, cum le alegem, cum le întreținem?

Atunci când se termină ziua tot ce ne dorim este să ne odihnim într-un pat bun şi confortabil. Iar pentru ca patul noastre să fie întotdeauna perfect, tot ce avem nevoie este o lenjerie de calitate.

Dacă luăm în considerare că ne petrecem o treime din viaţa noastră dormind, este logic să investim în lenjerii de calitate, care sunt nu doar plăcute la atingere şi confortabile dar, de asemenea, sunt mai rezistente în timp și nici nu permit culorilor să-şi piardă din intensitate sau să se întindă la spălat.

Pe piaţă sunt foarte multe opţiuni astfel încât trebuie să fim atenţi la câteva detalii atunci când ne dorim o lenjerie de lux. Numărul de fire din ţesături ori desenele sau modelele de calitate dacă doriţi lenjerii pat 3d, trebuie să ne atragă atenţia între toate caracteristicile unei lenjerii de calitate.

Tipul de material pe care îl alegeţi pentru lenjeria de pat are de a face cu preferinţele personale, pentru că unele persoane îşi doresc să simtă pe piele atingerea satinată a unei lenjerii de lux din mătase de exemplu, în timp ce alţii preferă îmbrăţişarea pufoasă şi călduroasă a unui cearceaf din bumbac. Mai sunt si cei care preferă să ia în considerare alte ţesuturi : satin şi flanel ultra-moale sau lucios, cu o textura de tip fagure perfectă pentru cei mai friguroşi sau ţesătură cu amestec de fibre pentru cei alergici sau care preferă răcoarea.

Atunci când achiziţionezi o lenjerie pentru patul tău, trebuie să te gândeşti că vei petrece opt ore pe zi în acele cearceafuri.

O lenjerie de lux din bumbac poplin de exemplu, este deosebit de elegantă, sompuoasa şi durabilă.

Lenjeriile de bumbac le putem alege într-o singură culoare sau o combinaţie contrastantă. Acestea sunt potrivite pentru dormitoarele cu design clasic.

De asemeni putem alege un material care nu are nevoie sa fie calcat , acest tip de lenjerie fiind foarte usor de intretinut.Pentru dormitoare moderne putem alege lenjerii pat 3d. Sunt sute de modele, în zeci de nuanţe şi diferite teme, de la cele abstracte, florale, animale sau chiar modele Disney.

Copii preferă lenjerii 3d cu modele ale personajelor preferate din filmele pentru copii. Şi pentru dormitoarele adulţilor sunt lenjerii pat 3d. Acestea pot reprezenta peisaje urbane care strălucesc în întuneric, buchete de flori atât de bine realizate încât pare că se umple dormitorul de mireasma lor sau modele abstracte care te uimesc cu perfecţiunea lor.

Pentru patul tău trebuie să alegi întotdeauna tipul de material pe care îl preferi şi designul care se potriveşte cu restul încăperii.

Din fericire sunt atâtea modele de lenjerii 3d, încât se pot asorta cu orice culoare a varului, a draperiilor, a mobilei şi chiar în ton cu sărbătorile de sezon.

lenjerii pat

Cum întreținem o lenjerie 3d

De multe ori în grabă de zi cu zi, nu acordăm prea mare atenţie spălatul lenjeriei de pat. În general o punem în maşină, uneori alături de haine pe care le purtăm pe stradă şi le spălăm la temperaturi neadecvate sau cu detergenţi prea agresivi.

Acest lucru este total gresit. In primul rand hainele de strada sunt pline de microbi si murdarie care nu trebuie sa ajunga pe fetele de perna de exemplu. Apoi unele culori pot iesi si se pot fixa pe lenjeria noastra preferata.O lenjerie 3d de exemplu se spală la o temperatura de maxim 30 de grade, cu un detergent fără înălbitor şi nu se stoarce la turaţie maximă.

O lenjerie de bumbac poate fi spălată la temperaturi mai ridicae dacă nu intră în categoria lenjerii pat 3d. Oricum ar fi, lenjeriile de pat se spală separat sau cel mult împreună cu pijamalele dacă fac parte din aceeaşi categorie cromatică. Citiţi întotdeauna cu atenţi, specificaţiile de pe etichete. Respectându-le veţi păstra lenjeriile de pat impecabile pentru multă vreme.

Foarte important este faptul că înainte de a utiliza lenjeriile noi, acestea trebuie să se spele mai întâi. Această spălare are scopul a îndepărta toate produsele chimice şi scamele rămase din procesul de fabricare.

lenjerii pat 3d

De unde cumpărăm lenjerii pat 3d

Întotdeauna trebuie să alegem să achiziţionăm acest tip de produse, din magazine online, care au afişate toate specificaţiile şi detaliile lenjeriei, precum dimensiuni, tip material, restricţii la temperatura de spălare, etc.

Online va fi întotdeauna mai ieftin, pentru că sunt eliminate toate acele cheltuieli pe care le are un magazin fizic.

De asemeni trebuie să fiţi atenţi dacă magazinul are politică de retur şi cât este limita de la care expediţia produselor este gratis.

Nu trebuie sa alegi doar lenjerii de lux, pentru a avea un somn de rege, trebuie sa o alegi pe cea care ți se potrivește!

 

Be the first to comment on "Lenjerii de pat, cum le alegem, cum le intretinem?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*