Vila Hepa, locatia perfecta pentru petreceri reusite

vila hepa
Share the joy
 • 45
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  

Vila Hepa, locația perfectă pentru petreceri reușite

Succesul unei petreceri sau a unui eveniment constă într-o experienţă de neuitat şi o amintire pe măsură pentru cei care au participat.

Fiecare eveniment poate fi unic, depăşind aşteptările invitaţilor, dacă planificăm totul cu atenţie la detalii şi urmărim calitatea în toate aspectele.

Astăzi vom încerca să descoperim care sunt cele mai importante etape în organizarea unui eveniment memorabil, indiferent dacă este o petrecere în familie, un eveniment din viaţă sau o petrecere corporată.

Villa HePa

Locaţie

Cel mai important lucru este locaţia. Astfel dacă vrei să te asiguri că despre evenimentul tău îşi vor aminti cu toţii cu plăcere chiar şi peste ani, trebuie să alegi o locaţie memorabilă.

Potrivit unor organizatori de evenimente la nivel internaţional, o petrecere unică şi de neuitat trebuie să fie într-un loc excepţional.

Un astfel de loc este Vila HePa. Mai mult decât o clădire este un mit, o operă de artă cu o arhitectură şi un design care au rezistat de-a lungul vremii în una dintre cele mai frumoase zone din ţara noastră, Braşovul. Casa a fost construită în 1903 şi astăzi vă oferă locaţia perfecta pentru cele mai extraordinare evenimente.

Supusă unui proces amplu de reabilitare şi reamenajare Vila HePa a devenit cea mai rafinată locaţie pentru evenimente de tot felul. Detaliile arhitecturale, au fost păstrate , oferind un farmec surprinzător clădirii care nu este destinată cazării, fiind împărţită în saloane pentru cele mai titrate întâlniri corporate, dineuri, cine extravagante sau petreceri familiale memorabile.

Spaţii extraordinare pentru celebrarea evenimentelor cele mai exclusive într-un singur, unic şi incomparabil loc: Vila HePa. Aceasta este astfel amenajată încât saloanele moderne splendide şi spaţiile în aer liber dedicate exclusiv pentru toate tipurile de evenimente, vă vor oferi momente de neuitat.

Cu o capacitate de pană la 52 de locuri, casa este pregătită să găzduiască participantii la evenimente reuşite, în orice anotimp. Oaspeţii care vor poposi aici vor descoperi un plus de elegantă fără ostentaţie, printr-un mobilier clasic dispus să ofere confort, acoperind nevoile moderne şi păstrand în acelaşi timp farmecul romantic.

vila hepa

Catering

La orice petrecere meniul trebuie să fie de cea mai bună calitate.

Indiferent dacă optaţi pentru bufet suedez, un simplu bufet cald, mici gustări pentru cocktail, un meniu complet sau va doriţi cele mai sofisticate specialităţi, Vila HePa colaborează cu restaurante de renume din Braşov care va oferă servicii de catering complete.

Doar aici, cei mai buni profesioniști lucrează împreună pentru a vă oferi toate serviciile complementare și să asigure un climat unic și excepțional la celebrarea și planificarea oricăror evenimente, asigurând atingerea țintelor exigente și îndeplinirea tuturor așteptărilor, cu cel mai elevat nivel de calitate.

Petreceri pentru copii

La Villa HePa am ajuns din întâmplare, fiul unui partener de afaceri avea organizată petrecerea de aniversară acolo şi am fost invitaţi toţi colaboratorii firmei care aveau copii de vârste apropiate.

Când am ajuns acolo am fos surprinsă să văd saloanele amenajate special pentru cei mici, cu mobilier adecvat şi jucării potrivite pentru fiecare. Glasuri vesele de copii au transformat casa într-un tărâm al poveştilor cu zâne şi Feţi Frumoşi. Vila HePa oferă frânturi dintr-un tărâm magic, o parte din interior fiind destinat copiilor: astfel camerele spaţioase de la etaj sunt amenajate exclusiv pentru distractia celor mici.

hepa

Centre de joacă, unde sunt întâmpinaţi şi îndrumaţi de parteneri de joacă tineri, de fapt nişte copii mai mari foarte responsabili,le asigură prichindeilor câteva ore de magie.

Vila cu două etaje luxoase poate adăposti orice fel de eveniment.

Cele trei saloane de la parter sunt destinate exclusiv organizării de mici evenimente începînd de la cine private cu partenerii de afaceri, petreceri corporate, conferinţe, evenimente dedicate clienţilor, evenimente de sezon , aniversări, lansări de produs, vernisaje şi pană la petreceri de familie : aniversări, un mic botez sau un carnaval pentru mici şi mari!

Totodată în anotimpul călduros, terasa din spatele vilei se transformă în locul ideal pentru organizarea unei expoziţii auto ori a unui „test-drive” organizat, sau de ce nu : un „cocktail party” sau un „grill party” împreună cu partenerii de afaceri şi colaboratorii.

Vila HePa se află la intrarea în oraşul Braşov dinspre Bucureşti, în cartierul Dîrste pe stradă Lacurilor nr.35, într-o zonă liniştită şi deconectată de la ritmul alert de zi cu zi.

Rezervările le puteți face la TELEFON : 0723142132

vila hepa

 • 45
 • 3
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Vila Hepa, locatia perfecta pentru petreceri reusite"

 1. Tot sa dai sau sa faci o petrecere intr-un asemenea loc.Cladirea este superba, iar privelistea de vis.

 2. Au factu foarte buna treaba acolo. Prea multe cladiri vechi de la noi sunt lasate sa se darame in loc sa fie reconditionate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*