Lenjerii de pat de lux si greseli pe care le facem cand ne cumparam unele noi

lenjerii de pat de lux
Share the joy

Lenjerii de pat de lux si greseli pe care le facem cand ne cumparam unele noi

Mai mult de o treime din viaţa noastră o petrecem între aşternuturi. Dormim, citim, ne uităm la filme sau pur şi simplu ne place să simţim mângâierea catifelată a cearşafurilor, obișnuim să petrecem foarte mult timp în pat. Însă când vine ora de culcare nu doar salteaua este importantă pentru odihna perfectă, întotdeauna trebuie să acordăm atenţie şi acelor lenjerii de pat care în opinia mea trebuie să fie cele mai bune pentru a oferi confortul pe care îl căutăm cu toţii, mai ales acum când nopţile încinse de temperaturile ridicate, par fără sfârşit.

Ani la rândul am avut lenjerii albe, scrobite, unele dintre ele scoase chiar din zestrea bunicii. Întotdeauna am avut o idee eronată că lenjeriile de bumbac nu pot fi decât albe. Apoi am descoperit un site cu lenjerii de pat la pret avantajos, seturi superbe din bumbac 100% care nu doar că înfrumuseţează camera de dormit, dar bumbacul fin, de cea mai bună calitate, oferă un somn odihnitor.

Între aceste aşternuturi pielea este răsfăţată şi lăsată să respire, acoperită de aceste lenjerii pat de bumbac. Cuprins în îmbrăţişarea lor te vei odihni cum nu ai făcut-o în nici un alt loc. De aceea urmăresc ofertele online la lenjerii de pat, parcă niciodată nu am destule. Iar ofertele la cele de bumbac care sunt la prețul de 1+1 gratis cred ca nu trebuiesc ratate.

Un pat învăluit în lenjerii de pat de lux este irezistibil. Incredibil de elegant, devine principala atenţie a camerei de dormit. De altfel tendinţele în design interior nu mai pun accent pe mobile greoaie, uneori inutile. Paturile largi, îmbrăcate în lenjerii de pat bumbac satinat, multicolore, cu modele moderne devin piesa de rezistenţă a dormitoarelor noastre. Un pat cu o imagine voluptoasă, cu aşternuturi de calitate, în culori superbe, va fi refugiul pe care toată lumea va dori să îl aibă, de aceea este important să știm să alegem cele mai bune lenjerii pat profitând de ofertele generoase precum sunt cele de pe somnia.ro. În plus lenjeriile şi pernuțele decorative sunt cele mai ieftine moduri de a redecora dormitorul.

Şi totuşi, chiar dacă avem lenjerii de pat de lux, din bumbac, de mătase sau satin, uneori facem câteva greşeli care ne strică aşternuturile şi somnul.

lenjerii de pat de lux

4 erori pe care le comitem când cumpărăm noi lenjerii de pat

1. Cea mai comună greșeală este aceea că nu spălăm lenjeriile înainte de prima utilizare.

Trebuie să ştii că procesul de fabricaţie poate face că materialul să ajungă pe sol, uneori rămân resturi foarte fine de vopsea care se utilizează pentru imprimeuri sau scame. Toate aceste ajung pe piele noastră şi ne poate cauza alergii. De aceea este recomandat să spălăm lenjeriile chiar dacă acestea sunt noi.

2. Mie îmi place sentimentul pe care îl am atunci când schimb lenjeria. Consider că un pat bine făcut cu aşternuturi călcate sau perfect întinse dacă este vorba de acele lenjerii de pat bumbac satinat creponate, îţi oferă o satisfacţie de nedescris. Ce plăcere atunci când lenjeria stă perfect întinsă cu toate marginile şi colţurile frumos ascunse în interior! Nu-mi îmi place când te bagi în pat şi te încurci în cersafuri deoarece acestea nu sunt bine băgate sub saltea şi se strâng în jurul tău mototolite. Ce oroare! Aşadar o altă greşeală este aceea că nu întindem bine aceste lenjerii de pat şi nu fixăm marginile sub saltea.

3. Nu călcăm lenjeriile. Da, ştiu, unele lenjerii de pat bumbac nu se calcă. Acele lenjerii pat creponate sunt perfecte pentru vară deoarece valurile pe care le are materialul face ca aerul să circule mai uşor. În plus vara se schimbă aşternuturile cel puţin odată pe săptămâna astfel încât ar fi nebunie să stai să calci toată ziua, dar unele lenjerii pat din bumbac 100% precum sunt cele din hoteluri de exemplu se fac foarte urâte dacă nu sunt călcate. În plus temperatura fierului de călcat distruge microbii. Lenjeriile de pat care sunt călcate des, se păstrează mai bine decât cele care sunt folosite fără a fi călcate.

Dacă îţi place să calci lenjeriile un truc fantastic este acela de a le împături în 4 şi apoi să le calci, în acest fel este mai rapid şi mult mai uşor.

O altă greşeală frecventă este aceea că nu facem patul în fiecare zi. Dacă lăsaţi patul nefăcut dimineaţă, tot ce veţi obţine vor fi aşternuturile şifonate şi o noapte de nesomn. Deci pentru un somn odihnitor faceţi înviorarea, aerisiţi camera şi lăsaţi patul cu lenjeria perfect aranjată.

4. Le spălăm greşit… da, obişnuim să amestecăm hainele de stradă sau diverse culori şi le spălăm la temperaturi nepotrivite, apoi ne manifestăm nemulţumirea că a ieşit culoarea din una şi s-a fixat pe cealaltă.

Eu obişnuiesc să spăl lenjeriile la un program scut, la 30-40 grade şi doar împreună cu pijamalele sau prosoapele de la baie dacă sunt în aceleaşi nuanţe. În acest fel îşi păstrează culorile vii, nu se scămoşează şi nu se pătează.

lenjerii de pat de lux

De unde cumpărăm lenjerii de pat de lux la preţ avantajos?

Online este întotdeauna mai ieftin, știți de ce? pentru că se elimină toate cheltuielile cu întreținerea unui magazin fizic.

Magazinul online somnia.ro are deja câțiva ani de experienţă atât în mediul decorațiunilor interioare și exterioare, cât și în domeniul marketing-ului online. Acest site are cele mai avantajoase oferte la toate modelele de lenjerii de pat, cuverturi, îmbrăcăminte și încălțăminte. Adaosul comercial practicat de somnia.ro este foarte mic, de aceea sunt foarte apreciați de către clienți.

Dacă eu v-am dezvăluit câteva secrete de întreținere a lenjeriilor, vouă nu vă rămâne decât să profitați de ofertele somnia și să alegeți modelul preferat. Nu uitați ca pe site sunt foarte multe pachete promoționale, oferte de 1+1 gratis dar și mici surprize și cadouri pe care somnia.ro le oferă cumpărătorilor.

4 Comments on "Lenjerii de pat de lux si greseli pe care le facem cand ne cumparam unele noi"

  1. M-am uitat pe site. Ce oferta tentanta au! 1 + 1 Gratis
    Mi-au ramas ochii la cateva.

  2. Am sa tin cont de toate sfaturile tale, le cam tiam eu pe toate dar le mai incacam cateodata regulile.

  3. Am vazut niste lenjerii superbe pe site. Multumim!

  4. Aici se gasesc lenjerii superbe…
    Recomand!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*