Golden Tulip Times – reţeta unui eveniment de afaceri reuşit

Golden Tulip Times
Share the joy

Golden Tulip Times – reţeta unui eveniment de afaceri reuşit

Eram angajată de câteva luni, când am fost anunţaţi că firma noastră va face parteneriat cu o firma din străinătate. Îmi aduc aminte şi acum ce fericire a fost în ziua în care au semnat contractele.

Directorul de relaţii publice, şefa mea, a început să caute un hotel care ar fi putut organiza o petrecere elegantă şi care totodată să poată găzdui delegaţia străină. Ma lua cu ea peste tot să facem o lista a locaţiilor care se pretează la asemenea evenimente.

În ziua decisivă parcă totul s-a derulat pe repede înainte. Aşteptam nervoasă în faţă biroului să vină şefa. Peste o săptămâna sosea delegatia străină şi era ziua în care ea trebuia să se hotărască asupra unei locaţii. Am presimţit furtuna când directorul executiv m-a sunat pe telefon şi mi-a spus să mă prezint în biroul lui în fix cinci secunde.. era vorba lui când treaba era nasoală.

– Ai însoţit-o pe Elena toată săptămâna, nu-i aşa? m-a întrebat cu un rânjet pe faţă. Ei…aţi găsit locaţia perfectă pentru evenimentul care va avea loc ?

Am dat din cap banguind ceva despre notiţele care se aflau în poşeta şefei mele, când mi-a tăiat-o scurt.

– E bolnavă, acum e sarcina ta. Până diseară am nevoie că totul să fie pus la punct.

Am înlemnit, nici măcar nu îmi aduc aminte când şi cum am ajuns înapoi în maşină, cu tâmplele zvâcnind de emoţii. Habar nu aveam de cum se planifică acest tip de eveniment. Fusesem cu Elena la câteva locaţii, dar nici una nu m-a impresionat prea mult. Eram de câţiva ani în Bucureşti şi unicul loc care îmi plăcea era Hotelul Golden Tulip Times. Fusesem la o nuntă acolo şi totul a fost perfect, de la felul în care era aranjată sala până la ultimul detaliu din farfurie.

Cu obrajii arzând de emoţii am demarat în troba ştiind că acela era singurul loc care ar fi putut organiza întâlniri şi evenimente care ar fi putut depăşi orice aşteptări.
Delegaţia era formată din  cateva persoane şi diverşi însoţitori, familie sau secretare. Ştiam că la Golden Tulip Times camerele erau moderne, luminoase, echipate cu acces internet wireless, aer condiţionat, cablu TV şi minibar. Un lucru extrem de important când cei care veneau la diverse evenimente corporate trebuiau să aibă comunicaţiile disponibile la cel mai înalt nivel şi confort maxim.

Ştiam de asemeni că pot asigura la cerere transferul de la aeroport la hotel cu autovehicule moderne, dotate cu aer condiţionat. Am zâmbit în sinea mea, sigur pentru asta primeam o bilă roşie. În ultima săptămâna vremea fusese caniculară şi nu se arăta nici o boare de ploaie nici pentru următoarea săptămână.

La un semafor m-am uitat în retrovizoare făcându-mi satisfăcută din ochi. Ce noroc cu nunta prietenilor mei, altfel nu aş fi găsit nicicând o locaţie atât de stilată pentru evenimentul de afaceri.
Comunicaţiile erau bifate, la fel şi transportul. Ştiu de la Elena că aceste lucruri erau deosebit de importante. Următorul lucru pe listă era sala de evenimente, chiar şi Elena spusese că la Golden Tulip Times era o sala mare de conferinţe cu o panorama superbă, spre Casa Parlamentului. Spaţiul generos, scăldat în lumina naturală a impresionat-o foarte tare când a fost aici la un eveniment corporatist. La acest hotel aveau un etaj dedicat evenimentelor de acest fel, ce oferă 3 Săli de Conferinţe dotate cu un set complet de echipamente specifice de ultima generatie. Dacă voiam să impresonez acolo trebuia să ajungă delegaţia mea.Golden Tulip Times

Când am ajuns în faţă hotelului am rămas câteva secunde în maşină, contemplând clădirea ultramodernă, care impresiona prin eleganţa şi fineţea arhitecturii. Dată trecută ajunsesem seara, când totul era scăldat în lumini. Părea o locaţie de vis unde doi oameni păşeau împreună pe acelaşi drum. La lumina zilei era şi mai impresionant. Clădirea spectaculoasă situată în apropiere de Centrul Istoric şi atracţiile oraşului părea special concepută să găzduiască şi cei mai exigenţi oaspeţi. Atunci am zâmbit din nou,. Sigur toată lumea va fi mulţumită de alegerea mea.

Încet, încet îmi mai trecuseră emoţiile şi începeam să bifez cerinţele pe care le punea şi Elena. Atunci mi-am adus aminte de mâncarea extraordinară pe care am avut plăcerea să o gust aici şi am trecut pe lista de rezolvate şi cateringul. Felurile servite atunci, au impresionat pe toată lumea prin echilibru gastronomic şi aranjamentele spectaculoase.

Nunta la care am fost eu prezentă a avut loc la restaurantul Good Old Times. Amplasat central,cu iesirea la unul dintre cele mai frumoase bulevarde ale capitalei, oferea acces facil invitaților. Tot atunci am fost şi la Cafe Times unde am băut cea mai bună cafea din toată viaţa mea 😀 . Iar pentru un eveniment memorabil şi pentru a impresiona cu adevărat, Elena spunea că singura locaţie din tot Bucureştiul, unde o delagatie venită cu afaceri putea să ia o gustare frugală, era domul de sticlă de la etajul 10, care oferea o minunată perspectiva asupra împrejurimilor.

Am tras aer în piept şi am intrat. M-a întâmpinat aceeaşi elegantă şi perfecţiune a detaliilor. La recepţie personalul profesionist m-a întâmpinat cu un zâmbet deschis. Pentru sâmbăta următoare mai aveau liber exact sala care îmi trebuia mie şi am făcut şi rezervarea camerelor. Am aranjat toate detaliile şi exact aşa cum mă aşteptam au venti în întâmpinarea tuturor cerinţelor mele.

Săptămâna următoare am fost euforică, aşteptând cu nerăbdare evenimentul pe care îl organizasem ajutată de personalul de la Golden Tulip Times.

Totul a decurs perfect până la cel mai mic detaliu şi toţi au fost impresionaţi de serviciile primite la hotel. Pentru o începătoare , m-am descurcat perfect.

Golden Tulip Times are reţeta unui eveniment de afaceri reuşit.

Această proba a fost scrisă pentru Spring SuperBlog 2016.

Be the first to comment on "Golden Tulip Times – reţeta unui eveniment de afaceri reuşit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*